0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gündüz kısa farları sürekli yakmak yakıt sarfiyatını bir miktar arttırır.
AE101 lerde nasıl oluyor bu sistem
Ne kadar çok arttırabilcek ki ? Taş çatlasın 500 km'de 1 litre arttırır en fazla.
Ae 101lerde böyle bir sistem yok sadece yapılmak istenirse sistemi buna izin verebilir.
O zaman dostum sen hep aç farlarını öyle gez.
kısa farları sürekli açık araçlar, yazın tatil yöreleri dahil bölgelerde ve tabiki diğer mevsimlerde, farları kapalı olan araçlara göre çok daha çabuk farkedilir dikkat çekerler
Bunun bilimsel ve mantıklı bir açıklaması var mı?
Öyle yapıyorum zaten Toyota'nın bir zamanlar yaptığı ''Farım da açık gözümde'' reklamı bağımlılık yaptı bende.
O Farımda hep açık yolumda değilmiydi ??
Ama her daim açıktır benim farlarım.İsveç'te gündüz kısa farları açmak zorunludur.Farları yanmayan bir araca rahatlıkla ceza kesilebiliyor.... Oğuzhan senin farlara nasıl bir çözüm yolu bulunur açıkçası bilmiyorum.Seni Turgut ustaya göndereyim yardımcı olsun sana.Ama aracın garanti kapsamındaysa bunu biraz ertelemen gerekebilir.VW servis,aracın orjinalini bozmayacak şekilde yapılmış her türlü işleme bir şey demiyor.Garantin bozulur demiyor.Bu nedenle her halde önümüzdeki hafta içi aracın içine parlement mavisi renginde gece lambası LED sistem taktıracağım.Normal tavan lambalarıda normal haoljen sarı yandığı için onlarıda dipsiz güçlü beyaz LED ampuller ile değiştireceğim.Ustam sağlam yani.Önerebilirim sana.Git görüş istersen