Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 9657 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #120 : Temmuz 21, 2010, 15:19:03 »
sevgili günlük;

yeni sisteme adapte olmaya çalışırken arada sırada foruma da uğruyorum... ahmed sait hastalanmış okuyunca üzüldüm o benim arkadaşım onunla oyun oynamıştık... inşallah en kısa zamanda iyileşir.... babası dondurma falan mı veriyor nedir anlamadım ki?

evden işe işten eve... ikisi arası mesafe de 500 metre ya var ya yok.... neyse haftasonu ankaraya giderim belki aşkım volkanla buluşurum balonla falan oynarız ona yine "toyota" demeyi öğretirim...

neyse yine yazarım hoşçakal günlük....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Temmuz 21, 2010, 15:19:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Temmuz 21, 2010, 15:38:55 »
Heygidi Sevgili Günlük,

Günlüğüme yazdıklarımla iletişim kurabilceğim hiç aklıma gelmemişti.
Tam işler kesat derken, tahsilatları yapmaya başladık, ilaç gibi geldi. Ahmed saide annesi ve annesinin babası dondurma vermişler. Doktor dediki;"Hanıma ceza vermen lazım". Ben dünden razıyım :D. Önümüzdeki bir hafta boyunca karşısında dondurma yicem ama ona izin vermicem.

Neyse parayı bulunca çocuk koltuğunun parasını ayırdım. Forumdaki bir abimden haber bekliyorum. Koltuk alıcam. Kalan parayla faturalar falan. Kalan paraylada köroğluma 4lü vizör almayı düşünüyorum. Eğer artarsa sana "yale" marka ufak günlük kilitlerinden alıcam. Sanki biri ben yokken karıştırıyor seni.
Ha birde BLUR diye bir oyun indirdim. Süper zevkli bir araba yarışı patlatmalı falan :D. Büyü sana da oynatıcam.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • bir efsaneden diğerine ...
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #122 : Temmuz 21, 2010, 16:12:24 »
21.07.2010
sabah 09:00 borçları hesapladım maaşı hesapladım denk getiremedim
öğlen 13:00 maaşı hesapladım borçları hesapladım denk getiremedim.
akşam 16:00 borçları hesapladım maaşı hesaplıyorum ..................
gece 22:00   .......... hesaplıyacağım ...............hesaplayacağım denk gelir heralde
 :-\  :blink: :-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #123 : Temmuz 27, 2010, 20:39:46 »
Sevgili günlüğüm,
Bu aralar abimin düğünü yaz kuran kursu felan derken forumu biraz ihmal ettim galiba.Ama fırsat buldukça ziyaret ediyodum.Bugün gene forumda dolaşırken yazılan günlükleri gördüm.Hepsi çok güzel,eğlenceli şeyler.Okurken çok zevk aldım.Bu konunun böyle ilgi görmesi beni çok mutlu etti.Birde dün tercih sonuçları açıklandı istediğim okula yerleşemedim ama yinede olsun hayırlısı bu imiş.
Dipnot:Hiç bir zaman imla kurallarına bu kadar dikkat etmemiştim haaa :)
Özledim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Ağustos 10, 2010, 23:44:59 »
canım günlük finalden ayrılıpta boş boş evde oturmak ne güzelmiş..ama insan boşluktan sıkılıyor böyle forumlara sarıyor..
baktım ki nette çok kalmışım kendimi boş bi insan olmaktan kurtarmalıyım diyorumim nette saatlerce takılır ki di mi??
 neyse kira sözleşmesini yapcaz işalah onu da yazarm ...
kursumu açıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Ağustos 10, 2010, 23:48:31 »
canım günlük finalden ayrılıpta boş boş evde oturmak ne güzelmiş..ama insan boşluktan sıkılıyor böyle forumlara sarıyor..
baktım ki nette çok kalmışım kendimi boş bi insan olmaktan kurtarmalıyım diyorumim nette saatlerce takılır ki di mi??
 neyse kira sözleşmesini yapcaz işalah onu da yazarm ...
kursumu açıyorum

Hayırdır Evren bey finalden neden ayrıldınız? Kendi yerinizi açmanıza çok sevindim ama gerçekten zor bir işin altına giriyorsunuz =/ Allah yardımcınız olsun. 
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #126 : Ağustos 10, 2010, 23:51:47 »
sağol nagicim ya...silivride bir ehliyet kursu açıyoruz biliosundur isim falan da bulmuştuk ya:=)))
zor ollsun benim işletme  prensiblerim ve çalışkanlığım...hırsım..beni tekrar birinin yanında çalışmaya mecbur bırakmaz işalah..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Ağustos 10, 2010, 23:54:50 »
sağol nagicim ya...silivride bir ehliyet kursu açıyoruz biliosundur isim falan da bulmuştuk ya:=)))
zor ollsun benim işletme  prensiblerim ve çalışkanlığım...hırsım..beni tekrar birinin yanında çalışmaya mecbur bırakmaz işalah..

Evet yaa çıkmış aklımdan :D Son karar ne oldu peki isim konusunda? Annem de Silivri halkeğitimde öğretmen nasip olursa ziyaretinize gelirim artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #128 : Ağustos 11, 2010, 01:26:00 »
sevgili günlük, ne yaptın ya  :P
askerlik yaklaştıkça sanki bir yerlerden birisi geeelll geeell diye çağrıyo, artık uykuda tutmaz oldu sanırım yavaş yavaş mehtap sıkıştırıyo..
bugün arabaya son masrafımıda yaptım, bekir sağolsun sis farlarımızı taktık, cam rüzgarlığımızıda taktık(kliması olmayınca uzun yolda cam açıcaz meçpur :) ) her neyse onları taktık bugün.. bana göre 10numara 5yıldız, bekirle coşkuna göre kitap gibi :):) iş yerine gelirken de, turtlewax cilalı oto şampuan,sünger,jant parlatıcı,lastik parlatıcı aldım ve şu an itibariyle yani 01.30(gece) yıkamış bulunuyorum... yıkarken nedenini bilmediğim şekilde ağladım.460 gün bidaha yıkayamıycam diye,son 30 gün 10 kere daha yıkarım heralde, inşallah askerde de şöför olurum, bitanede corolla verseler ne güzel olur :) sanırım erkek olmanın en zor görevi askerlik olsa gerek.   :wacko: :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #129 : Ağustos 11, 2010, 09:12:03 »
sevgili günlük

başkalarının günlüğü okunmaz biliyorum ama bu nagihanla evren seni muhabbet alanına dönüştürmüşler çok acaip sinirlendim... birazdan naginin saçını çekicem....

ramazan geldi hasta sayısı azalır inşallah sevgili günlük vallahi yoruldum ayol... ben emekli olamam bu gidişle daha 20 sene var mümkün değil 20 sene sağ kalıp sağ salim çalışamam... yapılacak bişey yok sürüne sürüne devam artık....

havaların sıcaklığına nem oranına ve santigratlara hiç girmiyorum.... hadi şimdilik hayırlı başarılar günlük....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #130 : Ağustos 11, 2010, 11:47:17 »
sevgili günlük ,ramazan geldi oruç milletin baaşına vuracak bu sıcakta tutanlar baygınlık geçirecek..
işleri çok zor...
bi süre bende bişi yazmasam mı..........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #131 : Ağustos 11, 2010, 11:49:42 »
sevgili günlük evren hoca yazsın... ben seviyorum onun yazdıklarını... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Ağustos 11, 2010, 12:20:40 »
sevgili günlük....
bugün ramazanın ilk günü ve ben hastayım ayakta duramıyorum...benimle birlikte şirkette 4 kişi daha aynı durumda...sanırım üşüttük...ama bu sıcaklarda nasıl başardık anlamıyorum...her taraf çok sakin...hareket yok...işyeride öyle zaten..hiç çalışasımda yok...napacaz bilmiyomki....
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Ağustos 11, 2010, 12:58:31 »
sevgili günlük;
ramazanın ilk günü 7 de kalktım ve daha yeni eve girdim. şimdi uyuycam ezana kadar sonra tekrar TCT'deyim ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #134 : Ağustos 11, 2010, 13:59:22 »
sevgili günkük
internetten kuzu çevirme resimlerine bakıyorum
kuzular bitince balıklara geçecem
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Ağustos 11, 2010, 18:50:13 »
Sevgili günlük,

Sana artık pinkiponk veya apsideyzi dicem. Ahmet bu ismi çok seviyor. Aramızda kalsın bende çok seviyorum. Hep apsideyzi adında bir sivas kangalım olsun istemişimdir.

Neyse gelelim konumuza. Ahmed geceleri artık beşiğinde uyumuyor. Gecenin bir vakti misafir ediyoruz. Gözleri kapalı bir şekilde oyun yapıyor. Uykusuz kalıyorum ama

Allah o şefkati veriyor :). Sahur biraz aceleye geldi. İkinci çayım bardakta kaldı. Yetiştirdik vesselam.

Bugün önce nufüs müdürlüğüne(kırkbeş dk.+ yarım saat), ardındanda tapuya gittim(2 saat). Klimaları çalışıyordu ama hem azdı hemde çok kalabalıktı. Çok bunaldım ama ya sabır çektim.

Şuan yorgunum. İftarda atıştırıp gözlerimi dinlendiricem heralde. Teyzemin oğlu yardıma geldide tükan kapalı kalmıyor.

Allahıma çok şükür.

Şimdilik bu kadar apsideyzi. Pinkiponka çok selam.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #136 : Ağustos 11, 2010, 18:56:38 »
sevgili günlük

başkalarının günlüğü okunmaz biliyorum ama bu nagihanla evren seni muhabbet alanına dönüştürmüşler çok acaip sinirlendim... birazdan naginin saçını çekicem....

Ahh çok acıdı :(

Zaten dakikalar yavaş yavaş geçiyor bide saçım çekilsin ohh yaa :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Ağustos 11, 2010, 19:05:03 »
sevgili günlük fren problemi için şaşmaza gittik çok yoruldum ve susadım. iftarı iple çekiyorum. dönerken dörtnaldan burak abimle karşılaştık ve tanıştık. :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Ağustos 11, 2010, 22:27:51 »
dear daily:=))
ay vant tu rayt samting..vat ken ay du saymtayms..
heheeh şimdi recep ivedikte o bölüme denk geldim.
sevgili günlük bu gün iç masraf olarak bizden 85000 lira istediler acaba karşıdan çok mu salak duruyoruz...
odaları bölmek yerleri yapmak vs vs vs...ben 40000 yeter dedim ve uzlaşma ihtimalini ortadan kaldırdım bu huyumu aslında hiç sevmiyorum ha..insnlara öle bi cevap veriyorum ki bazen onları kilitliyorum..sevilen bi özlellik değil..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #139 : Ağustos 11, 2010, 22:29:56 »
Hocam nerlerdeydın sen yaaa :)