0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan sonra oralar 2. memleketim Ahmedim biliyorsun sık sık oralardayım artık
Saolasın Ferdim gidiyor maşallah avensisle boy ülçüşemesede
Kesinlikle yardımına ihtiyacım var Sinan Edit : sizde elinizi çabuk tutun olm ya
Aynen Fatih kız istiycezde haftaya inşallah seninkide olur hayırlısıyla Kesinlikle yardımına ihtiyacım var Sinan Edit : sizde elinizi çabuk tutun olm ya çok teşekkür ederim
allah nazardan saklasın herkezede nasip etsin mesut abi
Bilmiyom artık 2 mi olur 1 miiii
Ferdin olarak Sana harf tasarufu yaptırık F harfini başımdan çıkar yakıtın 5/4 düşecek Avensisle ölçüşemsi konusunda oda senin avensisin
Ayıp etin kardeşim musaitsem beraber hallederiz zaten bişey oldumu Ama benim evlenmeden önce yapcağım bi kaç bişey daha var ondan sonra bakarız Önce şu egsoz işini halledeyim kafam rahatlasın bi :D:D
Hayırlısı olsun Mesut İnşallah.
Teşekkür ederim Ceyhun nazar değmesin diyoruz hep ama bugün yine belediyenin saçma sapan lokar kapağı yüzünden ön tampon altında çok hafif bi sürtme oldu gözükmüyor altta kaldığı için ama benim canımı sıkmaya yetiyor
Ülen bi harf için tantana yapma RDİ Ferdi - Erdi - Rdi - Di -İ bu muhabbeti hatırlarsın Mesut abi unuturmuyum
..yakışır ...
Sıkma Mesut Abim canını oda küçük bir nazar boncuğu olsun:)
Eyvallah Suray da senin avatara ne oldu ...
Radara yakalandı sanırım
Araban için tekrar tekrar maşallah. Sen ve yengemiz için de hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin
Hakkı abi naptın adamın avatarına çizdinmi yoksa ...
Ben değil ciğerim, yönetim sildi
Güzel kareler elinize gözünüze sağlık
Maaşaallah Allah nazardan saklasın..
hem araç güzel üzeri,hemde çeken iyi yakalamış her kareyi..