Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 9651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #60 : Ekim 21, 2009, 15:07:57 »
cüneyt bey kardeşim yeni olmasına rağmen efendi kişiliği ve esprilere katılımıyla buraya renk kattı... affetmek ne demek.... birbirimize takılıyoruz işte....
Dr.Hande hanım abla teyzeciğim. Çok teşekkürler ederim, havaya girdim valla  :D Ben, kusura bakmazsanız, sadece Hande demek istiyorum. Öyle bey, hanım eklentileri bana herzaman soğuk ve mesafeli gelmiştir. :)
Hakkı hocam, Terliksiz Toyotacı çok ama çok güzel olmuş. Ben zaten boşuna korkmuşum terlikten o zaman. Terliksizmiş zaten  :D

Sevgili A.C.D., biryere gideceğini zannetmiyorum ben senin... Zaten bence gitmemelisin de. Eksik kalır bu forum bence sensiz!  ;)

Sevgili günlük;
Seni unuttuğumu sanma sakın. Fatma 'ya da selam söyle benden :)
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 21, 2009, 15:07:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ekim 21, 2009, 16:24:43 »

Sevgili A.C.D., biryere gideceğini zannetmiyorum ben senin... Zaten bence gitmemelisin de. Eksik kalır bu forum bence sensiz!  ;)

Teşekkürler abicim saygılarımı sunuyorum ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ekim 21, 2009, 17:40:58 »
Umut, eğer içkili araba kullanmaya devam edeceksen bunlardan bi tane taktır, ne olur ne olmaz :ıslık:

:))))))))))))))))))))))))))))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ekim 21, 2009, 22:04:05 »
Sevgili günlük,

Bir süredir foruma giremiyordum bugün girip biraz okudum. Şirin bir kız gelmiş bizim foruma onun dışında pek bir değişiklik yok gibi terlikler yine çıkmış ayaklardan :) Birde gördüm hastalanmış ve elini incitmiş arkadaşlarımız varmış kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. 
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ekim 22, 2009, 01:20:41 »
Umut, eğer içkili araba kullanmaya devam edeceksen bunlardan bi tane taktır, ne olur ne olmaz :ıslık:

Abi süpermiş bu :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Ekim 22, 2009, 09:55:23 »
Besmeleli demiş orda Kelime-i Şehadet yazıyor :wacko:  Dini makaraya alet ediyolar onuda beceremiyolar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ekim 22, 2009, 13:58:54 »
öbür tarafıda düşünmek lazım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #67 : Ekim 22, 2009, 18:48:10 »
Dr.Hande hanım abla teyzeciğim. Çok teşekkürler ederim, havaya girdim valla  :D Ben, kusura bakmazsanız, sadece Hande demek istiyorum. Öyle bey, hanım eklentileri bana herzaman soğuk ve mesafeli gelmiştir. :)
Hakkı hocam, Terliksiz Toyotacı çok ama çok güzel olmuş. Ben zaten boşuna korkmuşum terlikten o zaman. Terliksizmiş zaten  :D
as abi

Sevgili günlük;
Seni unuttuğumu sanma sakın. Fatma 'ya da selam söyle benden :)
Özledim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ekim 27, 2009, 11:03:09 »
sevgili günlük

dün bir hayli yoğun bir gündü yorulmuşum hatta yorgunluktan uyuyamadım....

bugünde hastalar sürekli domuz gribini sorup duruyorlar.... herkes panik halinde.... böyle olmamalıydı oysaki.....

forum da bugün durgun.... pek yazan yok ben öyle takılıyorum işte..... fatma da yazmıyor sanırım bu aralar...

yine yazarım öptüm gözlerinden....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Ekim 27, 2009, 15:11:06 »
Arkadaşlar bu ara okullar tatil oldu ya Fatma araziye uydu. Bu arada sabah işe gelirken Hasköyde trafik bir tıkandı. Ordan zar zor Subayevleri kavşağından sağa dönüp devam etmek istedim baktım orası da tıkalı tek çare Çevre yolundan gitmek kaldı tabi bu arada abimi de duruşmasına yetiştirmek zorundayım. Keçiörene girip oradan ara sokaklardan ETlik-Yozgat Bulvarı ordan da çevre yoluna çıktım. Sonra tabi Kırkkonaklar tarafından girdim şehir içine ve saat 11:00 de abimi adliyenin önüne bırakabildim. 1,5 saatlik bir yolculuktan sonra sıhhıye iyi oldu.
Bugün trafiği tıkayanları kınıyorum. Sonradan Öğrendiğime göre 29 Ekim için yollar kapatılmış.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Ekim 27, 2009, 15:16:23 »
Sevgili günlük sabah kalktım forumdayımöglen oldu forumdayım akşam oluyo forumdayım :D Monoton bir gün evden çıkmıyorum yav ::) az önce toz aldım birazdanda akşam yemeğine girişirim :lol: :lol:

Hazım abi nerelerdesin sen özlettin ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Ekim 27, 2009, 15:30:01 »
Sorma Ahmet bu aralar işler biraz sıkı. PEk vaktim olmuyor . KAsım Ayının sonuna kadar böyle devam edecek.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
« Yanıtla #72 : Ekim 28, 2009, 14:47:42 »
Arkadaşlar bu ara okullar tatil oldu ya Fatma araziye uydu. Bu arada sabah işe gelirken Hasköyde trafik bir tıkandı. Ordan zar zor Subayevleri kavşağından sağa dönüp devam etmek istedim baktım orası da tıkalı tek çare Çevre yolundan gitmek kaldı tabi bu arada abimi de duruşmasına yetiştirmek zorundayım. Keçiörene girip oradan ara sokaklardan ETlik-Yozgat Bulvarı ordan da çevre yoluna çıktım. Sonra tabi Kırkkonaklar tarafından girdim şehir içine ve saat 11:00 de abimi adliyenin önüne bırakabildim. 1,5 saatlik bir yolculuktan sonra sıhhıye iyi oldu.
Bugün trafiği tıkayanları kınıyorum. Sonradan Öğrendiğime göre 29 Ekim için yollar kapatılmış.
Sorma hazım abi çok süper oldu yaaa bir hafta evdeyim ama yinede tvden izliyom test çözüyom
Özledim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ekim 28, 2009, 15:39:54 »
Sevgili günlük, şirketi araçlarımdan kamyonet starex'i fenni muayene için tüvtürk'e götürdüm saat 11:00'da, muayeneden ruhsatta vize yeri kalmadığından geçemedim, bugüne yetişmedi öğleden sonra çalışmıyor çünkü. bir ay içinde ek1 belge ile tekrar gidicem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Ekim 29, 2009, 09:42:59 »
sevgili günlük, dün kargalar pisliğini yemeden uyandım (saat 5te) hazırlanıp esenboğa havalimanına gitmek için bilkentten yola çıktım, 6 otobüsü ile havaalanına gittim, hep geç kalıp ucu ucuna yetiştiğim için böyle erken çıktım bu sefer de çok erken gitmişim, 6.40tan 8.35e kadar orda amerikan evsizleri gibi (homeless) dolandım durdum havaalanında sonra uçak kalktı, evime gittim sanki beni beklemişler gibi hemen pazara götürdüm annemleri :blink: pazara gitmeden önce corollama alıcı buldum bir tane de  200sx ile pazarlık yaptım bedava denecek bir fiyata anlaştım, sonra koşarcasına gittim o 200sxe büyük heyecan, büyük endişe, büyük sevinç ile..aracı gördüğüm anda ilk söylediğim şey ; "vaaay skyline junior bu bee" idi, gerçekten de küçük skyline idi araç, dıştan biraz inceledim inanılmaz güzeldi, ancak bir küçük pürüz vardı..içine sığamadım..evet sevgili günlük, xxl bir adamın M beden t-shirt giymesi durumuyla karşı karşıyaydım, 46 olan ayağıma 44 numara ayakkabı giysem daha rahat olurdum sanki..turbo devreye girince insanı koltuğa yapıştırıyor, turbonun ıslık sesi insanı gaza getiriyor, gaza fazla yüklenince araba sanki tualete gitme ihtiyacı gelmiş de tutamayacak durumdaymış gibi arka kısmını sallıyor, ama ben o arabaya sığmıyorum sevgili günlük..tam karakterime uygun arabayı buldum ama o araba benim için üretilmemiş günlük..mukadderat diyorum başım dik bir şekilde ilerliyorum günlük...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ekim 29, 2009, 11:54:44 »
O mavi arabaya mı baktın Türkay :/
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ekim 29, 2009, 12:00:21 »
O mavi arabaya mı baktın Türkay :/
evet erhan :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Ekim 29, 2009, 12:41:42 »
Hayırlısı be sağlık olsun :(
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Ekim 29, 2009, 13:00:27 »
Sevgili Günlük
Dün Muğla milas'a gittim araç bakmaya ordan Utku kardeşimi görmek için Bodruma geçtim
Sonra Antalya'ya dönmek üzere yeni aracımla yola çıktım Yollar çok yağışlı idi akşama döndüm şuan işyerindeyim ama hala üzerimde dünün yorgunluğu var ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #79 : Ekim 29, 2009, 13:27:35 »
sevgili günlük
bugün şirkette işler hiç iyi değil aksine pazarlamacılar geliyo hep para dağıtıyoruz.. canım sıkıldı sevgilimle kavga ettim, arabamı pislik götürüyo yıkamaya üşeniyorum, üstüne üstlük buralarda bungun bi hava var iki gündür insan ne yapacağını sapıtıyor.. gecen hafta babamla bi antalyaya kaçtık üç günlüğüne otel harikaydı adamlar yapay cennet yapmış haberimiz yok ::D bu aralar gitarımda akort tutmuyo o da bana sırtını döndü.. bende geceleri corollama atlayıp yağmurlu havada geziyorum hafiften deep purple dinleyerek.. şu diplomada çıkmadı gitti ona göre iş başvurusu yapıcam.. hayallerimde ve dualarımda TRT var ama hadi bakalım hayırlısı.. bide askerliği yapcaz daha o da uzarsa iyice battık demektir.. bugunlerde karamsar bi havam var .. 29 ekim'in kutlu olsun günlük sevgilerle..