Gönderen Konu: Sağımdan geç yoksa döverim :)  (Okunma sayısı 6430 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
Sağımdan geç yoksa döverim :)
« : Ekim 11, 2009, 17:57:00 »
Bugün hanımla kipadan alışverişden dönerken, 2 gidiş 2 geliş olmak üzere tam tepe üstü yolda 48 TC 088 plakalı turkuaz renkli uno denk geldi, araç bir tane dolmuşu sollamak üzere idi, dolmuşu solladıktan sonra SOLLAMA yapmak için sağa geçmesini bekledim, çok saygılı şoförümüz geçmedi, arkadan bende uyarmak için sinyalimi yaktım ve sellektör yaptım ama çok saygıdeğer şoförümüz beni farketmesine rağmen geçmedi, hatta içinden birkaç kişi elliyle sağdan geç diye işaret etmeye başladı, bendeki de inat, illa sollama yapacağım, sellektöre devam ediyorum, bu arada yol bomboş, hani yol verse hızını kesmek zorunda kalmayacak. neyse bir zaman sonra saygılı usta şoförümüz önümde durdu ve araban çıktı, beni dövmeye geliyor, SAĞIMDAN GEÇSENE diye bağıra bağıra geliyor, bende hiç sağdan geçirilir mi diye cevap veriyorum ama usta şoförümüzün anlayacağı yok, bende uzatmadan takdım bire geçtim adamın sağından yoluma baktım

herşey aklıma gelirdi de bir arabanın sağından geçmedim diye dayak yeme noktasına geleceğimi düşünmezdim  :lol:
Bodrum

Toyota Club Türkiye

Sağımdan geç yoksa döverim :)
« : Ekim 11, 2009, 17:57:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Sağımdan geç yoksa döverim :)
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2009, 18:02:23 »
Böyle şoförleri  piyasadan  toplatmak lazım. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2009, 18:11:32 »
  Kırmızıdan geçmediğim için POLİS tarafından burnum kırıldıysa buda olur Utku.Geçmiş olsun sana böyle tiplerede fazla uymamak gerekir.155 arayıp şikayet etseydin ya.Çok etkili oluyor bu magandalar için
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Ekim 11, 2009, 18:31:22 »
inip çaksaydın sağlam bi tane şöyle :D :D
japon mucizesi TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Ekim 11, 2009, 18:33:51 »
Valla Utku,seni sonuna kadar tebrik ediyorum bu sükunetinden dolayı. Ben böyle durumlarda çok sakin kalamıyorum açıkçası. Hatta bu yüzden eşim bana sitem eder sürekli. Ben de bu tiplere gerekli(!) cevabı hakkettikleri şekilde verdikten sonra, aslında pişman oluyorum,keşke yapmasaydım diye. Gerçi son zamanlarda biraz biraz sakin olmayı öğreniyorum, belki artık yaşımızın da getirdikleriyle... Ama sen en doğrusunu yapmışsın, herkese de örnek olması gereken davranış şekli bu. Sadece Özcan'ın dediği gibi, bir de şikayet etseydin, en azından yanına kalmazdı yaptığı ayılık.
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 11, 2009, 18:34:25 »
inip çaksaydın sağlam bi tane şöyle :D :D
 Yarın Hande hanım en güzel tavsiyeyi yapar Şevket bey.Siz yorumu görün o zaman :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 11, 2009, 18:39:55 »
 Abi yanında eşin yada ailen olunca olmuyo yaa. Yoksa yapılacak şey belli aslında...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #7 : Ekim 11, 2009, 18:46:30 »
Abi yanında eşin yada ailen olunca olmuyo yaa. Yoksa yapılacak şey belli aslında...
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 11, 2009, 18:49:38 »
Bence yapılacak şey zaten yapılmış, fazlası gereksiz ve zaten bir işe yaramaz çünkü basbaya kalın kafalı eleman.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 11, 2009, 19:48:28 »
alaydın sopaya girişeydin abi :D :D şaka şaka zaten recepin başka versiyonuymuş heralde uno felan
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
« Yanıtla #10 : Ekim 11, 2009, 20:29:27 »
geçenlerde benimde başıma bir olay geldi sizlerle paylaşayım minik oğlumuzun kontrolü için hastaneden gelirken baktım sol seritte uyuz uyuz giden bir renault toros önce arkasında yavaşladım baktım anlamadı bir kere selektör yaptım yol istemek için yapmaz olaydım hani bende konyalıyım ama herif harbiden gonyalıymış neyse yol verdi bi baktım arka tampona yapışmış uzunları yakmiş önce hasbinallah dedim baktım senınkı bu sefer selektör bombardımanına tuttu beni sonra korna derken yavaşladım aniden önüme durdu ikimizde indik adam minyon tipli agzında sigara zayıf biri vay efendim niye selektör yaptın (gerekçeye bak ya deli oldum)aklınca beni dövecek tabi adam nerden bilsin bizim hangi sporla uğraştıgımızı kaç tane biriciliğim ve madalyalrım oldugunu neyse aracın içindeki eşimin ne olur yapma ali geceyi karakolda geçirmeyelim demesine dua etsin kulak memesini altına söyle iki adet yumruk vursam hastanede zor açardı gözlerini ama olmadı eşim ve oğlum bana engel oluyor ah bir tek başımayken gelse ahh :D :D :lol: :D :D
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 11, 2009, 21:14:48 »
bende 1 hafta önce çevreden bastım 140 falan önüme kamyonet çıktı adama sellektör yaptım hiç umursamıyor bide camdan sigara attı benide 90 a kadar düşürdü sagı serbest ama illaki soldan gidecek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 11, 2009, 21:20:05 »
Gece 3 te ankamall'ın önündeki köprüden çıkıyorum.. Yanımda 3 4 tane araba var hızımız 80 civarı.. Arkadan bir tane caddy 2 sine makas attı tampona dayandı selektör yapıyorr.. O gelişini görünce tırstım zaten .. sağa geçtim pencereyi açtım bastım kalayı.. Herif durmadı bile bastı gitti aynı şekil
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ekim 11, 2009, 22:55:07 »
  Hikayeler bak hele :) Ne kadarda cesur arkadaşlarımız varmış :) Arkadaşlar her zaman böyle olun.Boşverin şiddeti,kavgayı falan..Delinin birine denk gelirsiniz.Yazıktır ömrünüze.Şe..siz insanmı yok piyasada.Sana yeşil yanarken kırmızıda geçen adam üstüne yürüyor,benim burnum kırılıyor....daha bir çok örnek var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 11, 2009, 23:04:43 »
Bu tipler çok piyasada dün akşam sıkışık trafikte arkadaşla karşıdan karşıya geçiyoruz.malükatın biri bilerek arabayı
sürdü üzerimize neymiş yol hakkı onunmuş. Trafik okadar yoğun ki adım adım gidiyor 1 metre sonra mecburen duracak.
Tam birbirimizi sevmeye başalyacaktık ki taksi durağındaki şoförler araya girdiler. Çevredekiler de bize hak verince
insan sıfatındaki yaratık hiç sesini çıkarmadan aracınıa bindi ve uzaklaştı.
Zaten iş yüzünden stresliyim ayrıca depresyondayım ya dayak iyecek veya atacaktık. :D
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 11, 2009, 23:39:23 »
Bende Uşak girişinde sağdan aniden sola dönüş yapan birinden arabasına çarpmadığım için dayak yiyecektim. Adama vurmamak için kavşaktan sola dönmek zorunda kaldım. Korna basıp niye sinyal vermiyorsun böyle dönülür mü? dedim. Eleman çekti el frenini indi arabadan bende Utku gibi alttan alıp döndüm yoluma. Hatun olamayacaktı araba da ben onu orada maymun ederdim ama hanıma dua etsin.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 11, 2009, 23:48:26 »
Sİzinki gene iyi görev yaptıgım yerde mardinde yani onuda söyleyeyim at arabası ve el arabası çok..Arkadaşin eşi hemşire hastanede nöbetci..çocugu annesine götürücekken aracı arıza ypmış çalışmıyor..Beni aradı abi çoçugu annesine götür acıktı diye..Çoçuk kucagımda 6 aylık bebek vee benim oglumda arkada 2 yasında gidiyorum at arabası yolun ortasında yol vermiyor.Bekliyorum korna yok selektörü görecek dikiz aynası yoktu..en sonunda yanından geçeçcek kadar bir aralık buldum..Neyse yanından geçerken kenardan gitsen bizde geçerik dedim demes olaydım bana çok konuşma yoluna git inersem kafanı kırarım dedi..Araç 27 plaka ya..Bana mı diyon he sana diyom..Anneside az ilerde çocugu bekliyodu annesine verdim bebegi araba yolun ortasında ama elim ayagım titriyor..dedim dur oda at arabasını saga çekti ben indim araçtanbenim boy 1,85 kiloda 100 adam 170 var yok.Buna gene ne öyle ileri konusuyon dedim..oda başladı bu sefer 2 dilden konuşmaya..Buna 2 3 tane iyi vurdum ama hala elim ayagım titriyo hırsımı alamadım.Osırada hastanenin güvenlik  personeli gördüler onlar geldi bende arabada levye vardı onla tam dalacaktım vatandaş falan ayırdı...Ama en sinir oldugum orda ben küürtce bilsem konuşşam belki alttan alacaktı..Yabancı oldugunu bilirse daha çok artist oluyor ve seni ezmeye çalısıyor..Yaptıklarıma hiç pişman olmadım açıkçası haketmişti çünkü..Bu biraz magandalıga giriyor ama hiç uzatmasa özür dilese kusura bakma geç dese hiçbirşey olmayack..Trafikte kavga etme taraftarı deilim..ÇÜnkü karşıdakinde bıçak veya silah olup olmayacagı meçhull.Evlenmeden önce  olsa farklıydı..Evlendikten sonra insna kendinden önce ailesini çocugunu düşünüyor..İleri geri konusmayıp  küfür etmedikce dalma taraftarı deilim..:) ::)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 12, 2009, 00:31:34 »
ne hikayeler varmış ve ne adamlar var ki pes dedirtiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ekim 12, 2009, 01:01:00 »
  Şunu belirtmek isterim biraz kötümser olacak ama bu insanları tek tek öldürmeye kalksak bunlaraa ne mermi yeter nede güç kuvvet(yoruluruz yani).bu nedenle bunlar yolada gelmeyeceğine göre bunların huyuna suyuna gitmeliyiz.
   Bu tipler,altımda Passat varsa sol işaret parmağımın ucu bunları yola getirmeye yetiyor.Geçenlerde K.Hamam2dan bir müşterimizi almış Eryaman' dönüyoruz.Kurtboğazı barajını geçince Pazar köyü var.O köy yakınlarında hızımı 98 km'ye sabitlemiş usul usul ilerliyorum.Önce Fiat Scudo'nun Citroén versiyonun sonrada iki TIR ve küçük bir otomobil sollayacağım.İkinci TIR'ıda tam sollmaya başlamışken Citroén'deki arkadaşlar her halde aşka geldiler birde sollama yapmak istediler.Ama nasıl?Tam tamponuma dayandı ve sellektör üstüne sellektör yapmaya başladı.Bizim için çok değerli ve önemli olan bu müşteriye çaktırmadan bir şeyler yapmam gerekiyordu.Önce hızımı 80 km'ye kadar düşürdüm.Bu dengesiz hala selektör yapıyor.İkinci TIR'ı geçer geçmez öndeki araç ile arada kaln boşluğa girdim gitsin diye.Dengesiz önüme kırdı ve ani bir fren yaptı.Artık ben çileden çıktım.Ne yol nede müşteri takarım bu dakikadan sonra.Arkasına geçtim ve tepe lambalarımı yaktım.Daha 10 saniye önce efelenen Dal..ma birden insanlığını hatırladı.Onu sollarken koltuğuna gömüldü vede kusura bakma tarzı bir el işareti.155'i aradım ve şikayette bulundum.Aracın rengi,markası ve plakası ve ayrıca yaptıklarını şikayet ettim.Kazan girişinde de şikayet üzerine zaten var olan trafik uygulaması ekipleri tarafından durduruldu.İnsanlıklarını hatılrmak için karşındakinin insan olması o kadar da önemli değil.Ama bir tane kırmızı ve mavi lamba onları hizaya getiriyor ve birden uysallaşıyorlar.Birde bu artisliklerin çoğuda arabanın 34 plakalı olmasından kaynaklanıyor.
  Sevgi ve saygılarımla hepinize iyi geceler diliyorum.Kazasız,belasız,cezasız ve magandasız sürüşler ve günler diliyorum hepimize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 12, 2009, 01:05:19 »
O kırmızı mavi tepe lambaları yasak değil mi :wacko: