0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arabanın tipi çok güzel.. Görünce çok hoşuma gitmişti ama chevrolet'in yeni çıkardığı arabalara bir türlü ısınamadım.. Bana çakma Tofaş-Fiat gibi geliyor.. Özcan abinin yaptığı "Otomobil dergisi" havasındaki bu testten sonra da bu düşüncemin doğru olduğuna kanaat getirdim
Benim bu incelemeden anladığım anafikir bizim Yaris'lerin gösterge paneli gibisi yok. ne güzel ortada duruyor, direksiyon yüzünden kapanan yeri olmuyor.
Ozcan'a guvenilir, begenmedim diyorsa dogrudur. Ben bu arabayi gormeden kararimi vermistim. Ozcan'in testi konuyu noktaladi.
İyi de arkadaşlar güvensiz dediğiniz aracın bir Ncap testlerine bakın bir de Corrolla ile Avensis'in. Avensis'in üzerinde güvenlik notu alan bir araç bu.Aynı hızlar ile virajda bir zorlayın Corolla ile Cruze'u hangisi kayıyor, gerçi cruze'da ESP devreye girer ama birşey olursa corolla'da devreye girecek bir esp sistemi satılan araç içinde yüzde 10'u bulmaz sanırım.
bu arada 4-5 gündür Özcan abi forumda yok haberi olan var mı??
cruze mercedesin den daha fazla puan alıyor. Şimdi delikanlı adam desinki mercedes güvensizdir. Test ile gerçek çook farklı sonuçlar verebilir.Hayır ama Cruze mercedesin o modelinden daha güvenlidir:)Ben de açıkcası bir daha corolla almam o kadar parayı verip, uçmuş durumda satıcılar f/p oranı çok kötü. Zaten elimizdeki corollayı çıkarıcaz Fiorino geliyor yerine en azından 40 milyarı gömmedik ESP'si bile olmayan araca.
cruze mercedesin den daha fazla puan alıyor. Şimdi delikanlı adam desinki mercedes güvensizdir. Test ile gerçek çook farklı sonuçlar verebilir.