0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... Mesut abi sana da anlatmaya çalıştığım olayın bir canlısı burada işte. Bulmacanın haşin sorusu için yanan park+sis veya sadece parklar yanmaktadır.Adamın biri:-O ne la emre sarı sarı ampül yanıyo farlarda ıyyy der.Sanıyor ki halojenin havasını atıyor bilmiyor ki kendisinin kurban olduğunu Ve o an hepsinin sönüp patlayan xenonu görünce adamın birinden "Mor" bir ışık süzmesi görünce bu sefer gülen ben oluyorum Neyse
Öylemi demişim ben sana orda doğrudur fotoğraf çekilirken hareket edilirmi emre zaten ruh gibiydin
Ahmet o bir şey değil de, Emre çok ağır konuşmuş yav
Angellerini gözüme soka soka gösteriyo ama farları yakmadan -Başka biri olsaydı öyle bir cevap yazmam zaten
ya olm siz hastamısınız konuyuda katletmeyin ha ona göre yoksa hafta sonu çekeceğin var elimden ahmet Ahmet sana bide xenonmu alsak artık ebaydan
Ölümüne Gel lan güçlerimizi birleştirelim Bende angel sende xenon var Voltran olalımla kımıl zaralısı
Angelli xenonun gücü adınaaaa
kardeşim ellerine sağlık sen fotoğrafları çekerken bakmamıştım ama konuşturmuşsun yine! bide arabayı şöyle çevir buraya koy derken bıdı bıdı yapıyodum +10000000000000000valla biz buluşma olayını rutine dönüştürücez katılım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur tabi...
Orda da söylicektim ama çekimleri aksatmak istemedim En azından her ayın ilk (c.tesi-pazar-p.tesi-...) karara göre buluşmalar yapılabilir gibime geliyor.Diğer katılımcılarında oylarını almak gerek
Eyvallah Ceyhun kardeşim , ksımet olurda birgün Ankaraya gelirsem birliktede çekeriz böyel kareler
Eyvallah Oktayım haftaya bidaha yaparız isterseniz kardeşim biz hep hazırız biliyorsun Olur tabi Emre neden olmasın hep evdemi pinekliycez ama ben bazı hafta sonları Gebzede olmuyorum konuşup ayarlamak lazım.
İnşallah Mesut Abi Başımın üstünde yerin var her zaman beklerim
Pazar olmaz da cuma akşamı olur.P.tesi günü olur.Yeter ki aramızda anlaşmalı uygun bir tarih olsun
Yav bizim kımıl zararlısı Emrein saçları uzamış birazda kilo almış sanki ama yakışmış kardeşim sevdim bu halini