0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca stop filmi konusunda bence ikiside güzel görünür siyah o kadar apaçi işi durmuyor beyaz araçta bence ben ilk yaptığımda güzel tepkiler almıştım ve şimdi gözlerim dahada alıştı tekrar siyah stoplarımı takabilirim (Corolla ama benzer araçların kıçları bence)
Benim bir arkadaşın eski bir Flash'ı vardı. Stoplara kadın çorabı geçirilmişti. İlk gördüğümde bunu akıl edebilen kişiye hayran kalmıştım
Ahmet,stopları boyarken ton seçeneği olabiliyormu?Koyu olmayan bir karartma uygun olur kanısındayım.
abi hayırlı ugurlu olsun valla on numara bi araç olmuş özellikle döşemelerine hayran kaldım emegine saglık
Hasan Bey,Maşallah araba çok güzel olmuş, kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Tampon ve etekleri yaptırdığınız yer özel ölçü alarak mı yaptı, yoksa elinde hazır birkit mi vardı ? bende komple kit yaptırmayı düşünüyorum ! fiyatını da belirtebilir seniz sevinirim.Saygılar
Ben transparan sprey ile yaptım ton şansı yok gibiydi biraz daha açık bıraksam boya katları belli olucaktı ama aşırı koyuda değil Hasan abi izin verirse hem beyaz araçta siyah stoplar nasıl durur fikir olsun diye fotoda eklerim
Ek olarak yanlış anlamayın ama, ön fardaki kaşlar aracın görüntüsünü bozuyor.
Ahmet can foto eklersen memnun olurum
bencede yakıştı çok güzel duruyo böle maşallah
16v vts ten çalıntı gibi duruyor hasan abi belki farların içini yıkasan matlığı gider.stoplara gelince tamamiyle kırmızı transparan da güzel olmazmı ?tamamen fren lambası renginde ?bu araba benim hoşuma gidiyor yav
on numara olmus gule gule bınn
çok değişmiş süper olmuş