0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağol hocam. :)Kemal bey, sizin mesajınızın hemen üstünde Hande ablanın mesajı var... Diyor ki,''bir haftadır grip olmuş yatıyordum sadece bir gün istirahat edebildim onun haricinde hep iş yerindeydim....gelen hastalar bana acıyan gözlerle bakıyorlardı.... (ne gribiydi bilmem artık)''ve yine ablamız ekliyor,''sevgili günlük maddi manevi ve ruhi problemlerimin çoğunu çözemedim ama yine de mutluyum''Ben almayayım yani Kemal abi, kendimi şimdi biraz daha iyi hissediyorum. Yok yok, hatta çok iyiyim! (Saygılar Hande ablamıza)
Valla Haklısın sanırım, şimdi hastaneye saglam gidip sakat dönmekte var...hem eskiden doktormu vardı canım..insanlar kendi kendine iyileşiyorlardı
Aman Kemal bey... Zaten sizin yüzünüzden gaza geldim, yanlış yanlış şeyler yazdım daha önce. Doktorlar bizim canlarımız! Onlar olmasa biz ne yaparız?Bir önceki mesajıma cevap da gelmedi hala doktorumdan. Affedilmedim sanırım henüz? Terlik tehlikesi devam ediyor yani benim için. Sizin rahatınız yerinde tabi Kemal bey...
Aslında bu mesele başından beri dikkatimi çekiyorduNedense herkes Hande hanıma "abla" veya "apla" diyorönce yaşlı birisi sanmıştım, ama yazı tarzı , esprileri falan çok dinamiktiHeralde üyelerimiz saygı açısından kendisine abla diyorlardır diye düşündümnitekim resimlerini görünce yanılmadığımı anladım, Hiçte öyle "abla" hali yokhatta sanırım çoğumuzdan daha küçük, sonuçta forumun yaş ortalaması epey olguncüneyt 36 ben (38) ...yani liseliler toplanmış geyik avlıyor değil...bu durumda Hande ablaya, abla dememeyi öneriyorum; tabi kendiside onaylarsaHande diyelim; hande hanım diyelim, Dr. diyelim..ne bileyim bi sürü hitap şekli var, eğer saygılı davranalım diye abla kelimesi ekliyorsak, bence bunun saygıyla ilgisi yoksaygı sevgiyle sunulursa güzeldir saygılarımla
Sevgili Günlük,Dün akşam offroad'cu arkadaşlarla beraber ODTÜ'nün arka kapısındaki Drunk'a gittik. Yine dayanamayıp çok içmişim. Halen kendime gelemedim Bir de dün çok moralim bozuldu, biz ODTÜ'deyken kötü kötü solcu kızlar doluydu, şimdi feci piyasa oluşmuş:)))))))))))))Bu arada sevgili Ahmet Can Dil,Sen de benim gibi kafayı taktığın arkadaşların maillerini görmezden gelerek ve her gün bir adet 50mg Lustral alarak sakinleşebilirsin. Yoksa yazık olur bu dostluklara Sağlıcakla,Umut
Var var 100 lüğü de...
bu umutla ahmet canı ne yapalım bilemiyorum dövsen olmaz sevsen olmaz....
sevgili günlük;yöneticilerin yaratıcı zekasını tebrik etmem lazım...