0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepside güzel kareler, arabanın metalik olması fotolara ayrı bir hava katıyor maşallahda diyelim... Güzel günlerde kullan.
Fotoğraflar çok canlı, çünkü araç çok canlı aman nazarım değmesin :D:D
Ceyhun kardeşim çok teşekkür ederim aracın fotoları forumda mevcut ama ben bile yolda giderken ilk defa görüyorum aracımı dışardan bu fotolar sayesinde bu nedenle paylaşmak istedim
Mesut Abi diğer paylaştığın fotoğrafları da beğeniyorum, aslında ben arabanı çok beğeniyorum Allah kaza bela vermesin abi, tekerine taş değmesin
Mesut, maşallah yine katalogluk pozlar vermişsin Allah, kaza bela vermesin.
Vay mesut abi senin araç yoldada ne güzel gidermiş (Allah kaza bela vermesin )
güzel yollar iyi gazlanır çekenede çekilenede maşallah
Sinan Gazlamadık valla Ahmet önden gidiyordu sate 70 80 km ile bende takip ettim teşekkür ederim ayrıca Haftaya cuma akşamından bursaya geliyorum haberin olsun, cumartesi günü Bursaya Heykele inicem kız istiycez malum çiçek yaptırıp çikolata almam lazım:D bana yardımcı olurmusun Sinan o gün
hehehe Hallederiz kardeşim rahat ol bereber gideriz kız istemeyeedit: Noluyo lan bize kız kalmayacak heheheheheh
Mesut hayırdır ne kızı evleniyormusun.Bende bursadan haber bekliyorum banada lazım olacak nasip olursa çiçek çikolata
çok güzel kareler Allah nazardan saklasın
Maşallah maşallah giderken ayrı bi güzel olmuş ve abi hareketli fotolar hareket katmış senin kıza maşallah Kızının tekerlerine senin yüreğine sağlık abicim her zaman beklerim kapım açık biliyorsun...