0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebri k ederim Güzel bir buluşma ile bereketi beraberinde getirmişsiniz hepinizin ayağına sağlık... fotoğraflarda güzel çıkmış eline sağlık.
Bravo tebrikler hepinize kımıl zararlısı Emrecim hariç O ne la emre sarı sarı ampül yanıyo farlarda ıyyy
Mesut fotoğraflar çok güzel ellerine sağlık. Güzel bir organizasyon olmuş. Kızma ama senin plaka o şekilde kötü durmuş. Bu benim şahsi fikrim. Bence o motorun çarpıp zarar verdiği yeri yaptır ve plakayı istediğin yere koy. Mecbur kaldığın yere koyma. Hepinizin araçları çok güzel, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
sağol Ahmedim, emreninkiler ampul değilki xenon, o fotoğraflarda sadece parkları yanıyo
Abi o anladı beni aramızda
Hayırlı olsun Mesut. Bilirim zor işlerdir ev kurmak. Allah yardımcın olsun. Allah tamamına erdirsin.
aranıza girmiyim ben ozaman
LAfı olmaz abi sana anlatırım haftasonu
Abi fotoğrafların hepsi çok güzel çıkmış."Hayır" demeyip gelen diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim.Gelmelerinde etken olan sana da teşekkür ederim. :alkis:Mesut abi sana da anlatmaya çalıştığım olayın bir canlısı burada işte. Bulmacanın haşin sorusu için yanan park+sis veya sadece parklar yanmaktadır.Adamın biri:-O ne la emre sarı sarı ampül yanıyo farlarda ıyyy der.Sanıyor ki halojenin havasını atıyor bilmiyor ki kendisinin kurban olduğunu Ve o an hepsinin sönüp patlayan xenonu görünce adamın birinden "Mor" bir ışık süzmesi görünce bu sefer gülen ben oluyorum Neyse
Abi bu senin -Niye geldin Landediğin fotoğraf da güzel olmuş.Ruh gibi durmuşum orda
çok güzel bir buluşma olmuş imrendim, kıskandım Tebrik ediyorum ayrıca fotoğraflarda süper hatta on numara