0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.agirhaddecilik.com/site/urun.asp"Gözyaşı saçı görünümlü paspas" mı ??
Asla ve asla arabama sokmayacağım paspaslardan biridir.Arkadaşımızın görüşüne saygı duymak ile birlikte Hasan bey yaptığınız onca güzel çalışmaya öyle bir paspas koymayın sakın.Bütün emeklerinize gölge düşürür...
Aracım Bir 4x4 veya pic-up olsaydı olabilirdi ancak
Hasan abi biliyorum aracını çok güzel proje oldu ellerine sağlı keyifle binmen dileklerimle.
kaça satılır merak ettim
Örneği verilen desenin plastik hali.Hep cırtlak renklere sahiptirler.Kırmızı,mavi,yeşil gibi....
konu hortlayacak ama değer. gerçekten çok hoş olmuş. modifiyeyi sevmem ben ama, ama bu çok hoşuma gitti. sade ve hoş. elinize emeğinize sağlık...
ama ben dandik plastik hazır paspaslardan bahsetmiyodum..3mm kalınlığında gerçek sac..kaportacıda bi güzel şeklini verince oraya...oyy...ama pek beğenen yok heralde ama bende senin dediğin paspaslardan haz etmiyorum hani eğer anlaşılan oysa özcan abi
hasan bey aracınızı daha yeni görüyorum gerçekten çok güzel toplamışsınız elinize emeginize sglık sade ve çok hoş olmuşAllah kaza bela vermesin
ama pek beğenen yok heralde ama bende senin dediğin paspaslardan haz etmiyorum hani eğer anlaşılan oysa özcan abi