Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 9652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #100 : Mart 14, 2010, 11:49:00 »
Nagihan tebrik ederim neredeyse yaşıtlarına özel ders veriyorsun :)

Teşekkür ederim :) Yaşımdan büyüklere de ders verdiğim oldu...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Mart 14, 2010, 11:49:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Mart 14, 2010, 11:51:22 »
sevgili günliük bu sabaha karşı saat 3 civatı kuruçeşme ortaköy arasında yavaş yavaş giderken bir hatuna yol verdim. birde ne göriim bu hatun ece gürsel biraz alkollüydüde sanırım çat die benim kaputa yapıştı :D sanırım toyotamın yakışıklılığına dayanamdı :D burnundan bi öpücük aldı :D bu arada arabayıda bir kaç ay yıkatmam artık posteri çıkmış kaputa :D  :foto:  :alkis:
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Mart 14, 2010, 12:04:19 »
arabayı satıyomusun? :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota'Lı olmak bir ayrıcalıktır..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #103 : Mart 14, 2010, 12:59:34 »
Sevgili günlük günlerden cuma günüydü kız arkadaşımla sarıyer sahilden anadolu yakasına dönüyorduk..Yine bir çevirme gördüm ve dikkat çeken plakasının sonu 21 ama sahibi Oflu olan=) arabamı yine durdurdular.Ehliyeti 24 kasımda aldım ve cuma günüydü..12 marttı yani.Neden bu tarihleri verdiğimi sorarsan da cuma günü yine ceza yedim ve bu 5.cezam oldu.polisler yazmaktan bıkmadı ama ben bıktım yemekten.cam filminden ceza yedim yerken de yanımdan 5 filmli araç geçti.Adalet buysa günlük tüm adaletsiz istanbul polislerini doğuya sürelim...bu yediğim cezaların 3ü eve diğerleri de benim imzamla kesildi.sadece 1inde haksızım onda da terse girdim.ilki arabayı 2 dk yol kenarına geçmem.2.si otobüs durağına arkadaşımı bırakıp devam etmem(otobüs durağından geçtim die)3.sü yolda giderken Cep Telefonuyla konuşuyo olmam. 4.sü terse girmem ve son olarakda cam filmi. Sevgili forum üyeleri sorarım size.Bu ceza kesen kişiler terse girmek harici benim yaptığımdan farksız naaparlar.İşte bu benim merak konum.Kalın Sağlıcakla....
---34 VV 0021--- corolla 09* d4d elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Mart 14, 2010, 16:26:44 »
Sevgili günlük günlerden cuma günüydü kız arkadaşımla sarıyer sahilden anadolu yakasına dönüyorduk..Yine bir çevirme gördüm ve dikkat çeken plakasının sonu 21 ama sahibi Oflu olan=) arabamı yine durdurdular.Ehliyeti 24 kasımda aldım ve cuma günüydü..12 marttı yani.Neden bu tarihleri verdiğimi sorarsan da cuma günü yine ceza yedim ve bu 5.cezam oldu.polisler yazmaktan bıkmadı ama ben bıktım yemekten.cam filminden ceza yedim yerken de yanımdan 5 filmli araç geçti.Adalet buysa günlük tüm adaletsiz istanbul polislerini doğuya sürelim...bu yediğim cezaların 3ü eve diğerleri de benim imzamla kesildi.sadece 1inde haksızım onda da terse girdim.ilki arabayı 2 dk yol kenarına geçmem.2.si otobüs durağına arkadaşımı bırakıp devam etmem(otobüs durağından geçtim die)3.sü yolda giderken Cep Telefonuyla konuşuyo olmam. 4.sü terse girmem ve son olarakda cam filmi. Sevgili forum üyeleri sorarım size.Bu ceza kesen kişiler terse girmek harici benim yaptığımdan farksız naaparlar.İşte bu benim merak konum.Kalın Sağlıcakla....
senin ehliyete el koymaları lazım, bu ne vukuat Sefaaaaa......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #105 : Mart 14, 2010, 20:17:44 »
Sevgili günlük bugun halamın kızına araba kullanmayı ögrettim.Daha doğrusu söförlüğü,Ama ögreemeye bu kadarmı nıyetı olmaz bı ınsanın. benım gıbı gamsız bır ınsanı sınır hastası yapmayı basardı. direksiyon dersinden 90 alan bı ınsan benım yanımda heyecan yapıyor. üst üste 5 defa aracı stop ettirimi :s neyse öyle böyle kalktı ama kalkmaz olaydı yarım saat sonra bombos yola sola donmesıne 50 metre varken dıreksıyonu fazla kırması sonucunda arabayı  yol kenarındakı su cukuruna dusurdu.Hayatım fılm serıdı gıbı gectı 2 sanıyede. kafayı yedırecektı bugun bana,bagırmadım,cagırmadım ona.Ama gozlerımde seytanı görmustur bugun :D bırak bırazdan babam eve gelıcek daha 5 gun once aldıgı tempranın sol sıs farının kırıldıgını ve tamponun cızıldıgını görunce ona degil bana söylenıcek bu aksam evde cumbus var. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Mart 14, 2010, 21:02:18 »
arabayı satıyomusun? :D :D

şakam maka son zamlardan sonra satmayı düşünüyorum da satıp ne alıcam diye düşününce vazgeçiyorum..
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota'Lı olmak bir ayrıcalıktır..
« Yanıtla #107 : Mart 14, 2010, 21:36:37 »
senin ehliyete el koymaları lazım, bu ne vukuat Sefaaaaa......
abi daha yeni ehliyetim,hele bi tadını çıkartıyım daha sonra zevkle el koyabilirler :)
---34 VV 0021--- corolla 09* d4d elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #108 : Temmuz 14, 2010, 06:03:34 »
Sevgili gunluk her zamankı gıbı gece 10 da işime gittim çalıştım sonra sabaha karşı canım sıkıldı foruma girdim bu konuyu gördüm  :zombi: :zombi: :zombi: :zombi: :zombi: yapayım dedim :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Temmuz 14, 2010, 10:22:25 »
iyi yapmışsın taylan....

sevgili günlük günlerdir çalışmaktan uğraşmaktan yoruldum artık bende şu izmir tayfası gibi denize girip dinlenmek serinlemek istiyorum.... uğraşıyorum ama nafile ben bu bilgisayar programı denilen şeyi anlayamadım anlayamayacağım... para verip kendime özel programcı tutacağım neticede....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Temmuz 14, 2010, 10:30:48 »
sevgili günlük.. dün akşam saat 19:30 sıraları tam eve girdim ve eve girerken şöyle dedim..sabah olsada işe gitsem..sevgili günlük sonra sabah oldu dükkanımı açtım içeri girdiğimde akşam olsada eve gitsem dedim..sence bu nasıl iş ?
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Temmuz 21, 2010, 00:45:32 »
sevgili günlük bugün çok canım sıkkındı sitresliydim bak saat kaç olmuş hala uyuyamamış dolanıyorum buralarda, ne zaman birşeyleri yoluna koyacağım artık :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Temmuz 21, 2010, 00:49:13 »
sevgili günlük bugün çok canım sıkkındı sitresliydim bak saat kaç olmuş hala uyuyamamış dolanıyorum buralarda, ne zaman birşeyleri yoluna koyacağım artık :(

Hayırdır inşallah? :(
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
« Yanıtla #113 : Temmuz 21, 2010, 01:00:50 »
sevgili günlük yeni üye olaraktan sana ilk yazışım =) bnm efsane iyice çığırından çıktı artık her gece rüyama girmeye başladı kız arkadaşım da terketti arabanmı benmi dedi araba dedim =)) jant sorununu çözdüm gittim çamurluk ağazlarını çekiçlettim kaportacı çekiçle bana dalsa bu kadar cnm ynmazdı heralde,şimdi işteyim arabayı çektim garaja uzun zamandır göstergeleri yaptryım diyodum forumda gezerken herkesin el emeğiyle kendisnn yaptıını gördüm çıktım ve göstergeyi söktüm elimde gezdiryorum şimdi =)) nedeni ise şirkette dipsiz ampul bulamadım yani yenileri takamadım bnm parçacıyı aradım dükkanı kaçta açıyon diye manyakmısın la diye başladı biraz sövdü rüyandamı gördün dedi kapattıı =)) sabah işten çıkınca ilk işim ampulleri almak olacak ha bide bu teybin etrafındaki,bu kaloriferi yakmak için kullandıımız kolların etrafındaki çerçeve yani nasıl sökülüyo hazır elim değmişken onuda sökiyim =)) iyi geceler günlükcük

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #114 : Temmuz 21, 2010, 02:05:26 »
sevgili günlük yeni üye olaraktan sana ilk yazışım =) bnm efsane iyice çığırından çıktı artık her gece rüyama girmeye başladı kız arkadaşım da terketti arabanmı benmi dedi araba dedim =)) jant sorununu çözdüm gittim çamurluk ağazlarını çekiçlettim kaportacı çekiçle bana dalsa bu kadar cnm ynmazdı heralde,şimdi işteyim arabayı çektim garaja uzun zamandır göstergeleri yaptryım diyodum forumda gezerken herkesin el emeğiyle kendisnn yaptıını gördüm çıktım ve göstergeyi söktüm elimde gezdiryorum şimdi =)) nedeni ise şirkette dipsiz ampul bulamadım yani yenileri takamadım bnm parçacıyı aradım dükkanı kaçta açıyon diye manyakmısın la diye başladı biraz sövdü rüyandamı gördün dedi kapattıı =)) sabah işten çıkınca ilk işim ampulleri almak olacak ha bide bu teybin etrafındaki,bu kaloriferi yakmak için kullandıımız kolların etrafındaki çerçeve yani nasıl sökülüyo hazır elim değmişken onuda sökiyim =)) iyi geceler günlükcük

Kaportacı kısmına bayıldım :D :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Temmuz 21, 2010, 02:12:51 »
Sevgili günlük, yine her zamanki gibi sabah kalktım derse gittim.. Güzelce uykumu aldıktan sonra yine kendimi sanayide buldum.. Burak ustamla sohbet ettik falan.. Yapacağı ae101'i anlattı.. Sonra gerisi yine boş işler.. Ne zaman adam olacam ben
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Temmuz 21, 2010, 02:17:27 »
Sevgili günlük,
 RedLine'dan uzak bir gece daha geçiriyorum.Yine kafamı camdan bir umut uzattım,unutmuştum belkide,belkide unutmak istemiştim.Ama gerçekler,gerçekten çok acı.Karşımda duran sadece boylu boyuna uzanmış bir Honda idi.Arkadaşı Opel uzun yolda olduğu için belliki biraz buruktu.Şimdi ne çok isterdi o yollarda kendisi süzülmek.Neyse yine bana dönelim camdan kafamı çektim.Arkadan babam 'hayırdır' dedi.Yutkunarak belkide biraz hışımla 'Sadece biraz hava almak istedim' dedim.O da biliyordu aslında olanları.Yanından sessizce geçtim.Özlemle tekrar fotoğraflarını açtım ve göz geçirdim.Yine RedLine'nın özlemi ile bir gece daha var önümde.'Aylar Geçer' şarkısını açtım içimden eşlik ederek ve seninle yapmak istediklerimi düşünerek zaman öldüreceğim.
 İyi Geceler Günlük....
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
« Yanıtla #117 : Temmuz 21, 2010, 02:31:28 »

Kaportacı kısmına bayıldım :D :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

sorma kardeş o çekicin sesi,o vuruşu hala gözümün önnde kaportacıda anlamış olsa gerek abi istersen vurmayım diyodu =)))) rahat durmuyorum ama şimdide gittim bagaj üstü yazıları söktüm oda altındaki çift taraflı bant izi kaldı =) alkol,aseton,ispirto,mazot girdim bagaja ama yok yok hala yok =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Temmuz 21, 2010, 09:43:16 »
Sevgili günlük,

Bu sabah TCT sitesine girdim. Çok muhabbet var. Acayip konular açılmış. Bi taneside "Sevgili Günlük". Herkes bişeyler yazmış. Diğerleride yorum yapmış. Bir an "sobelenmiş" gibi hissettim kendimi :).

Dün tükanı kapayıp eve gittim. Küçük, bakımsız, kuru, çorak bahçesi var apartmanın önünde ve arkasında. Bir kaç ay daire sahiplerinden hadi şurayı yapalım 150-200 tl düşüyor daire başına, çiçek gibi olacak, satılık dairelere de faydası olur dedim. Yankı bulmadı malesef. Sonradan ordan burdan bulunmuş değişik bitkileri diktiler bahçeye. Tam köy ortamı oldu hatta acı kavun denen ve alternatif tıptada kullanılan bir bitki bütün bahçeyi kapladı. Anneme topluyorum bazen. Son sıcaklarla iyice bükülmüştü boyunları. Hortumla bir güzel yağmurlama ile suladım. Akşam sporu oldu bana çünkü hortum 1.5 parmak hareket ettirmesi dert.
-----------
Geçen gece Ahmed ateşlendi. Soyduk, ılık suda banyo yaptırdık birkç kere. O an için düzeldi ve uyudu gece ikide uyanınca yine ateşlenmişti ve hastaneye gittik. Doktor süper bir adamdı. Sanki torunuymuş gibi ilgilendi. (Ahmed beyaz önlükten ve o sedyeden korkuyor çünkü aşısını yapan hemşire biraz sert davranmıştı ve suratsızdı.) Ahmed baya bir çığlık atıyordu ama sadece sırtını dinliyorduk. Ateşini ölçtük 38.5dereceydi. İlaç yazdı ve eve döndük. Ertesi gün uykusuzuktan bittim :). Şimdide öksürük başladı ama ateşten iyidir.
------------
Ne çok derdim varmış be günlük :D. Bir derdimiz bu olsun ya :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Temmuz 21, 2010, 11:03:58 »
sevgili günlük 1 senedir yeni bir tatil beklerken son bir hafta içerisindeyim ankara acayip sıkıcı oldu son günlerde bekle beni antalya. en iyisi çıkıp araba yıkamak. şimdilik bu kadar ben araba yıkamaya gidiyorum sonra tekrar yazarım sevgili günlük...
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma