0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba uzun süredir d4le ilgili haberleri burdan okuyorum. Benim 2003 model 2000 motor d4 vvti toyota avensis aracıma bugün izmir delta otogazdan lpg takıyorum. Bunun için istanbuldan geldim. Montajlı görüntülerin fotoğrafını çekip siteye ekleyeceğim.Ayrıca Burdan tekrar istanbula daha sonra erzincana gidip geleceğim.araç hakkında detaylı bilgiyi arabayı bir süre kullandıktan sonra anlatacağım.İnşallah hepimiz için hayırlı olur.
ağır olmadı mı soner bey? hani cevap hakkı falan..çok yararlı bir konu olduğunu düşündüğüm bu konunun kilitlenmesini istemem..ayrıca ben murat beyin söylediklerine katılıyorum..aracı görmeden tam emin olamam ama mikserli tip lpg takmışlar gibi görünüyor..bunun da maliyeti en kralı 500 lira civarında..burda 350ye taktıran arkadaşım var (BRC)
Türkay abi dediğin gibi basit bir işlem olsa bu işte kalitesini belli etmiş markalar yılalr önce bu işe girişirdi.D4 meselesi çok farklı
abi şimdi onu bunu bırakalımda düşüncesenize hazır avensislerin fiyatıda düşmüşken alıcan bitane 2.0 ohhh misss
Ali bey hayırlı olsun.Hakkı bey arıza lambası yanma durumu oluştumu?
Bugün alıyorum inşallah 2007 model 2.0 Avensis
abi e46 facelift (2002 sonrası, makyajlı) 3.20d alabiliyorsan boşver hiç birini, daha önce arabaya binmiyormuşum de çok ciddi performanslı çok çok cimri bir araç..gerçi avensis daha konforlu sanırım
sayın ali yıldırım izmire gidip LPG taktırırsa işte o zaman alırım ben bi avensis....