0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut'cum bizim nikah Ankara'da olmuştu, kız alma işi Eskişehir'de olunca 220 km'lik bir yolculuk sonunda nikaha gelmiştik. Yolda Şoförler cemiyetinin dinlenme tesislerinde ihtiyaç molası verdi, ben damatlıkla, hanım gelinlikle daldık tesiste. Kapıda beni ilk gören arkadaş acıyan gözlerle bana bakıp Geçmiş Olsun birader demişti. O gün çok anlam verememiştim o söylediğine ama yıllar anlam kazandırdı o bir çift söze
Bi yastıkta kocayın mesut abim:D
mesut sana diyeceğim tek şey o tarihde yani 9 ocakda önemli olan bir gelişme yada o tarihde önemli birşey olmuşmu? bunu araştır... ben yanlışlıkla alakam ve bilgim olmadan öyle bir güne nikah zamanı almıştım ki; şirkettekiler dahil(ankara-izmir-adana şubelerinde olanlarda dahil) çok dalga geçmişlerdi gerçekden acı veriyor ... "8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" ne anlama geliyor ve benim için nasıl bir önem taşıyor anlatamam,sadece yaşanır
mesut kardeşim, şimdiden bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur dolu seneler dilerim, tüm içtenliğimle seni ve müstakbel eşini tebrik ederim bu arada söylenenlere hiç ama hiç kulak asma
allah mesut etsin mübarek olsun
Mesut Kardeşim Tekrar Yineliyorum O imzayı atana Kadar bu Heyecan sonra Hüsran Sadece nikahmı düğün de varmı?Bu arada Ali'nin mesajını okurken Hüzünlendim
Allah hayırlı, uğurlu eylesin darısı bize inş. en kısa zamanda
Ali abinini dediklerine dikkat et.
Ya daha mesut evlenmeden caydıracaz bu gidişle.Yenge hanım bu yazıklarımız görse bizi öldürürdü herhalde.Mesut gel etme eyleme ali abi diyorsa vardır birşey bak bana hiç sorma yazıktır gençliğine
ah şu konuşanların hanımları burda olsa da bir de onlara sorabilsek.....
Eşimin telefon numarasını vereyim isterseniz Hande hanım
size tahammül edebildiğine göre o zaten nirvanaya ulaşmıştır ali bey.... (aha kaç hande)