Gönderen Konu: bütün erkek üyelere sesleniyorum!...  (Okunma sayısı 5143 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: bütün erkek üyelere sesleniyorum!...
« Yanıtla #20 : Aralık 11, 2009, 18:16:38 »
hoş geldiniz fakat burada konuşulanları okumak veya eşinizi takip etmeniz için üye olmanıza gerek yoktu. Şayet benim eşim böyle bir yöntem uygulamış olsa kendisine çok kırılırdım herhalde. Birşey öğrenmek istiyorsa gelsin bana sorsun ajanlık yapmasına gerek yok açıkcası. Bu nedenle yönteminizin çok etik olmadığını düşünüyorum.

Saygılarımla.
+1
 Peki her iki taraf için bir polemik daha; erkek üyeler olarak eşelrinizin buraya (ya da benzer başka siteye) üye olmsını istermisiniz, nasıl karşılarsınız. Dürüst olun.

Bence ve açıkçası burada oluşan seviyeden dolayı hiç bir sorun görmem hiç bir bayan için (evli, bekar vs.). Ancak bunu her internet paylaşım ortamı için söyleyemeyeceğim malesef. Ancak bizi Biz ilgilendirir. Bu yüzden burada bulunan herkese fikirlerini saygı ve bilim çerçevesinde paylaştığı için teşekkür ederim.

Ali, aynen olay budur, kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma, yüzüne söyleyemeyeceğin şeyi arkasından söyleme, kul hakkı yeme. Zaten bunlara toplumun geniş kesimince uyulsa herşey (trafik, ai,le, eğitim, ekonomi) çok daha güzel olur bence.
+1=2 hoş geldiniz
Bence hanfendi herşeyden önce kendi kimliğini gizlemekle hatalı madem tesadüf gördünüz yorumunu yada yazısını okudunuz altına direkt olarak sizde cevap verebilirdiniz.
Ben eşime gir bak diyorum bazen yanımda iken bakıyor ama girmek istemiyor.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 11, 2009, 18:16:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 11, 2009, 20:09:00 »
   Allah'tan evli değilim.Yoksa benim eşimmi bu diye düşünürdüm :rofl: :rofl: Ali'ninde belirttiği gibi burada ad-soyad konusunda bir kural ihlali söz konusu...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Aralık 11, 2009, 21:56:24 »
Valla bu kadın milletinden korkulur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 11, 2009, 22:01:00 »
sanki burada toplandık hep beraber gecelere akıyoruz :D :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Aralık 11, 2009, 22:01:39 »
sanki burada toplandık hep beraber gecelere akıyoruz :D :D
Akalım atakan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 12, 2009, 00:21:09 »
hoş geldiniz ayşe (!) hanım......

hiç merak etmeyiniz efenim forumun kılıbıklık oranı %99.999 larda geziyor.... bazen beyler latife yapıyorlar ama gerçek bu... :)))

şaka bir yana aydın beye katılıyorum... bu arada aydın beyin değerli eşi foruma girmiyor ama en azından toplantılara katılıyor kendisiyle tanışma mutluluğuna erdim.....

ben sizin yerinizde olsam aynen aydın beyin dediği gibi bahsi geçen başlık altına gerçek ad ve soyadımla girerek "waay wayy demek öyleee" yazardım..... hoş bir geliş olurdu..... :))

içiniz rahat olsun pek çok siteye oranla beyefendilik oranı çok çok yüksek burda.....

bir ekleme daha yapacağım..... erkeklerin zekası konusundaki espri beni kopardı.... :)))))))))))))))))))))))))))))
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 12, 2009, 00:28:44 »

bir ekleme daha yapacağım..... erkeklerin zekası konusundaki espri beni kopardı.... :)))))))))))))))))))))))))))))

Yaş bunalımından kurtulmak için iyi bir eğlence kaynağı olsa gerek :D :D :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Aralık 12, 2009, 00:33:44 »
Yaş bunalımından kurtulmak için iyi bir eğlence kaynağı olsa gerek :D :D :D

böbreklere çalışıyorsun ali beeeyyy.... olmuyo amaa..... :)))

ühühühüühüü.... bak hatırlattın işte akşam akşam..... :((((((((((((((
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 12, 2009, 00:36:51 »
hiç merak etmeyiniz efenim forumun kılıbıklık oranı %99.999 larda geziyor.... bazen beyler latife yapıyorlar ama gerçek bu... :)))
tutup da maço takılcak halimiz yok ya hande apla :)  valla ben yazdıklarımın arkasındayım zaten kız arkadaşım da üye siteye :) zamanımın çok çok büyük bir bölümü bu sitede geçince dayanamadı ne yapıyor bu ya neden o kadar takılıyor şeklinde anlamak için üye olmuştu, sıkıldı sanırım o da girmiyor artık..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Aralık 12, 2009, 00:43:55 »
böbreklere çalışıyorsun ali beeeyyy.... olmuyo amaa..... :)))

ühühühüühüü.... bak hatırlattın işte akşam akşam..... :((((((((((((((

Siz direk damar yolunu açınca bende bi karaciğer böbrek çalışması yapayım dedim :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 12, 2009, 00:44:09 »
bu gayet doğal bir davranış türkay sizlerde eşlerinizin bir yerde iyi vakit geçirdiğini farketseniz siz de merak edersiniz nedir ne değildir diye.... kaldı ki sen şanslısın bu konuda.....

aslında ayşe(!)hanımda kesinlikle haklı böyle bir durumla karşılaşmak garip elbette....

örneğin ben herkesten daha zor durumdayım eş adayıma burdan hiç bahsedemiyorum.... halbuki bakıldığında hiçbir gariplik yok ama olmuyor işte.....

her insan birbiriyle aynı değil her birliktelikte doğal olarak aynı olmak durumunda değil......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 12, 2009, 00:45:11 »
Siz direk damar yolunu açınca bende bi karaciğer böbrek çalışması yapayım dedim :D

:) (sıvışayım direkt)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Aralık 12, 2009, 00:47:13 »
bu gayet doğal bir davranış türkay sizlerde eşlerinizin bir yerde iyi vakit geçirdiğini farketseniz siz de merak edersiniz nedir ne değildir diye.... kaldı ki sen şanslısın bu konuda.....

aslında ayşe(!)hanımda kesinlikle haklı böyle bir durumla karşılaşmak garip elbette....
ben de etik olmamasına katılmakla birlikte ayşe(!) hanıma hak veriyorum..burda ahkam kesen abilerim kendilerini bir koysunlar onun yerine, bir foruma giriyorsunuz, eşiniz adı soyadı bilgileri birebir..evlilik hakkında atıp tutuyor, çapkınlıklarını anlatıyor falan..gerçekten bunu bu şekilde düşünen hak verecektir ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 12, 2009, 01:16:38 »
ben de etik olmamasına katılmakla birlikte ayşe(!) hanıma hak veriyorum..burda ahkam kesen abilerim kendilerini bir koysunlar onun yerine, bir foruma giriyorsunuz, eşiniz adı soyadı bilgileri birebir..evlilik hakkında atıp tutuyor, çapkınlıklarını anlatıyor falan..gerçekten bunu bu şekilde düşünen hak verecektir ;)

Bunun gizli yapılması cep telefonundaki mesajların gizli gizli okunmasından farklı mı? Empati yaparken dürüstlük ilkesinden vazgeçilmemeli, eğer ben Ayşe (!) hanımın yerinde olsaydım bunu açık açık sorardım. Eğer eşim evlilik hakkında atıp tutuyorsa bunun sebebi ben olabilir miyim? diye düşünmek yerine böyle yapmanın haklı bir düşünce olduğuna inanmıyorum açıkcası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Aralık 12, 2009, 01:32:21 »
Bunun gizli yapılması cep telefonundaki mesajların gizli gizli okunmasından farklı mı? Empati yaparken dürüstlük ilkesinden vazgeçilmemeli, eğer ben Ayşe (!) hanımın yerinde olsaydım bunu açık açık sorardım. Eğer eşim evlilik hakkında atıp tutuyorsa bunun sebebi ben olabilir miyim? diye düşünmek yerine böyle yapmanın haklı bir düşünce olduğuna inanmıyorum açıkcası.
gizli yapılmış bir şey söz konusu değil, tesadüfen görmüş kendisi, şey gibi düşün ali abi, telefonu eşinin yanında bıraktın karıştırmıyor bir arkadaşına mesaj atıyor, fakat o sırada sana mesaj geliyor eşin de kendisine diye açıp bakıyor..o tarz bir durum söz konusu bence burda..ha gizli bir şekilde ben burdayım demesindense bence de çıkıp karşısına hoop sen neler demişsin gel bakalım şöyle konuşalım dese daha güzel olurdu ama bu bizim doğrumuz bize güzel gelen şey..herkese her doğru tam oturmuyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 12, 2009, 01:48:43 »
gizli yapılmış bir şey söz konusu değil, tesadüfen görmüş kendisi, şey gibi düşün ali abi, telefonu eşinin yanında bıraktın karıştırmıyor bir arkadaşına mesaj atıyor, fakat o sırada sana mesaj geliyor eşin de kendisine diye açıp bakıyor..o tarz bir durum söz konusu bence burda..ha gizli bir şekilde ben burdayım demesindense bence de çıkıp karşısına hoop sen neler demişsin gel bakalım şöyle konuşalım dese daha güzel olurdu ama bu bizim doğrumuz bize güzel gelen şey..herkese her doğru tam oturmuyor ;)

İyide abicim ben o ilk okuduğu mesaj ile ilgili bir yorum yapmıyorum zaten. Ben sahte kimlik ile kayıt olup bundan sonra takip edeceğim yorumunun üzerine bunları söylüyorum. Neyse konu çok uzadı ve ben gereksiz yere avukatlık yapıyormuşum gibi bir hisse kapıldım. Şuana kadar söylediklerim kendi şahsi fikrimdir, içerisinde sahtelik olan hiçbir şey bence güzel ve doğru değildir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 12, 2009, 11:19:25 »
İlginç bir konuyu kaçırmışım. Ankaralı üyelerimizi özellikle uyarmak isterim :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Aralık 12, 2009, 12:38:41 »
İlginç bir konuyu kaçırmışım. Ankaralı üyelerimizi özellikle uyarmak isterim :D
ip adresi ankaradan mı :) aslında direk kim olduğunu bile bulursunuz ki e-mailden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #38 : Aralık 12, 2009, 14:08:10 »
Arkadaşlar eşimle birlikte şaka yapmak istedik  :D eşim zaten sürekli giriyor foruma ama üye olmuyordu biraz arkadaşların gözünü korkutalım renk katalım istedik tadında bırakmakta fayda var sürçülisan ettikse affola  :-[
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Aralık 12, 2009, 14:12:38 »
tutup da maço takılcak halimiz yok ya hande apla :)  valla ben yazdıklarımın arkasındayım zaten kız arkadaşım da üye siteye :) zamanımın çok çok büyük bir bölümü bu sitede geçince dayanamadı ne yapıyor bu ya neden o kadar takılıyor şeklinde anlamak için üye olmuştu, sıkıldı sanırım o da girmiyor artık..
Baktı buradan zarar gelmez. :)

ip adresi ankaradan mı :) aslında direk kim olduğunu bile bulursunuz ki e-mailden :)
Tespit eden etmiş, artık biz etsek ne olacak. :)

Eğer gelişme isteniyorsa, hanımlarada çok iş düşüyor, oturdukları yerden erkekler şöyle, erkekler böyle demenin çok anlamı yok bence, neler eksik hep birlikte buna bakılmalı. Tabi öncelikle saygılı ve nesnel olmak şartı ile.