0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdi hiç savurmaz deme yahu orjinale nazaran yol tutuş çok daha iyi oluyor o kadar.Yaya güvenip virajda gaza abanmak pek mantıklı bişe degil.
altını sürtmek konusunda benim kadar çeken yoktur bu sitede (bilkent yollarını bilenler gülümsüyorlardır şu an) arabamın ön tarafını 5cm arka tarafını 3.5 cm düşürdüm..görüntüden abartı memnunum, yol tutuştan abartı memnunum ama konfor hiç yok, bir de altını sürtmeden gezmek diye bir şey yok, unut onu..ben 12 yıldır vuruyorum bir şey olmuyor, bu 1 aydır iyice vuruyorum (vurmak değil aslında sürtmek) hiç ama hiç bir şey olmuyor, biraz da sakinleştiriyor, çünkü hopluyor zıplıyor hızlı gidince, altını vurcam bilmemne diye hız yapamıyor insan o yönden de yararlı bir de ilginç bir şekilde frenleri iyileşti benim arabanın..kızaklama azaldı
coşkun bahar gelsin ben bir takayım 16ları, bir ara binelim benim arabaya biliyorsun sonuçta ae101i, nedir nasıldır, yol tutuşu falan..yay ve 195/45 etkisini bir gör
Hikmet bey Türkay abiye katılıyorum Arabanızı kullandığınız yerin yolları bozuksa hiç spor yay almayın hoplaya hoplaya gidersiniz
abicim bu yay kesme olayı tehlikeli bi olay onlar dursun yanında git bi takım istediğin cm de istediğin sertlikte al kestirme sakın daha ucuza yapılıo kestirme olayı ama şahine binmiyosunki onlarınkileri kesiolardı ama şahin işte .
3-4 gün önce eskişehir yolunda gereksiz bir hızla giderken 4 lastik birden yerden kesildi yoldaki dalgadan..aslında korkutucu bir şey yani..ama bendeki yaylar en serti
vallahi bu gece yatamıyacam ben taktırayımmı taktırmıyayımmı diye
o zaman altını rahat rahat sürtebilirim aşırı düşmesini de istemem aracımın ne biliyim yani bide şu kasislere çapraz girme olayında çoğu insan gülmeye başlıyor o ne öyle porsche mu var altında diyorlar
kim gülerse gülsün boşver benim arabanın altına baktım, standart bir cüzdanı yan olarak koyuyorum tam oluyor, şu anda ölçtüm cüzdanımı 9cm...ben her kasise yan giriyorum gayet de memnunum..görüntü farkını görmek için bak bir şu konulara ;http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/dustu-dustu-rolla-dustu/bu da düşmeden önce ;http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/sonunda-jantlarimi-taktim-(leylek-demeyin-ama-yaa-)-)/
çok güzel olmuş güle güle kullan... karar verdim alacam
Yay orjinalden daha çok kısaldığında sertliğide farklı olmalı. BUnun için yay materyalinin yanında bukle sayısıda önemli. Yani bu iş profesyonelce yapılmalı, bende kaliteli ve uygun spor yay öneririm ancak sert yay zıplama yapar ve virajda tümseğe denk gelinirse aracı savurabilir. Ayrıca ben kasislerden her zaman yan geçerim, bu bazı parçaların sağlığı için kesinlikle iyi birşeydir.