0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok teşekkürler arkadaşlar... spor yayları hiç kullanmadım faydası neler? bilgilendirirseniz sevinirim... bide arabanın altını kesinlikle sürtmek istemiorum herhangi bi yere...
sürttüğünde herhangi bir zararla karşılaştınızmı peki yada sizi zor durumda bırakacak bir hasar veya sorun...
Hikmet bey ben spor yay tavsiye ederim abimin arabasında 3,5 cm spor yay+ 17 inç 40 yanak lastik var virajlara öyle bir giriyorki hiç yatma esneme yok çok güzel Yeni corolla 1,6 benzinli(124 hp ) bizi gecemedi bizinki 1,3 enjeksiyon 2000 model (86 hp + lpg )gecemedi Neden yol virajlıydı:D
Valla e12 için Mesut (AKIN)abiye danış vardır illaki tanıdıkları yardımcı olucaktır sana.Marka olarakta bişi diyemiycem ben h&r kullanmıştım zamanında pek konforu etkilememişti.Sertlik derecesine bakıpta al alırken sonradan pişman olursun.
mesut abyede sormanı tavsiye edrim ama kestirmek kadar tehlikeli bir durum yok ki orjinal yaylar 850 cıvarı. al spor yay olmadı hoşuna gitmezse cıkarır eskileri takarsın derim ben
Bu arada biraz konfordan düşeceksiniz ama olsun virajda araba hiç savrulmaz )
iyi işte ne güzel sinir olmuştur adam... bende de 17 lik 45 yanak var ama yay olmayınca çok komik duruyor
Erdi hiç savurmaz deme yahu orjinale nazaran yol tutuş çok daha iyi oluyor o kadar.Yaya güvenip virajda gaza abanmak pek mantıklı bişe degil.