0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nagihan tebrik ederim neredeyse yaşıtlarına özel ders veriyorsun
Sevgili günlük günlerden cuma günüydü kız arkadaşımla sarıyer sahilden anadolu yakasına dönüyorduk..Yine bir çevirme gördüm ve dikkat çeken plakasının sonu 21 ama sahibi Oflu olan=) arabamı yine durdurdular.Ehliyeti 24 kasımda aldım ve cuma günüydü..12 marttı yani.Neden bu tarihleri verdiğimi sorarsan da cuma günü yine ceza yedim ve bu 5.cezam oldu.polisler yazmaktan bıkmadı ama ben bıktım yemekten.cam filminden ceza yedim yerken de yanımdan 5 filmli araç geçti.Adalet buysa günlük tüm adaletsiz istanbul polislerini doğuya sürelim...bu yediğim cezaların 3ü eve diğerleri de benim imzamla kesildi.sadece 1inde haksızım onda da terse girdim.ilki arabayı 2 dk yol kenarına geçmem.2.si otobüs durağına arkadaşımı bırakıp devam etmem(otobüs durağından geçtim die)3.sü yolda giderken Cep Telefonuyla konuşuyo olmam. 4.sü terse girmem ve son olarakda cam filmi. Sevgili forum üyeleri sorarım size.Bu ceza kesen kişiler terse girmek harici benim yaptığımdan farksız naaparlar.İşte bu benim merak konum.Kalın Sağlıcakla....
arabayı satıyomusun?
senin ehliyete el koymaları lazım, bu ne vukuat Sefaaaaa......
sevgili günlük bugün çok canım sıkkındı sitresliydim bak saat kaç olmuş hala uyuyamamış dolanıyorum buralarda, ne zaman birşeyleri yoluna koyacağım artık
sevgili günlük yeni üye olaraktan sana ilk yazışım =) bnm efsane iyice çığırından çıktı artık her gece rüyama girmeye başladı kız arkadaşım da terketti arabanmı benmi dedi araba dedim =)) jant sorununu çözdüm gittim çamurluk ağazlarını çekiçlettim kaportacı çekiçle bana dalsa bu kadar cnm ynmazdı heralde,şimdi işteyim arabayı çektim garaja uzun zamandır göstergeleri yaptryım diyodum forumda gezerken herkesin el emeğiyle kendisnn yaptıını gördüm çıktım ve göstergeyi söktüm elimde gezdiryorum şimdi =)) nedeni ise şirkette dipsiz ampul bulamadım yani yenileri takamadım bnm parçacıyı aradım dükkanı kaçta açıyon diye manyakmısın la diye başladı biraz sövdü rüyandamı gördün dedi kapattıı =)) sabah işten çıkınca ilk işim ampulleri almak olacak ha bide bu teybin etrafındaki,bu kaloriferi yakmak için kullandıımız kolların etrafındaki çerçeve yani nasıl sökülüyo hazır elim değmişken onuda sökiyim =)) iyi geceler günlükcük
Kaportacı kısmına bayıldım