Aslında 1.6 benzinli araçların ortalaması budur ama nedense Cruze daha çok göze batar oldu... Benim şirketin arabası da 1.6 benzinli Civic... Müdür benzin dayandıramıyor... Ama nedense hep Cruze kötüleniyor...

Yalnız bu rakamlar gözünüzü korkutmasın otobanda 5.5 litreye düşüyor... 1.360 kg'lık bir ağırlık için fena değil...
Yusuf bey
bir mesajınızda sahibinden.com'dan örnek vermiştiniz; acaba rica etsem Toyota Corolla 1.6 Elegance için 2010 ve sonrası model olarak arama yapar mısınız?
Yaptıktan sonra şunlar için ne diyebilirsiniz?
1 - En yüksek km 57.000. 60.000'i bile geçen yok...
2- daha 5.000 km'yi bile bulmamış satılık 14 araç var. Bu insanlar sizce neden satıyor olabilirler?
Necati bey öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Yeni bir konu acmak yerine buraya yorum yapmanız tam yerinde olmuş.Sizin aracınız sanırım 124 Hp olan.Testini yaptıgım araç gercekten cok vasatti.Bir ara 124 Hp olanıni test etmek gerekir.Bana göre bir aracın satılık ilanı sayısı bir yere kadar kaliteyi ortaya koymaz.Şubat ayında babama aldığımız Corolla'yi ilk kullandığımda hayal kırıklığına uğramış,2003 Terra Corolla'yi aramıştım ki öte yandan araç Cook az yakması ile bazı olumsuzluklarınıza örtbas etmeyide cok iyi beceriyor.Şimdiki fiyatı ile 54.000 TL verip 1.4 D-4D Comfort Extra almak mantıksız geliyor bana.4 bin TL daha ucuz olan Leon DSG sanzimani, 1,6 Tdi motoru ve bir cok donanımı ile sürücüsüne daha cok zevk veriyor.Üstelik iki araç arasındaki yakıt fark sadece 0,05 TL fark var...
sikayetvar.com dan okuduguma göre çoğu insan cruzeların amortisörlerinin patlak olmasından şikayetçi.
Yorumlarınız isabetli bende bu araçı yaklaşık iki hafta kadar kullanma fırsatım oldu ses izalasyonu bile bu araçta benim için eksi opelin çıkarmış olduğu insgna serisi gibi bu araçta çok sorunlu ve alt yapısı oturmamış bir seri ama arabanın kokpit kısmına diyecek lafım yok araba ne kadarda sorun bir seri olsada sırf o gösterge panelleri ve araç kokpit dizaynı insanı cezbetmiyor değil

)
Zaten aracın dizaynın da bir sorun yok.Bunu cok güzel yapmışlar ve yapmışlar.İş mekaniğe gelince değişiyor
Çok yararlı bir yazı gerçekten. en merak ettiğim modeldi. sağol dostum
daha önce yazdıysam kusura kalmayın
hastane bahçesinde beleş şavrole dağıtıyoruz gelin deseler inersem.......
2007 aveo A/T full aldım 0.... her gün bi yeri bozuldu ama her yeri:(
motor yarım rektifiyeden geçti brc tüp taktırdım ona rağmen deli gibi yaktı
1 yıl sonra aldığımın yarısına zor sattım
aman uzak durun şavroleden makyajı süper ama...
aman diyim
daha önce yazdıysam kusura kalmayın
hastane bahçesinde beleş şavrole dağıtıyoruz gelin deseler inersem.......
2007 aveo A/T full aldım 0.... her gün bi yeri bozuldu ama her yeri:(
motor yarım rektifiyeden geçti brc tüp taktırdım ona rağmen deli gibi yaktı
1 yıl sonra aldığımın yarısına zor sattım
aman uzak durun şavroleden makyajı süper ama...aman diyim
GM neden isim değişikliğine gittiki.Adı yine eski adını unuttum öyle kalaydı ya.Markanın adını batırıyor,bana göre...
Çok yararlı bir yazı gerçekten. en merak ettiğim modeldi. sağol dostum
Bir aile dostumuz bu araca gitti birde tüp taktırdı araba inanın kırmızı ışıkta motorsikletlerden daha yavaş kalkıyordu. Ammann haaa...
Bir aile dostumuz bu araca gitti birde tüp taktırdı araba inanın kırmızı ışıkta motorsikletlerden daha yavaş kalkıyordu. Ammann haaa...
Sarper bey motorsikletler dünyanın en hızlı kalkan araçlarıdır.Jet'ten bile) Bunu hatırlatmak istedim
Aslında Cruze performans aramayan,değişik tasarıma sahip araç sahibi olmak isteyenler için ideal bir araba.Detaylarda yaşayanlar için(mesela ben) vasat bir araç...
GM neden isim değişikliğine gittiki.Adı yine eski adını unuttum öyle kalaydı ya.Markanın adını batırıyor,bana göre...
Dayvuu'dan devşirme:)
ve 1000 sene önceki opel motorlar kullanılmıştır
Sarper bey motorsikletler dünyanın en hızlı kalkan araçlarıdır.Jet'ten bile) Bunu hatırlatmak istedim
Aslında Cruze performans aramayan,değişik tasarıma sahip araç sahibi olmak isteyenler için ideal bir araba.Detaylarda yaşayanlar için(mesela ben) vasat bir araç...
Siz benim kastetmek istediğimi anladınız diye düşünüyorum Motorsikletten kastımın ne olduğu aşikar. Bu devirde kağnı yazmam uygun olmayacaktı. Satan arkadaşımın kendi ifadesi ve gerçekten özellikle manisa izmir arası rampalarda inanın neredeyse 1. vitese kadar düştüğünü söylüyor. Yoksa bende biliyorum bir motosikletin kalkış gücünü ve fırlamasını en azında motorsiklet yarışlarından bunu herkes bilir Özcan Bey.
Siz benim kastetmek istediğimi anladınız diye düşünüyorum Motorsikletten kastımın ne olduğu aşikar. Bu devirde kağnı yazmam uygun olmayacaktı. Satan akadaşımın kendi ifadesi ve gerçekten özellikle manisa izmir arası rampalarda inanın neredeyse 1. vitese kadar düştüğünü söylüyor. Yoksa bende biliyorum bir motosikletin kalkış gücünü ve fırlamasını en azında motorsiklet yarışlarından bunu herkes bilir Özcan Bey.
Sarper bey bunu ciddi ciddi yazdığımı mı düşündünüz? Biraz alınmışlık gördüm.Bu bağlamda özür dilerim sizden

Dayvuu'dan devşirme:)
ve 1000 sene önceki opel motorlar kullanılmıştır
Bende Dayvuu yazacaktım ama vazgeçtim

Motor kaputunu açıp o motoru gördüğümde "96 Astra'nın motoru bu" dediğimde satış danışmanı şaşırmıştı
Sarper bey bunu ciddi ciddi yazdığımı mı düşündünüz? Biraz alınmışlık gördüm.Bu bağlamda özür dilerim sizden

Estağfurullah ne özrü ben biraz alınganlık yapmış olabilirim belki ama bende özellikle size karşı bir cevap yazmadım sizde kusura bakmayın.