0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hala 1.8 avensis arayışındayız
Teklifim hala geçerli.
takas yapalım
Hayırlı olsun.Takılmaz diye birşey yok kimse de demiyor. Sadece sonuçlarına katlanmak lazım.Artık aracınız karbüratörlü oldu. Motor arıza lambanız karışım nedeni ile sürekli yanacak.Bir müddet sonrada başka sorunlar.
Ahmet'çim bunları bile bile nasıl biniyorsunuz peki bu arabaya kardeşim Lpg'nin arabalara yaptığına bakın Gitti can'ım Avensis...
lpg nin arabaya yaptıgı degil bu.lpg uyumu sorunlu olan arabaya lpg takmanın riskleri bunlar.ben 8senedir lpg ile biniyorum motorumda en ufak bi sorun yok.uyumu riskli bir motor 2.0 avensis oyüzden sorun oluyor.
Konuyu güncelleştirme adına;( Sitede özel mesaj atamıyorum nedenini bilmiyorum, özelden soracaktım aslında) 3-4 senedir lpg taktırıp kullanan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum3-4 senedir yaklaşık kaç km yaptınız?lpgye bağlı olarak araç hiç arıza yaptı mı?şuan şehir içi ve şehirler arası ne yakıyor? (100 km Litre olarak verirseniz sevinirim)
Eski bi kullanıcı olarak cevaplama hakkım var sanırım 3 yılda 35000 km yaptım..lpg ile ilgili olarak araçta sadece 2 kere gaz ayarı yapıldı onun dışında hiç bir sorun yaşamadım.. Karşı çıkan seven sevmeyen olabilir , kendi görüşüm kendi kullanım şeklim.. kişiye ve araca göre lpg sorun çıkmıştır genelleme yapmak yanlış olur bence.. Diğer uyumlu motorlar hiçmi lpg arızası yaşamıyor??
bu gidişle lpg konusunda uzman olacağım mixer lidir sanırım.arıza lambası ya da yanan lamba var mı? marka hangi marka? cevabınız için teşekkürler.
3 gün önce D4 2005 Avensis A/T Excutive Elegance sahibi oldum. Araç çok güzel ve hatta harika.Böylesine dolu bir araca ilk kez sahip oluyorum ve çok beğendim.Yakıt tüketimi ile ilgili beklentilerim vardı. ama çok farklı sonuçlar çıktı karşıma.Şehir içi normal ve hatta dikkatli kullanmama rağmen ortalama yakıt tüketimim 13L/100km nin de üzerinde.Çok dikkatli ve bu kasaya yakışır şekilde sakin bir sürüş şeklim var. Yaşımda bunu gerektiriyor. Ama buna rağmen tüketim benim bütcem üzerinde.Aracımda en ufak arıza zırıltı hırıltı yok. 160.000 km de ve sorunsuz bir araç. Bakımları yapılıp filtreleri değişmiş durumda.Bu konudaki tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.
Neden kickdown yapsın ki araç? Anca yokuş yukarı çıkarken devir kaybı olduğunda kickdown yapar. Kaldı ki kickdown yapsa bile sabitlediğiniz hızdan daha yukarı çıkmaz. Yani tehlike arz edecek bir durum yok.