0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok muhammet bey ben ali beyle uğraşmazsam rahat edemem şaka yaptığımı eminim o da biliyor....
size tahammül edebildiğine göre o zaten nirvanaya ulaşmıştır ali bey.... (aha kaç hande)
tek farkla "kötü giden evlilikte suç % 99 erkektedir" gibi net bir inanışım var....
Konunun sahibi nerde onu isteriz buraya.. Forumda kavga çıkarmaktan yargılansın hakki abide gelsin..
yok ben neden kızayım??ben de bunlardan dolayı evlilikten korkan bir insanım neticede.....tek farkla "kötü giden evlilikte suç % 99 erkektedir" gibi net bir inanışım var....
Ama bence %50 kadın %50 erkek , Hande abla bu konuda biraz kendine çekmiş olayı
''Hande ABla'' yazısını bile farketmemiş ya, sanırım gözlerde iyi görmüyor. Yoksa daha kötüsü olarak kanıksadı mı? Mesut, senin konu değil de, sen güme gideceksin. Ama neyse, olan olmuş artık, bu saatten sonra sende acı kaderi paylaşacaksın. Kötü giden evlilikte suç %99 erkekelerde ise %99 'da başka kadınlardadır.
Bak hakkı abi görüyon demi nekadar politik oynuyor.Hande abla olmasa bizim aramızda bunları zor söylerdi..Hakki abi mesuta bir iyilik düşünelim
ablayı gördüm ablayı gördüümmm...... ama insaflı davrandım klavye sürçmüştür eli pörçmüştür dedim...