Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 9654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Sevgili Günlük
« : Ekim 18, 2009, 19:13:49 »
abiler ablalar herkes bu sayfaya gün içerisinde gerk arabasında gerekse normal hayatında yaşadığı olayları yazabilir herkese kolay gelsin :alkis:
Özledim...

Toyota Club Türkiye

Sevgili Günlük
« : Ekim 18, 2009, 19:13:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2009, 20:27:19 »
Herhalde forumun en küçüğünün açtığı bir konu gördü ve şoke olmuş durumda!... Biri tokat atsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2009, 22:51:00 »
ahmet var forumda o da 12 yaşında :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2009, 23:43:50 »
Bizim Ahmet Kirik kaçtı yası ya. Türkay Bu arada ilk okuduğumda aklıma bizim ACD geldi haberin olsun.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2009, 23:56:46 »
Enteresan :)
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #5 : Ekim 19, 2009, 00:09:39 »
Allah Allaaaah... Arkadaşlar, kızımız bir konu açmış, dağıtmayın hemen lütfen :) Geçtiyse bugün başınızdan bişeyler, yazıverin işte! Valla ben bugün çok sakin gün bir geçirdim Fatmacığım, Pazar olmasından ötürü. O yüzden yazacak bir şeyim yok, kusura bakma. Ama mesela bence Türkay abinin kesin yazacak bir şeyleri vardır, kırmaz seni.  :D
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2009, 00:49:04 »
Bizim Ahmet Kirik kaçtı yası ya. Türkay Bu arada ilk okuduğumda aklıma bizim ACD geldi haberin olsun.

ahmet kirik tabi ya, ACD değil :) ahmedimiz de 12 yaşında :)
Ama mesela bence Türkay abinin kesin yazacak bir şeyleri vardır, kırmaz seni.  :D
madem öyle :) ben bugün çok geç kalktım fatmacım, kahvaltı yaptık oda arkadaşımla beraber, içine sevgi kattığımız, küçük süprizler ekleyerek hazırladığımız bir kahvaltıydı yani bildiğin sucuklu yumurtaydı :) ondan sonraa ödev yaptııım, ama bitiremedim, okul bitiyor üniversite falan ooh gezcez tozcaz derdik ama daha çok ödev yapıyoruz ne yapalım..ondan sonra maç izlemeye gittik, izledik geldik sonra oyun oynadık bilgisayarda ondan sonra da geldim foruma yazıyorum işte..yani öyle rutin ve çirkin bir gün yaşadım, ama sen duuur ben şöyle bir kaç gün geçireyim sana güzel anılar anlatırım, baktım olmuyor senin için yaşarım biraz anlatacak şeyim olur :) :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2009, 01:16:52 »
madem öyle :) ben bugün çok geç kalktım fatmacım, kahvaltı yaptık oda arkadaşımla beraber, içine sevgi kattığımız, küçük süprizler ekleyerek hazırladığımız bir kahvaltıydı yani bildiğin sucuklu yumurtaydı :) ondan sonraa ödev yaptııım, ama bitiremedim, okul bitiyor üniversite falan ooh gezcez tozcaz derdik ama daha çok ödev yapıyoruz ne yapalım..ondan sonra maç izlemeye gittik, izledik geldik sonra oyun oynadık bilgisayarda ondan sonra da geldim foruma yazıyorum işte..yani öyle rutin ve çirkin bir gün yaşadım, ama sen duuur ben şöyle bir kaç gün geçireyim sana güzel anılar anlatırım, baktım olmuyor senin için yaşarım biraz anlatacak şeyim olur :) :)
:alkis:
Sevgili sucuk ve süprizli yumurta kısmına bayıldım  :D Bak ben sana demedim mi Fatmacım? Türkay abinin peşini bırakma!  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2009, 01:22:57 »
:alkis:
Sevgili sucuk ve süprizli yumurta kısmına bayıldım  :D Bak ben sana demedim mi Fatmacım? Türkay abinin peşini bırakma!  :D
estafurullah abi sağolasın..
sadece sen istedin diye yazdım cüneyt abi :) yoksa öyle ilginç bir şey yaşadığım nadir sadece ilginçmiş gibi satmak hoşuma gidiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Ekim 19, 2009, 11:52:18 »
Hepinize teşekkür ederim.Türkay abicim pazar olması nedeniyle bende geç kalktım ailemle birlikte sevgi dolu bir kahvaltı yaptım.Sonra ödev yaptım.Birde düğüne gttim.Bu site gerçekten hazım abimin anlattuğı kadar eğlenceliymiş.Hepinize çok teşekkürler...
Özledim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 19, 2009, 12:32:41 »
Sevgili günlük, :)

sabah uyandım ne mutlu :) 8'de işe geldim, Akşamda 18'de çıkıp gidecem evime :D yine yatmak istiyorum... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 19, 2009, 12:44:15 »
Sevgili günlük

Bugün çok yorgunum dün akşam 20:00 -24:00 arası Volkan KONAK konserinde çalıştı, araba sergiledim ve çok yoruldum. Bide nasıl olduysa elimde bir kemiği incelmişim şişti kımldamıyo. İzin aldım birazdan eve gidip yatıcam. :) Bu arada hayatımıza bide fatma isimli prenses çıktı hadii hayırlısı.

( Afferin prenses... )
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ekim 19, 2009, 13:21:09 »
estafurullah abi sağolasın..
sadece sen istedin diye yazdım cüneyt abi :) yoksa öyle ilginç bir şey yaşadığım nadir sadece ilginçmiş gibi satmak hoşuma gidiyor :)
:) Eyvallah kardeşim...
Ben de bugünümle ilgili Fatmacığımızı bilgilendireyim bari...
Sabah erkenden kalkıp, arkadaşlarımla görüşecek olmanın verdiği heyecanla işe geldim.
Sonra saat 9.30 - 11.00 arası, arkadaşlarla bir araya geldik ve bu hafta hangi oyunları oynayacağımızı kararlaştırdık. Bu, pazartesi gününlerinin en sevdiğim faaliyetidir.
Saat 11.00'de, patron babanın yanına gidip, ''1-2-3 tıp'' oynadık. Hep ben kazandım, hiç konuşmadım. O hep konuşarak, oyunu kaybetti.
Bu yarım saatlik şirin oyundan sonra, oyunu da kazanmış olmanın verdiği sevinçle, o hafta için planladığımız oyunları oynamaya başladım.
Saat 13.00 gibi de, bıcırık bir kızımıza bugün yaptıklarımı yazmaya başladım.
Fatma, sence bir doktora görünmeli miyim? Ne dersin?  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 19, 2009, 13:51:23 »
Sabah erkenden kalkıp, arkadaşlarımla görüşecek olmanın verdiği heyecanla işe geldim.
...
Saat 11.00'de, patron babanın yanına gidip, ''1-2-3 tıp'' oynadık. Hep ben kazandım, hiç konuşmadım. O hep konuşarak, oyunu kaybetti.
Bu yarım saatlik şirin oyundan sonra, oyunu da kazanmış olmanın verdiği sevinçle, o hafta için planladığımız oyunları oynamaya başladım.
...

Cüneyt hocam, çok alemsiniz ya :D +1 alkışı hakettiniz :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 19, 2009, 14:03:57 »
sevgili günlük;

bir haftadır grip olmuş yatıyordum sadece bir gün istirahat edebildim onun haricinde hep iş yerindeydim....
gelen hastalar bana acıyan gözlerle bakıyorlardı.... (ne gribiydi bilmem artık)

şimdi biraz daha iyi gibiyim haftasonu ankaradaydım hatta pazar günü adil bey kardeşime uğradım bana kahve ısmarladı sağolsun.... benim arabanın zift lekelerini açıklığa kavuşturduk kendisiyle... daha sonra özcan bey kardeşimizle telefonla görüştük toyota almadan TCT ye gelemeyeceğini gelirse başına geleceklerden sorumlu olmadığımı söyledim kendisine.....

ve bugün yeni gelen doktor arkadaşla yer yetersizliği sebebiyle tek poliklinik kullanıyoruz poliklinik dediğimde 6 metrekare bir yer neticede birazdan ya ben ya da o istifa edeceğiz....

sevgili günlük maddi manevi ve ruhi problemlerimin çoğunu çözemedim ama yine de mutluyum yine yazarım canım öptüm...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 19, 2009, 16:05:38 »
:) Eyvallah kardeşim...
Ben de bugünümle ilgili Fatmacığımızı bilgilendireyim bari...
Sonra saat 9.30 - 11.00 arası, arkadaşlarla bir araya geldik ve bu hafta hangi oyunları oynayacağımızı kararlaştırdık. Bu, pazartesi gününlerinin en sevdiğim faaliyetidir.
Saat 13.00 gibi de, bıcırık bir kızımıza bugün yaptıklarımı yazmaya başladım.
Fatma, sence bir doktora görünmeli miyim? Ne dersin?  :D
Handeye git , para almaz.. ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 19, 2009, 17:03:07 »
Bügün arabanın üzerinde yaklaşık 500km kadar yol yapınca, araba ile aramdaki duygusal bağın, bugün itibariyle organik bağa dönüşmeye başladını hissettim :D Eve döndükten sonra biri arabaya vursa benim canım yanacak diye korkuyordum :rofl:

Fatmacığım ben beceremiyorum ama sen istersen günlüğün sağına soluna kalp, çiçek, böcek resmi falan çizebilirsin :)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Ekim 19, 2009, 17:30:54 »
Cüneyt hocam, çok alemsiniz ya :D +1 alkışı hakettiniz :alkis:
Sağol hocam. :)
Handeye git , para almaz.. ::)
Kemal bey, sizin mesajınızın hemen üstünde Hande ablanın mesajı var...
Diyor ki,
''bir haftadır grip olmuş yatıyordum sadece bir gün istirahat edebildim onun haricinde hep iş yerindeydim....
gelen hastalar bana acıyan gözlerle bakıyorlardı.... (ne gribiydi bilmem artık)''
ve yine ablamız ekliyor,
''sevgili günlük maddi manevi ve ruhi problemlerimin çoğunu çözemedim ama yine de mutluyum''
Ben almayayım yani Kemal abi, kendimi şimdi biraz daha iyi hissediyorum. Yok yok, hatta çok iyiyim! (Saygılar Hande ablamıza)
 :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #18 : Ekim 19, 2009, 17:45:39 »
Sizler gerçekten çok iyi insanlarsınız.Ayrıca yazılanlara bakılırsa biraz komik.Hande abla bende grip oldum Cüneyt Abi ve Ben gelsek bize bakarmısın
Özledim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #19 : Ekim 19, 2009, 17:46:48 »
Sevgili günlük

Bugün çok yorgunum dün akşam 20:00 -24:00 arası Volkan KONAK konserinde çalıştı, araba sergiledim ve çok yoruldum. Bide nasıl olduysa elimde bir kemiği incelmişim şişti kımldamıyo. İzin aldım birazdan eve gidip yatıcam. :) Bu arada hayatımıza bide fatma isimli prenses çıktı hadii hayırlısı.

( Afferin prenses... )
Teşekkür ederim Adil Abi sende prens olurmusun :)
Özledim...