0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok be kardeşim saçlar yolda gelirken cam açıktı darma duman olmuş Düzce toplantısında daha uzundu da onun için şapkayı çıkarmadım.Şapkanın altında 18cm saç duruyodu Kilo, valla kilo aldığımı göremiyorum 5 senedir aynı kilodayım ne bi kilo aşağı ne bi kilo yukarı yine de sağ ol kardeşim duygusal olarak kilo aldım.
Sizi gidi toyotacılar sizi.Güzel buluşma olmus bu kadar güzel aracın aynı karde yakalamk zor oluyor..Ama mesut un aracı gerçekten cok şık duruyor.Oktay ilham almalı.Ama makyazsız kasa corolla makyajlıdan far ve sis olarak daha agresif kabul edin bunu makyajlı kasalı toyotacılar.Bizim araclar sizinkileri döver
Yav bizim kımıl zararlısı Emrein saçları uzamış birazda kilo almış sanki ama yakışmış kardeşim sevdim bu halini
Yok be Ahmedim kilosu hep aynıda rüzgardan saçlar bi dağılmıştıki sorma oda bırakmış saçları rüzgarın akışına
Bi Emre gördüm sanki Mesut abey fotograflar çok hoş ellerine sağlık benden bi alkış.
Makyaşsızın farlarının agresif olduğu kabulümdür Oktaya hep diyorum gel yapalım senin arabayıda benimkinin aynısı ama ön tamponum düşene kadar dokunmıycam diyor Yok be Ahmedim kilosu hep aynıda rüzgardan saçlar bi dağılmıştıki sorma oda bırakmış saçları rüzgarın akışına
FAzla bırakmasın kendini o akışa abi uçar muçar alimallah
Bi Emre gördüm sanki
:DKış geliyo uçmamak için ucu demirli iş ayakkabılarından alacam.
Gençkende acaip kaynatıyomuşuz be kımıl
Bu aralar hiç sataşamıyoruz.amerikanya bozdu işi hasret masret derken özler olduk.
Tamam demem. Ne diyim .Hep Nagihan'ın yüzünden .
tüh bende gebze toplantısı var zannettim 2009 muş....