0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cüneyt bey kardeşim yeni olmasına rağmen efendi kişiliği ve esprilere katılımıyla buraya renk kattı... affetmek ne demek.... birbirimize takılıyoruz işte....
Sevgili A.C.D., biryere gideceğini zannetmiyorum ben senin... Zaten bence gitmemelisin de. Eksik kalır bu forum bence sensiz!
Umut, eğer içkili araba kullanmaya devam edeceksen bunlardan bi tane taktır, ne olur ne olmaz
Dr.Hande hanım abla teyzeciğim. Çok teşekkürler ederim, havaya girdim valla Ben, kusura bakmazsanız, sadece Hande demek istiyorum. Öyle bey, hanım eklentileri bana herzaman soğuk ve mesafeli gelmiştir. Hakkı hocam, Terliksiz Toyotacı çok ama çok güzel olmuş. Ben zaten boşuna korkmuşum terlikten o zaman. Terliksizmiş zaten as abiSevgili A.C.D., biryere gideceğini zannetmiyorum ben senin... Zaten bence gitmemelisin de. Eksik kalır bu forum bence sensiz! Sevgili günlük;Seni unuttuğumu sanma sakın. Fatma 'ya da selam söyle benden
Arkadaşlar bu ara okullar tatil oldu ya Fatma araziye uydu. Bu arada sabah işe gelirken Hasköyde trafik bir tıkandı. Ordan zar zor Subayevleri kavşağından sağa dönüp devam etmek istedim baktım orası da tıkalı tek çare Çevre yolundan gitmek kaldı tabi bu arada abimi de duruşmasına yetiştirmek zorundayım. Keçiörene girip oradan ara sokaklardan ETlik-Yozgat Bulvarı ordan da çevre yoluna çıktım. Sonra tabi Kırkkonaklar tarafından girdim şehir içine ve saat 11:00 de abimi adliyenin önüne bırakabildim. 1,5 saatlik bir yolculuktan sonra sıhhıye iyi oldu.Bugün trafiği tıkayanları kınıyorum. Sonradan Öğrendiğime göre 29 Ekim için yollar kapatılmış.
O mavi arabaya mı baktın Türkay :/