0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlginç bir nokta ama Toyota çöpe atarken bana gel demiyor değil mi.Bakım programından bahsediyoruz.[/quote]Corolla benim altıncı arabam. Şimdiye kadar aldığım hiçbir arabada ( renault-seat-opel 3) 10000 den önce bakım yaptırmadım. Ve hiçbir arabamda ne servisten ne de arabadan kaynaklanan bir sorun yaşamadım bu konuda.O nedenle içiniz rahat olsun. Eğer sıkıntı yaşarsanız samsun derindere, Trbzon Seçil, İzmir Tokulları örnek gösteriniz. 10 yıl sonra araba çöplüğünde görüşmek üzere.........
Corolla benim altıncı arabam. Şimdiye kadar aldığım hiçbir arabada ( renault-seat-opel 3) 10000 den önce bakım yaptırmadım. Ve hiçbir arabamda ne servisten ne de arabadan kaynaklanan bir sorun yaşamadım bu konuda.O nedenle içiniz rahat olsun. Eğer sıkıntı yaşarsanız samsun derindere, Trbzon Seçil, İzmir Tokulları örnek gösteriniz. 10 yıl sonra araba çöplüğünde görüşmek üzere.........[/quote]Allaha şükür benim de ilk arabam değil . Biz de renaultlar hondalar kullandık. Nasıl bakım yaptırılacağını da bilirim. Arabama bakımlarını yaptırdığım için 10 yıl sonra çöplükte olmam. Senin için aynı şeyi söyleyemiycem...edit: imla
şimdi asıl sorun şu.ben fiyat almak için 2 servis aradım.birisi bana şöyle dedi tüm toyota araçlar 6 ayda bir 10.000 km olmasa da bakıma girmek zorunda aksi taktirde aracınız garanti dışı kalır dendi..diğerini aradım yağınızı kontrol edin eğer seviye uygunsa gelmenize gerek yok araç bakımları 10.000 km de bir olmaktadır dedi.iyice kafam karıştı..lütfen yardım durduk yere garanti kışı kalmak da istemiyorum boş yere para harcamak da...