0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuyu hortlatmak zorunda kaldım bir arkadaşıma avensis 2.0 motor bakmaya başladık ama tüp taktırma düşüncemiz illaki olacak.1.6 motorun hantal kaldıgını düşünerek bu işe giriyoruz.ankarada ilanlarda lpg li olarak görüyorum arabaları.2.0 motora şuanki son durumda lpg takılabiliyormu bilginiz varmı.
biraz önce damlaotogazla görüştüm malum akraba gibi olduk adamlarla zaten tavsiyeetmedi eski tip takılıyormuş ama çok randıman vermiyor dedi.ahmet abide bir yazsında duruma göre başka alternatiflere bakacaz emre abi
Artık eskisi gibi değil herkes usta oldu bu konuda.. 35 bin km kullandım maddi sebeplerden dolayı sattım ama hala aynı zevki ve tadı arıyorum ....
biliyorum emre abi evin 4 aracını yeni aldık sayılır babama gene onlara gittik sorduk gösterdik.evimizin tüpçüsü oldular üzüldüm öle deyince ama vardır bir bildikleri dedigin gibi parası için iş yapan adamlar degil yani.başka alternatif ne olur onlara bakacaz 1.6 motor hantal kalmasa biraz aslında işte. iyi günler emre abi saolsın düşüncen için
biliyorum emre abi evin 4 aracını yeni aldık sayılır babama gene onlara gittik sorduk gösterdik.evimizin tüpçüsü oldular üzüldüm öle deyince ama vardır bir bildikleri dedigin gibi parası için iş yapan adamlar degil yani.başka alternatif ne olur onlara bakacaz 1.6 motor hantal kalmasa biraz aslında işte. iyi günler emre abi saolsın düşüncen içinMesaj Birleştirildi: Haziran 04, 2014, 11:19:262.0 motor ve tüplümüydü kerem abi
gerekli araştırmaları yapıcam kerem abi teşekkürederim bende iyi bir lpg kullanıcısıyım ve forumda savaş vermekteyim bu konuda abi sordugum yerler ve araştırmalarım hala tüpün uyum saglamadıgını eski tip taktırdıklarını sölüyor.eger senin için mahsuru yoksa taktırdıgın tüpü markasını eski mi yeni tip mi performasını nerde yaptırdıgını vs vs detaylı bilgi vermen mümkünmü acaba.bende araştırma yapacam zaten konularından.
yeni tip takarım diyen olursa uzak dur zaten yalan söyler..Eski tip sistem BRC marka taktırdım ben 35 bin km kullandım sadece bir kere lpg ayarı yapıldı onun dışında tık demedi..Şu an İstanbulda araba umarım yüzümüzü kara çıkartmaz.. Yaklaşık ortalama 10lt civarı bi tüketim vardı araçta , İzmirde Hüseyin usta taktı benim araca lpg yi.. Zaten kendisinin adını sıkça duyarsın..Sana kolay gelsin takıldığın yer olursa sor ...
selamün aleyküm aranıza yeni katıldım 2001 model 2.0 motor avensis var bende km de kaç yakması gerekir sizce
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, ve yardımlarınızı bekliyorum. yeni aldığım 2004 model avensis 2.0 D4 motor excutive elegant aldım araç 100000 km de ama lpg hiç takılmamış sizce hangi marka en uygun olanıdır. kayseriden yazıyorum hayırlı günler
Değerli arkadaşlar, bildiğiniz gibi Avensislere (D4) LPG kiti takılmaz diye yaygın bir inanış var. Fakat araştırmalarım sonucu bir yer buldum. Sonuç tan çok memnunum. Ne kadar yaktığını bu hafta sonu test etmeyi planlıyorum. Aracı satabilmek için LPG şarttı zira.