0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tazikli su yoksa elleme yıkattır. Yada Ben Yıkamacıya gidip derdim ben kendim yıkıcam parasını da vericem derdim . İşine gelirdi öyle yıkardım arabamı. Ve şuan da bi lpg satan yerin yanında sevabına adam makina koymuş orada yıkıyorum tazikli.. cilalı şampuan +süngerimle
Kesinlikle süngerden başka birşey sürmenizi tavsiye etmem, diğer yıkama seçenekleri kılcal çiziklere neden oluyor...
metin abi öncelikle günaydın köpükle araba yıkamakta iyi değil diyorlar sadece suylada temiz olmuyor ne kullanmamız gerek abi araba yıkarkene ?
bu cilalı şampuanın markası varmı peki metin abi
Ben Sonax konsantre kullanıyorum..
Yakınlarınızda Sonax Vb. Bir professyonel Araç Yıkama şirketleine gidin En Temiz En Güzel bir Şekilde Aracınızı Teslim Alın ...
Süngerdeki fiyata bak İlk alımda pahalı görünsede çok değerli bir sünger olduğunu biliyorum.
Arabamı aldığımdan beri kendim yıkıyorum.Hortumu çekerim baştan sona ıslatır ondan sonra davlumbazların içini sonra tekerleri bir güzel yıkarım şampuanlı su ile hiç çamur pislik kalmadan üzerine geçerim.mümkün oldukça parça parça yıkarım tavanı yıkar durularım sonra aşağılara geçerim yaklaşık 3 saatimi alır ama sonucu gerçekten güzel oluyor.sonax ın şampuanı ve hızlı sprey cilasını kullanıyorum süngerden başka birşey de kullanmam