0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Katlı olursa temeli bize (Ben, Muhammet, Hande, Hakkı) yeter herhalde. Ama kesmesin diye yanında tuzlu birşeylerde gerekir, tabi limonatada. Sizin birlikteliğinizde pasta kadar tatlı olsun ve hiç bayatlamasın Mesut, İnşallah her yıl, pasta gibi üzerine bir kat daha eklersiniz.
Güzel bir taksimat oldu Muhammet hocam Ama Hande Hn. son cümleni okursa taksiratın ne olacak bilmiyorum
Paylaşım çok güzel,. Türkçe tabi farklı anlamlara gelebiliyor, hangi yönden bakıldığına bağlı. Yani Hande hanım yaşının gereği alıngan olursa :
şu forumda kimse muhammet bey kadar gerçekçi olamadı..... ne ısmarlıyayım muhammet bey??bu arada konuyu dağıtmayayım... gençlere ömür boyu mutluluk diliyorum.... (arkadaş bunların çöp sepeti kaç paradır acaba)
Şimdi sayın büyüklerim canım dosltarım (samimiyetimize güvenerek yazıyorum) hevesinizi kırmak istemezdim amaaa hepiniz avucunuzu yalayın Düğüne ben gidiyorum siz yanınızda birşeyler getirinde aç kalmayın
Pasta ısmarlayabilirsiniz Hande hanım. Eminim diyette olmasa idi Muhammet'de öyle isterdi değil mi Hakkı? Ahmet, düğüne pastayı biz getireceğiz, Mesut rica etti de bizden. Bizde kıramadık tabi.
Zaman gittikçe tükeniyor.Şaka bir yana bir ömür boyu mutluluklar.
şu forumda kimse muhammet bey kadar gerçekçi olamadı..... ne ısmarlıyayım muhammet bey??
Ahmet katını geçtik, bize bir odasını bırak bari
ben istiyorumki bu zmaan daha çabuk tükenip şu nikah günü biran önce gelsin artık
EEE son durum ne caydıramadıkmı daha bizim oğlanı evlilikten.Ahmet o dügünde pastaya nasıl dalardık valla süper olurdu.