0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hehe Coşkun, geçen gün ben de o "toz savar"dan aldım, ama pek toz savdığı yok (en azından TV ekranından, mobilyalardan falan )[/quote] abi vallahi ben kullanıyorum memnunum.iç mekanlarda hemen hemen hiç toz tutturmuyoCoşkun Bey, araba alev almak üzere Bunlar ilk geldiklerinde bu renge hayran olmuştum. Bu 13" jant sanırım. 14" ve orijinal kapakla nefis olacak araba. Bir düşünün. Ön cam rüzgarlığı ve sis bozmuş bu arada.abı tesekkur ederım ıltıfatların için.garajda 14'' aez var kullana mıyorum.
dostlar ben hala aracımı kendim yıkayamadım,cesaret edmiyorum açıkcası,önceki aracım 99 model idi ve bir kova ile arbayı iç dış yıkardım şimdi nasıl yapacağımı inanın bilmiyorum:(fırça sürmeyeceğiz süngerle dikkat edeceğiz....site içerisinde hortum kullanma imkanı yok kova ile arabyı yıkamam lazım ama şu işin bi pratik yönünü bulabilmiş değilim.okadar tozu maşrafa ile su dökerek gidermek imkansız(basınçlı su ile bile çıkmazken mairafa iile nasıl çıkar bilmiyorum) sonrasında bol köpüklü kavaya daldırıdğım süngeri arabya sürdüğüm anca çizilmeler başlayacak...şu işi pratik olark yapabilen bir dostumz yokmu bi anlatsada öğrensem:(