0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sunrooflu (full) modelini bayide inceleme şansım oldu, daha hiç yağmur görmemiş sıfır km de bir aracın tavan döşemesindeki kabarıklıklar neyin sebebi olabilir sizce? Yanında Astra HB duruyordu, Cruze için söyleyebileceğim tek şey : Ön göğüs, torpido, konsol, direksiyon tam anlamıyla "Çakma Astra". Yan yana sergilemeleri bence hiç iyi olmamış, çünkü az önce saydığım parçalardaki kalite Astra'da "A" iken, Cruze'de - (eksi). Sanki plastik malzemelerin tümü geri dönüşümden toplanan malzemeyle imal edilmiş... Aracı görmek, kafama yatarsa almak için gitmiştim test bile etmeye gerek duymadım, "D" sınıfı yakıt sarfiyatına sahip çevreci motora sahip,plastik oyuncak gibi bir araca 38bin küsür lira verecek kadar zengin değilim diyerek ve Toyota sahibi olduğum için gurur duyarak çıktım plazadan
Ahmet motor gerçekten çok vasat bir performans sergiliyor...
Yani 'cakma' ise de aile ici cakma.
1.4 Turbo olani mi Ozcan?
Ama insanların satma nedenine gelince aklıma ilk olarak şu geliyor; yakıt tüketimi... Ben aracımı Ocak 2011'de aldım. Aldığımda ortalama yakıt tüketimim 12 litre/100 km idi. Şu an aracım 4.000 km'de ve 8.9 litreye düştü, ki araç kendini buldukça daha da düşecektir. Sanırım bu kadar beklemeye tahammül edemeyen Cruze sahipleri araçlarını satmak istiyorlar