Gönderen Konu: bütün erkek üyelere sesleniyorum!...  (Okunma sayısı 5144 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
bütün erkek üyelere sesleniyorum!...
« : Aralık 11, 2009, 13:38:17 »
öncelikle herkese merhaba :D  ilk olarak bu siteyi bi konu araştırırken tesadüfen buldum ve bazı konularda yorumlarınızı okurken içinizden birinin ismi çok tanıdık geldi.bayanlar konusunda çok ilginç yorumlarınız var ben burdaki bütün üyelerin eşlerinin okumasını isterdim  acaba onlar nasıl bi tepki verirdi. kısacası ben buraki üyelerden birinin EŞİYİM ama asla isim vermeyecem.sadece  eşime: yaptıklarından haberim var demek için üye oldum  :kötü:
bu arada erkekler mi daha zeki kadınlarmı diye bi konu var. bencede erkekler zeki  ;)

Toyota Club Türkiye

bütün erkek üyelere sesleniyorum!...
« : Aralık 11, 2009, 13:38:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: bütün erkek üyelere sesleniyorum!...
« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2009, 13:43:42 »
   Ayşe yenge aramıza hoşgeldin.Gönül isterki diğer yengelerde forumda aktif olsunlar.Paylaşımda bulunsunlar ama maalesef.Ama aramızda çok güzel bir ablamız var.Hande hanım ile bir olup ittifak kurarsınız :D Erkekleri neden daha zeki buldunuz.Bizimle paylaşırmısınız acaba?... :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2009, 13:59:34 »
hoş geldiniz fakat burada konuşulanları okumak veya eşinizi takip etmeniz için üye olmanıza gerek yoktu. Şayet benim eşim böyle bir yöntem uygulamış olsa kendisine çok kırılırdım herhalde. Birşey öğrenmek istiyorsa gelsin bana sorsun ajanlık yapmasına gerek yok açıkcası. Bu nedenle yönteminizin çok etik olmadığını düşünüyorum.

Saygılarımla.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2009, 14:02:20 »
Ayşe hanım :D vay eşinizin haline diyorum akşama :D çok merak ettim kim bu şanslı beyfendi acaba :D :D :D :D

konu bir diğer yönden bakarsakta Ali beyin dediklere katılmamak elde değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2009, 14:06:31 »
   Bence orada Ayşe hanım sadece espri mahiyetinde yazmıştır yazdıklarını.Belkide tipik cin yengelerden de olabilir.Çünkü ben bayanlardan çok korkarım :D Ama espri niyetine yazmıştır Ayşe hanım...Öyle değil mi Ayşe hanım?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 11, 2009, 14:11:10 »
Hoşgelniz :=) Ayşe Hanım (Yenge, Abla) İlginç tesadüf olmuş sanırım, eşiniz de şaşıracaktır:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 11, 2009, 14:54:48 »

hoş geldiniz fakat burada konuşulanları okumak veya eşinizi takip etmeniz için üye olmanıza gerek yoktu. Şayet benim eşim böyle bir yöntem uygulamış olsa kendisine çok kırılırdım herhalde. Birşey öğrenmek istiyorsa gelsin bana sorsun ajanlık yapmasına gerek yok açıkcası. Bu nedenle yönteminizin çok etik olmadığını düşünüyorum.

Saygılarımla.
  Bence de etik değil.Herkese açık olan bir sitede bazı yanlışları teşvik edebileceği kanaatindeyim.Yinede şaka olabilir diye düşünüyorum.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 11, 2009, 15:09:22 »
başlığı görünce kavga var sandım ve hemen koştum geldim :) ayşe hanım şayet isminiz buysa hoş geldiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2009, 15:10:07 »
  Selam.
 Durum ince bir şaka da olsa aslında burada çok güzel bir aile, birey, toplum psikolojisi görünüyor bence.
 Şöyleki; her ne kadar dürüst, doğru da olsak bazı hislerimizi yakınlarımıza, çozuklarımıza, arkadaşlarımıza (çok yakın), eşlerimize yeterince dürüst bir şekilde ve en çok da kendimize karşı dürüst bir şekilde açamıyoruz ve içimizde bir çok  saklı kalmış (kimi kalmaması gereken) sırlar kalmış oluyor. Yapmak istediklerimiz ancak yapamadıklarımız bile ileride hep soru işareti oluyor ve bizleri mutsuzluğa itiyor. Bence ilk başta medeni cesaret gösterip kendimize ve yakınlarımıza karşı dürüst omamaız ve hepsinde daha önemlisi birbirimize doğruyu, saygıyı, paylaşımı sevdirmemiz gerekiyor. Bu şekilde herkesin mutlu olmak adına ve en güzelide beraberce mutlu olmak adına çok önemli yollar kat edeceğine eminim.
 Şakada olsa böyle bir konunun bir gün, bir şekilde açılacağını tahmin ediyordum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #9 : Aralık 11, 2009, 15:12:38 »
Benim eşim de illa üye olacam diyor izin vermiyorum  :-[ dediklerine aynen katılıyorum Hakan
96 corolla xei

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Aralık 11, 2009, 15:12:51 »
  Ayşe yenge aramıza hoşgeldin.Gönül isterki diğer yengelerde forumda aktif olsunlar.Paylaşımda bulunsunlar ama maalesef.Ama aramızda çok güzel bir ablamız var.Hande hanım ile bir olup ittifak kurarsınız :D Erkekleri neden daha zeki buldunuz.Bizimle paylaşırmısınız acaba?... :)
hoşbulduk bencede üye olsunlar hiç değilse bazı konularda eşlerin gerçek düşüncelerini öğrenirlerdi.erkekler tabikide zeki değiller zeki olsalar böle herkese açık bi sitede çapkınlık yaptıklarını vs anlatmazlar

hoş geldiniz fakat burada konuşulanları okumak veya eşinizi takip etmeniz için üye olmanıza gerek yoktu. Şayet benim eşim böyle bir yöntem uygulamış olsa kendisine çok kırılırdım herhalde. Birşey öğrenmek istiyorsa gelsin bana sorsun ajanlık yapmasına gerek yok açıkcası. Bu nedenle yönteminizin çok etik olmadığını düşünüyorum.Saygılarımla.
siz beni hiç anlamamışsınız ali bey. ben eşimi takip ederek ajanlık yaparak bulmadıkm bi konuda araştırma yaparken tesadüf olarak bu siteyi buldum ve yorumları okuken eşimin ismini gördüm.ben eşimin bu siteye üye olduğundan bile haberim yoktu.

Ayşe hanım :D vay eşinizin haline diyorum akşama :D çok merak ettim kim bu şanslı beyfendi acaba :D :D :D :D

konu bir diğer yönden bakarsakta Ali beyin dediklere katılmamak elde değil
emin olun onunda haberi olmayacak bu konu burada konuşulup kapanacak okadar
  Bence orada Ayşe hanım sadece espri mahiyetinde yazmıştır yazdıklarını.Belkide tipik cin yengelerden de olabilir.Çünkü ben bayanlardan çok korkarım :D Ama espri niyetine yazmıştır Ayşe hanım...Öyle değil mi Ayşe hanım?
sizin tabirinizle bence bütün bayanlar cin...buraya üye olmamın sebebide bu eşimi rencide etmek değil sadece bayanları hafife almayın:))espri yaptığım sözlerde var erkeklerin zeki olması mesela:)))

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Aralık 11, 2009, 15:20:00 »
  Selam.
 Durum ince bir şaka da olsa aslında burada çok güzel bir aile, birey, toplum psikolojisi görünüyor bence.
 Şöyleki; her ne kadar dürüst, doğru da olsak bazı hislerimizi yakınlarımıza, çozuklarımıza, arkadaşlarımıza (çok yakın), eşlerimize yeterince dürüst bir şekilde ve en çok da kendimize karşı dürüst bir şekilde açamıyoruz ve içimizde bir çok  saklı kalmış (kimi kalmaması gereken) sırlar kalmış oluyor. Yapmak istediklerimiz ancak yapamadıklarımız bile ileride hep soru işareti oluyor ve bizleri mutsuzluğa itiyor. Bence ilk başta medeni cesaret gösterip kendimize ve yakınlarımıza karşı dürüst omamaız ve hepsinde daha önemlisi birbirimize doğruyu, saygıyı, paylaşımı sevdirmemiz gerekiyor. Bu şekilde herkesin mutlu olmak adına ve en güzelide beraberce mutlu olmak adına çok önemli yollar kat edeceğine eminim.
 Şakada olsa böyle bir konunun bir gün, bir şekilde açılacağını tahmin ediyordum.
Benim eşim de illa üye olacam diyor izin vermiyorum  :-[ dediklerine aynen katılıyorum Hakan
çok teşekkür ederim hakan bey çok güzel ifade ettiniz.ali bey demiş gelsin bana sorsun, kendisi eşine belkide her konuda içinden geleni açıkça söleyebilir ama burdaki kaç erkek içinizden geçen düşünlerinizi eşlerinize söleyebilir.erkekler ve kadınlar neden evlenir konusunda kaç tane erkek güzel bişey yazmış acaba? hepsi evliliğin olumsuz şeylerinden bahsetmiş bunları kaçınız eşinizin yüzüne söleyebilirsiniz korktuğunuz için değil tabiki incilmesin üzülmesi diye söleyemezsiniz tabiki.bende burda eşimin yazılarını okudum ve haberim var demek istedim bu kadar basit ama isim vererekde onu üzmek istemedim umarım anlatabilmişimdir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #12 : Aralık 11, 2009, 15:20:49 »
Ayşe hanım nasıl bi konuyu araştırırken buldunuz forumumuzu merak ettim doğrusu hep Seydi beyin yüzünden forumu kadınlar kulübüne çevirdi  :D demiştim  şaka bi yana aramıza hoş geldiniz
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #13 : Aralık 11, 2009, 15:23:01 »
Yoksa Sen Hilal misin  :blink: yok canım değildir.... :-\ 
96 corolla xei

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Aralık 11, 2009, 15:28:36 »
bir arkadaşıma toyota alacaz ve int araştırma yapıyoduk sonra bu siteyi bukduk toyotayla ilgili bilgileri okurken dedik girelim şu geyik sohbetine bakalım erkekler nelerden konuşuyolar sonra bi baktım eşimin adı bilgilerde aynı.yani tamamen tesadüf:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #15 : Aralık 11, 2009, 15:53:54 »
  Umarım eşinizi TCT'den kısakanmazsınız. :)

Sizde hak verirsinzi ki erkeler kendi aralarında ve bayanlar kendi aralarında ve bir aray geldiklerinde farklı farklı şeylerden ve farklı şekillerde konuşurlar. Elbetkide gelişme erkelerin ve bayanların bir arada konulara farklı bakış açıları ile yaklaşabilmesi ile olur. Aslında bütün arkadaşlar kabul ederki; aynı konuya erkekler ve bayanlar farklı bakar ve bu gelişimi oluşturur. Yani bu fark aslında güzelliktir. Birde erkeklerin genelde kendilerine karşı dürüst olmalarından dolayı bir Erkek davranışı takınma zorunluluğu hissederler. Tabi burada sorun sadece erkeklerde değildir, unutmayın annelerde birer bayandır ve çocuklarını ilk başta onalr eğitir. Diğer yandan bayanlarında güvenilmezi gerçekten çok ama çok tehlikeli olabilir. Buna da dikkat etmek lazımdır bence. !!!
 Ne güzel ki, medeni bir cesaret göstermişsiniz ve uygun şekilde tepkinizi dile getirmişsiniz, o veya bu sebeple umut ederim ki, toplumdaki diğer bayanlarda medeni cesaret yolunda ileri doğru önemli adımlar atarlar. Eğer böyle olursa emin olunki erkeklerde daha farklı bir düzeye gelebilir bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 11, 2009, 16:13:11 »
çok teşekkür ederim hakan bey çok güzel ifade ettiniz.ali bey demiş gelsin bana sorsun, kendisi eşine belkide her konuda içinden geleni açıkça söleyebilir ama burdaki kaç erkek içinizden geçen düşünlerinizi eşlerinize söleyebilir.erkekler ve kadınlar neden evlenir konusunda kaç tane erkek güzel bişey yazmış acaba? hepsi evliliğin olumsuz şeylerinden bahsetmiş bunları kaçınız eşinizin yüzüne söleyebilirsiniz korktuğunuz için değil tabiki incilmesin üzülmesi diye söleyemezsiniz tabiki.bende burda eşimin yazılarını okudum ve haberim var demek istedim bu kadar basit ama isim vererekde onu üzmek istemedim umarım anlatabilmişimdir

Ben bu konuyu uzun uzun tartışırım ama yeni katılmış bir üyeyi ilk günden yıldırmak istemem bu nedenle uzatmak niyetinde değilim. Kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim sözü arkasından söylemem (baba nasihatıdır) onun için eşimin bu foruma ya da başka bir forumda yazdıklarımı okumasından rahatsızlık duymam. Benim söylemek istediğim şey sizin şuan itibari ile eşinize karşı dürüst olmadığınızdır. Bu benim kişisel fikrimdir, kimseyi bağlamaz ama şu dakika itibari forumun tüm evli erkekleri eşlerine şüphe ile bakabilirler. Ayrıca foruma gerçek ad ve soyadınızla kayıt olmadığınız için kurallara aykırı davranmış olduğunuzu da belirtmek isterim.

Not: Bu arada benim eşim olmadığınızı garanti edebilirim, yazdıklarımı eşim olma ihtimalinizden değil sadece doğru olmadığını düşündüğüm şeyleri dile getirmek için yazdığımı bilmenizi isterim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 11, 2009, 17:03:13 »
aramıza hoş geldiniz ayşe hanım...Başlığı görünce bende kavga başladı diye düşündfüm ama o kemanın senni sonra çıkacağını okuduktan sonra anladım:)
bu forma yeni üyeyim bu kayıtlardan bellidir amacım gençlik hayalim olan toyotayı daha yakından tanımaktır. bunu yönetici bie dostumuzla paylaşmıştım,diğer üyesi olduğum sitelerde eşlerin.nişanlıların,arkadaşların katılımının(dikkatinizi çekeyim cinsiyet ayırımı yapmadan yazılmıştır.) bu siteye oranla çok daha fazla oldğu oragnizasyonlar hep bilirlikte gidildiği siterlerdir.öyleki formda aktif olabilmek için evde pc başına önce oturmak için tatlı atışmaların olduğuda vakidir:).kayıt olduğum günden bugüne kadar iki bayan üyenin dışında bayan üyenin olmaması beni ilgilendiren bire konu değil ancak bukadar böceğüin arasında çiçeklerin fazla olması renk cümbüşü oluşturacağı kanaatindeyim:)form içerisnde açmış olduğum konuları bu yönde değerlendieriyor ve bayan üyelerin artmasını arzu ederek açıyordum ki bazı üye dostlarımız şaka ile karılık serzenişlerni zaten dile getirmekteler...
yöneminizn ne olup olmadığı önemli değil ayşe hanım evlilk müessesi birlk sevgi saygı ve dürüstlük üzerine kurulur zaten,sizn varlığınızın siteye renk katacağını düşünmekteyim tekrar hoş geldiniz :):):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #18 : Aralık 11, 2009, 17:50:53 »
  Peki her iki taraf için bir polemik daha; erkek üyeler olarak eşelrinizin buraya (ya da benzer başka siteye) üye olmsını istermisiniz, nasıl karşılarsınız. Dürüst olun.

Bence ve açıkçası burada oluşan seviyeden dolayı hiç bir sorun görmem hiç bir bayan için (evli, bekar vs.). Ancak bunu her internet paylaşım ortamı için söyleyemeyeceğim malesef. Ancak bizi Biz ilgilendirir. Bu yüzden burada bulunan herkese fikirlerini saygı ve bilim çerçevesinde paylaştığı için teşekkür ederim.

Ali, aynen olay budur, kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma, yüzüne söyleyemeyeceğin şeyi arkasından söyleme, kul hakkı yeme. Zaten bunlara toplumun geniş kesimince uyulsa herşey (trafik, ai,le, eğitim, ekonomi) çok daha güzel olur bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 11, 2009, 18:09:04 »
hoş geldiniz
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem