0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baktı buradan zarar gelmez.
Arkadaşlar eşimle birlikte şaka yapmak istedik eşim zaten sürekli giriyor foruma ama üye olmuyordu biraz arkadaşların gözünü korkutalım renk katalım istedik tadında bırakmakta fayda var sürçülisan ettikse affola
İlk defa bir konuya ciddi ciddi bişiler yazdım (dürüstlük hayat felsefemdir de) onda da adam şaka yaptı. Sayın yönetim tez bu adamın kellesi vurula
Ali Koç ne şaka ama bazıları korktu sanırım görüp cvp yazmayan bile vardır
ali bye bence bu kadar tartışmadan sonra sanki şaka değilde biraz korkudan dolayı bir açıklamaymış gibi geldi:):)yenge çok fena çıktı haberiniz olsun:)
zaten amacımız şakayla karışıık korkutmaktı bu konuda bizi en çok güldüren msj bu oldu ali abi gerçekten bukadar ciddi msj yazacağını beklemiyodum eşim ii idare etmiş ama fena değil desem yalan olur bu fikir ilk onun aklına geldi beni de kendine uydurdu
Ohh Beebi ara benim hanımdan şüphelenmedim değil. Ufaktan tırsışımızdan şu % 99 kılıbık olayı doğru mu ne
şu % 99 kılıbık olayı doğru mu ne
KILIBIKLAR KILIBIKLAR
abbuuuu şakaymış.... neyse içim rahatladı..... ama hanımefendi yazmaya devam etsin derim ben......
Şaka dediğin böyle olur işte
valla korkuttuğumuz için kusura bakmayın arkadaşlar benim eşim biraz muzur 5 dk bi yerde durmaz aklı hep böle işlerde:) üye olmak istiyo ama ben izin vermiyorum 2 gün içinde burayıda karıştırır sanırım isim ihlali için ipt olmuş sahte ayşe güzel de en çok ben sevindim