0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha önce yazdıysam kusura kalmayınhastane bahçesinde beleş şavrole dağıtıyoruz gelin deseler inersem.......2007 aveo A/T full aldım 0.... her gün bi yeri bozuldu ama her yeri:(motor yarım rektifiyeden geçti brc tüp taktırdım ona rağmen deli gibi yaktı1 yıl sonra aldığımın yarısına zor sattımaman uzak durun şavroleden makyajı süper ama...aman diyim
Çok yararlı bir yazı gerçekten. en merak ettiğim modeldi. sağol dostum
Bir aile dostumuz bu araca gitti birde tüp taktırdı araba inanın kırmızı ışıkta motorsikletlerden daha yavaş kalkıyordu. Ammann haaa...
GM neden isim değişikliğine gittiki.Adı yine eski adını unuttum öyle kalaydı ya.Markanın adını batırıyor,bana göre...
Sarper bey motorsikletler dünyanın en hızlı kalkan araçlarıdır.Jet'ten bile) Bunu hatırlatmak istedim Aslında Cruze performans aramayan,değişik tasarıma sahip araç sahibi olmak isteyenler için ideal bir araba.Detaylarda yaşayanlar için(mesela ben) vasat bir araç...
Siz benim kastetmek istediğimi anladınız diye düşünüyorum Motorsikletten kastımın ne olduğu aşikar. Bu devirde kağnı yazmam uygun olmayacaktı. Satan akadaşımın kendi ifadesi ve gerçekten özellikle manisa izmir arası rampalarda inanın neredeyse 1. vitese kadar düştüğünü söylüyor. Yoksa bende biliyorum bir motosikletin kalkış gücünü ve fırlamasını en azında motorsiklet yarışlarından bunu herkes bilir Özcan Bey.
Dayvuu'dan devşirme:)ve 1000 sene önceki opel motorlar kullanılmıştır
Sarper bey bunu ciddi ciddi yazdığımı mı düşündünüz? Biraz alınmışlık gördüm.Bu bağlamda özür dilerim sizden