0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan abi çok emek sarfetmişsin helal olsun valla.Ben de de 98 model manuel carina var.ben de kendimce bişeyleryapıyorum.Sana nacizane bir kaç tavsiyem olacak.Yapıcı eleştiriler bunlar daha iyi görünsündiye... 1- abi nolur farlardaki o kaş dedikleri şeyi çıkar, 2- O kırmızı aliminyum görünümlü paspasları, halı paspasla değiştir, 3- Stopları da kırmızıya döndür diyecektim onu yapmışsın.Abi bu gördüklerim arabanı şahin-doğan gibi gösteriyor.Bana katılan arkadaşlar lütfen desteklesin.Abim belki bir kişinin fikrini yeterli bulmaz...
Melihhh temiz kalpli dostummm 7. sayfaya bir bak istersen Tsport'a gerek kalmamış giib duruyor
Yok artık
Carina nın son hali nasıl buldunuz ? CARİDES ............Coming Soon............. :D
Harbiden yok artık bu halini ruhsata ne diye işleticeksin Hasan abi ? ? ? Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ağustos 22, 2010, 12:05:09 ............Coming Soon............. :D
............Coming Soon............. :D
Çok güzel bir iş çıkarmışşsın eline sağlık. Maşallah kazasız belasız kullanın. Beğenmediğim bir kaç şu; İç pasparlar kırmızı olmamalı , kesinlikle siyah olmalı. Böylece koltuk döşeme ve iç mekanda yaptıklarınız daha ortaya çıkacak. Dıştaki sade ve orjinalliğede bu yakısır bence Dış görünüm süper duruyor. jantlarda çok yakışmış. birde t-sport logosunu ön ızgaraya koysanız daha güzel mi olur?