0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biri banamı seslendi Şaka bi yanada Yiğit sen kaç yaşındasın hele biprofil bilgilerini doldur bakalım önce.... sonrada bana özelden mesaj at Düzcenin neresi vs
demek sen çektin harbiden ten number yakalamışın.hangi makineyle çektin bu fotoları ?..gerçi toyota bu güzel çekmek için özel bi makineye gerek yok belli ediyor kendını... bu arada yaş konusuna gelince ; 81 dermişim bende senin gibi ,ben doldurdum sende doldur.
Ben 23 yaşındyım orası öyle güzel
Maşallah Mesutum
Çok hoş çekimler, arabanın da maşallahı var
Emre ve Erhan ikinizede çok teşekkür ederim Yiğit bırak ACD ile oynaşmayı yakanı bırakmaz bak bidaha deeeemi düzceliiiiii
Sen rahat ol Özelden kıstırdım ben onu yarın elimde
kıstırdı valla
tebrikler arkadaşlar güzel bir buluşma olmuş.
Mesut abi araban hakkında yorum yapıp nazar değmesi istemiyorum malum herşey ortada,abi bu evlenme işini bak biraz düşün,taşın istersen sonra bana demediler ben bilmiyodum deme
Ya mesut arabanın gerçeği güzel olunca fotosu da güzel çıkıyor doğal olarak. Hatta bugün abimle de muhabbetini yaptık. Yolda bir tane HB Corolla gördük. O da güzeldi, abim döndü MEsutun araba daha güzel sadece jantları bunu alır dedi. Haberin olsun.
Her ikisi içinde çok teşekkür ederim Mehmet abi Taiwan turistik açıdan nasıl bi yer yanına gelsek bizi gezdirirmisin
öndeki plaka kötü durmuş yahu