0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hoş geldiniz fakat burada konuşulanları okumak veya eşinizi takip etmeniz için üye olmanıza gerek yoktu. Şayet benim eşim böyle bir yöntem uygulamış olsa kendisine çok kırılırdım herhalde. Birşey öğrenmek istiyorsa gelsin bana sorsun ajanlık yapmasına gerek yok açıkcası. Bu nedenle yönteminizin çok etik olmadığını düşünüyorum.Saygılarımla.
Ayşe yenge aramıza hoşgeldin.Gönül isterki diğer yengelerde forumda aktif olsunlar.Paylaşımda bulunsunlar ama maalesef.Ama aramızda çok güzel bir ablamız var.Hande hanım ile bir olup ittifak kurarsınız Erkekleri neden daha zeki buldunuz.Bizimle paylaşırmısınız acaba?...
Ayşe hanım vay eşinizin haline diyorum akşama çok merak ettim kim bu şanslı beyfendi acaba konu bir diğer yönden bakarsakta Ali beyin dediklere katılmamak elde değil
Bence orada Ayşe hanım sadece espri mahiyetinde yazmıştır yazdıklarını.Belkide tipik cin yengelerden de olabilir.Çünkü ben bayanlardan çok korkarım Ama espri niyetine yazmıştır Ayşe hanım...Öyle değil mi Ayşe hanım?
Selam. Durum ince bir şaka da olsa aslında burada çok güzel bir aile, birey, toplum psikolojisi görünüyor bence. Şöyleki; her ne kadar dürüst, doğru da olsak bazı hislerimizi yakınlarımıza, çozuklarımıza, arkadaşlarımıza (çok yakın), eşlerimize yeterince dürüst bir şekilde ve en çok da kendimize karşı dürüst bir şekilde açamıyoruz ve içimizde bir çok saklı kalmış (kimi kalmaması gereken) sırlar kalmış oluyor. Yapmak istediklerimiz ancak yapamadıklarımız bile ileride hep soru işareti oluyor ve bizleri mutsuzluğa itiyor. Bence ilk başta medeni cesaret gösterip kendimize ve yakınlarımıza karşı dürüst omamaız ve hepsinde daha önemlisi birbirimize doğruyu, saygıyı, paylaşımı sevdirmemiz gerekiyor. Bu şekilde herkesin mutlu olmak adına ve en güzelide beraberce mutlu olmak adına çok önemli yollar kat edeceğine eminim. Şakada olsa böyle bir konunun bir gün, bir şekilde açılacağını tahmin ediyordum.
Benim eşim de illa üye olacam diyor izin vermiyorum dediklerine aynen katılıyorum Hakan
çok teşekkür ederim hakan bey çok güzel ifade ettiniz.ali bey demiş gelsin bana sorsun, kendisi eşine belkide her konuda içinden geleni açıkça söleyebilir ama burdaki kaç erkek içinizden geçen düşünlerinizi eşlerinize söleyebilir.erkekler ve kadınlar neden evlenir konusunda kaç tane erkek güzel bişey yazmış acaba? hepsi evliliğin olumsuz şeylerinden bahsetmiş bunları kaçınız eşinizin yüzüne söleyebilirsiniz korktuğunuz için değil tabiki incilmesin üzülmesi diye söleyemezsiniz tabiki.bende burda eşimin yazılarını okudum ve haberim var demek istedim bu kadar basit ama isim vererekde onu üzmek istemedim umarım anlatabilmişimdir