0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba hasan bey bende izmirde öğrenciyim ve arabanıza yaptıklarınızın hayranı oldum sizden istirhamım bir ara buluşup size bir çay ısmarlasam sizde bu işin inceliklerini bana öğretseniz olur mu gerçekten helal olsun dedirtecek çekilde bakmışsınız arabaya ilgilenirseniz sevinirim vesselam
Hasan abi çok emek sarfetmişsin helal olsun valla.Ben de de 98 model manuel carina var.ben de kendimce bişeyleryapıyorum.Sana nacizane bir kaç tavsiyem olacak.Yapıcı eleştiriler bunlar daha iyi görünsündiye... 1- abi nolur farlardaki o kaş dedikleri şeyi çıkar, 2- O kırmızı aliminyum görünümlü paspasları, halı paspasla değiştir, 3- Stopları da kırmızıya döndür diyecektim onu yapmışsın.Abi bu gördüklerim arabanı şahin-doğan gibi gösteriyor.Bana katılan arkadaşlar lütfen desteklesin.Abim belki bir kişinin fikrini yeterli bulmaz...
hayırlı uğurlu olsun Hasan abi. Kzasız belasız kullan inşallah.Tek tavsiyem ön farlardaki kaş denen şeyler hakkında abi, araba genel oalrak çok tatlı olmuş, gayet diri bir görüntü katmış işlemlerin arabaya ancak o kaş biraz sırıtmış sanki.. Böylesi bi' arabaya küçük ön farlar tabi ki daha çok yakışacaktır ancak "kaş"lar sırıtmış biraz.Tekrar hayırlı olsun araç.
Hasan abi ellerine sağlık en son böyle köklü değişimi babam 69 alman forduna yapmıştı araç çok güzel olmuş valla söylenecek söz bulamadım ben.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
Teşekkür ederim Fırat Bey
Hasan abi, seni sadece bı konuda değil, tüm forumda aktif görmek isteriz...