0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim Ahmet Kirik kaçtı yası ya. Türkay Bu arada ilk okuduğumda aklıma bizim ACD geldi haberin olsun.
Ama mesela bence Türkay abinin kesin yazacak bir şeyleri vardır, kırmaz seni.
madem öyle ben bugün çok geç kalktım fatmacım, kahvaltı yaptık oda arkadaşımla beraber, içine sevgi kattığımız, küçük süprizler ekleyerek hazırladığımız bir kahvaltıydı yani bildiğin sucuklu yumurtaydı ondan sonraa ödev yaptııım, ama bitiremedim, okul bitiyor üniversite falan ooh gezcez tozcaz derdik ama daha çok ödev yapıyoruz ne yapalım..ondan sonra maç izlemeye gittik, izledik geldik sonra oyun oynadık bilgisayarda ondan sonra da geldim foruma yazıyorum işte..yani öyle rutin ve çirkin bir gün yaşadım, ama sen duuur ben şöyle bir kaç gün geçireyim sana güzel anılar anlatırım, baktım olmuyor senin için yaşarım biraz anlatacak şeyim olur
Sevgili sucuk ve süprizli yumurta kısmına bayıldım Bak ben sana demedim mi Fatmacım? Türkay abinin peşini bırakma!
estafurullah abi sağolasın..sadece sen istedin diye yazdım cüneyt abi yoksa öyle ilginç bir şey yaşadığım nadir sadece ilginçmiş gibi satmak hoşuma gidiyor
Sabah erkenden kalkıp, arkadaşlarımla görüşecek olmanın verdiği heyecanla işe geldim....Saat 11.00'de, patron babanın yanına gidip, ''1-2-3 tıp'' oynadık. Hep ben kazandım, hiç konuşmadım. O hep konuşarak, oyunu kaybetti.Bu yarım saatlik şirin oyundan sonra, oyunu da kazanmış olmanın verdiği sevinçle, o hafta için planladığımız oyunları oynamaya başladım....
Eyvallah kardeşim...Ben de bugünümle ilgili Fatmacığımızı bilgilendireyim bari...Sabah erkenden kalkıp, arkadaşlarımla görüşecek olmanın verdiği heyecanla işe geldim.Sonra saat 9.30 - 11.00 arası, arkadaşlarla bir araya geldik ve bu hafta hangi oyunları oynayacağımızı kararlaştırdık. Bu, pazartesi gününlerinin en sevdiğim faaliyetidir.Saat 11.00'de, patron babanın yanına gidip, ''1-2-3 tıp'' oynadık. Hep ben kazandım, hiç konuşmadım. O hep konuşarak, oyunu kaybetti.Bu yarım saatlik şirin oyundan sonra, oyunu da kazanmış olmanın verdiği sevinçle, o hafta için planladığımız oyunları oynamaya başladım.Saat 13.00 gibi de, bıcırık bir kızımıza bugün yaptıklarımı yazmaya başladım.Fatma, sence bir doktora görünmeli miyim? Ne dersin?
Cüneyt hocam, çok alemsiniz ya +1 alkışı hakettiniz
Handeye git , para almaz..
Sevgili günlükBugün çok yorgunum dün akşam 20:00 -24:00 arası Volkan KONAK konserinde çalıştı, araba sergiledim ve çok yoruldum. Bide nasıl olduysa elimde bir kemiği incelmişim şişti kımldamıyo. İzin aldım birazdan eve gidip yatıcam. Bu arada hayatımıza bide fatma isimli prenses çıktı hadii hayırlısı.( Afferin prenses... )