Gönderen Konu: Sağımdan geç yoksa döverim :)  (Okunma sayısı 6431 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Sağımdan geç yoksa döverim :)
« Yanıtla #40 : Ekim 14, 2009, 00:20:39 »
abi ankaraya gelince bir alo, hemen mini buluşma ayarlanır ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 14, 2009, 00:20:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 14, 2009, 00:26:49 »
Arjantin caddesi deyince aklıma gelen ilk yer arjantinin sonundaki iskenderci :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #42 : Ekim 14, 2009, 00:34:24 »
Arjantin caddesi deyince aklıma gelen ilk yer arjantinin sonundaki iskenderci :D
:alkis:
abi ankaraya gelince bir alo, hemen mini buluşma ayarlanır ;)
Eyvallah. Bundan emin olabilirsin :)
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #43 : Ekim 15, 2009, 00:12:33 »
malesef arkadaşım işin kötü tarafı hata yapanın hata yaptıgını kavrayamaması işin en acıklı yanı bu cahillik başka birşey degil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 16, 2009, 14:17:38 »
vardır.
malesef arkadaşım işin kötü tarafı hata yapanın hata yaptıgını kavrayamaması işin en acıklı yanı bu cahillik başka birşey degil
''Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun'' diye bir söz vardır.
Cahil insanlar akıl ve mantığı bir kenara koyarak, değişen ruh dünyasında yaşadığı duygularıyla ve egolarıyla olayları değerlendirirler.En tehlikelisi de okumuş cahil dediğimiz kesimdir.Bu insanların ne zaman ne yapacakları belli olmaz.Toplum içinde insana güven vermedikleri gibi toplumun yüz karası olan bu insanlarla tartışmak kendimizi tehlikeye atmaktan başka bir işe yaramaz.Bu hareketi yapan insanlar hem eğitime hem de yeniliklere kapalı insanlardır.Son derece kompleksli insanlar olduğu için doğruyu kabul etmezler ve akıl vereni dinlemezler.Bizim bu insanlardan kaçmamız her bakımdan daha hayırlıdır.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #45 : Ekim 16, 2009, 17:03:03 »
''Cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun'' diye bir söz vardır.
Cahil insanlar akıl ve mantığı bir kenara koyarak, değişen ruh dünyasında yaşadığı duygularıyla ve egolarıyla olayları değerlendirirler.En tehlikelisi de okumuş cahil dediğimiz kesimdir.Bu insanların ne zaman ne yapacakları belli olmaz.Toplum içinde insana güven vermedikleri gibi toplumun yüz karası olan bu insanlarla tartışmak kendimizi tehlikeye atmaktan başka bir işe yaramaz.Bu hareketi yapan insanlar hem eğitime hem de yeniliklere kapalı insanlardır.Son derece kompleksli insanlar olduğu için doğruyu kabul etmezler ve akıl vereni dinlemezler.Bizim bu insanlardan kaçmamız her bakımdan daha hayırlıdır.
Kemal abi, forumdaki yazılarınızı zevkle okuyorum. Hepsi için öncelikle size toplu bir teşekkür etmek isterim. Ama...
Bu son yazdığınız hakkında biraz kafam karışıyor benim. Şimdi diyorsunuz ya,
''Bu insanlarla tartışmak kendimizi tehlikeye atmaktan başka bir işe yaramaz. Bizim bu insanlardan kaçmamız her bakımdan daha hayırlıdır.''
diye.
Peki meydan bu insanlara mı kalsın Kemal abi? (Bunlara insan dediğim için de tüm insanlardan özür diliyorum ayrıca!)
Hayata bakış açım çok uymasa da,edebi ustalığı tartışılmaz Nazım Hikmet'in ''Kerem Gibi'' adlı şiirinde bir dize vardır: Sen yanmazsan,ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...
Birileri bu varlıklara onların anladığı yöntemle gerekli cevapları vermeli diyorum. Saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ekim 16, 2009, 17:56:49 »
Cüneyt hocam, böyle iflah olmaz tipleri devletin adam etmesi gerekir. Can çıkmayınca huy çıkmaz derler. Bunlarla ne kadar ilgilenseniz, ıslah etmeye çalışsanız da nafile. Devlet otoritesinden korkmadıkları müddetçe çabalarımız nafile kalır gibime geliyor. Böyle arızalı tiplerin oluşmasını engelleyecek sağlam bir eğitim sistemi ve kanunları tavizsiz uygulayan bir devlet hepsinin hakkından gelir :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #47 : Ekim 16, 2009, 18:24:22 »
Cüneyt hocam, böyle iflah olmaz tipleri devletin adam etmesi gerekir. Can çıkmayınca huy çıkmaz derler. Bunlarla ne kadar ilgilenseniz, ıslah etmeye çalışsanız da nafile. Devlet otoritesinden korkmadıkları müddetçe çabalarımız nafile kalır gibime geliyor. Böyle arızalı tiplerin oluşmasını engelleyecek sağlam bir eğitim sistemi ve kanunları tavizsiz uygulayan bir devlet hepsinin hakkından gelir :)
Esas mesele da zaten bu Hakkı hocam. Bu kişilerin Devlet otoritesinden korkmalarına gerek yok, çünkü maalesef ciddi bir otorite boşluğu yaşıyoruz. Bu durumun düzeleceğine dair ne yazık ki, sizin,bizim gibi insanların da umudu yok. Siz var diyebiliyor musunuz? Ben diyemiyorum... Üzgünüm ama, bu tip insanlar toplumun çoğunluğunu oluşturuyorlar ve bu ülkenin kanun yapıcıları, kanun uygulayıcıları ve denetleyicileri de başka bir yerden gelmiyor, bu toplumdan çıkıyor. Sistemi düzeltme yetisine sahip insanlar, bu sistemin düzeltilmesi gerektiğinin farkında değillerse, var olan sistemden memnunlarsa, nasıl olacak ki bu iş? Ya hocam, fazla da ileri gitmeyeyim, sonra sakata gelmeyelim :) Bari şöyle bitireyim: Herşey çok güzel olacak. Zaten güzel de, daha da güzel olacak!  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ekim 16, 2009, 18:26:12 »
Umudumuzu yitirmeyelim Cüneyt hocam :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #49 : Ekim 16, 2009, 19:00:48 »
Umudumuzu yitirmeyelim Cüneyt hocam :)
Hakkı hocam,mesleğim icabı, avrupa ülkeleri başta, dünyanın pek çok yerine seyahatler yapma şansına sahip bir insanım. Ne yazık ki, 100-150 yıl öncesi, bu toplumdan temizliği, nezaketi, insanlığı,saygıyı,hakkı,hukuku öğrenen o ülkelerin insanları, bugün bize ahkam kesecek konuma gelmiş durumdalar. İşin en acı kısmı da ne biliyor musunuz? Gidip gördükçe, görüp döndükçe haklı oldukları gerçeği insanın yüzünde bir tokat gibi patlıyor. Mesela en son gittiğim yerden, İsviçreden İstanbul'a döndüğüm gün, havaalanından adımımı dışarı atar atmaz, herifin biri bir tükürük attı tam önüme, sanırsınız ki 3 gündür biriktirmiş, beni bekliyor. Kendimi zor kurtardım. Ne yapıyorsunuz beyfendi? (Tam olarak bu kelimelerle olmasa da!) dedim. Noldu, zoruna mı gitti? diye bir cevap verdi bana. Yeminlen, taksiciler elimden zor aldı. O taksicilerden birinin taksisine bindim, eve gidiyorum. Şöför de bana hak veriyor bu arada konuyla ilgili, vıdı vıdı konuşuyor. Bir baktım, taksimetre normalden daha fazla bir rakamda yolun yarısında. O ne? dedim. Aaaa, pardon açık kalmış. diyor bana. Akıllı ya! Sahtekarlığı uyanıklık zannediyor! 1 hafta (İsviçreyi bilen bilir) boyunca sakin bir trafik, tertemiz bir çevreden sonra, İstanbul gözüme çöplük gibi göründü. Kimse kusura bakmasın, ama bu böyle. Haa, ertesi gün hemen herşey normal gelmeye başladı tabi yine... Tekrar söylüyorum:
İşin en acı kısmı da , gidip gördükçe, görüp döndükçe haklı oldukları gerçeği insanın yüzünde bir tokat gibi patlıyor.
Ama sizin için Hakkı hocam, umudumu kaybetmemeye çalışırım. Daha doğrusu siz ve sizin gibi düşünen insanların var olduğunu biliyor olmak, bana umudumu kaybettirmeyebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ekim 16, 2009, 21:29:00 »
Kemal abi, forumdaki yazılarınızı zevkle okuyorum. Hepsi için öncelikle size toplu bir teşekkür etmek isterim. Ama...
Bu son yazdığınız hakkında biraz kafam karışıyor benim. Şimdi diyorsunuz ya,
''Bu insanlarla tartışmak kendimizi tehlikeye atmaktan başka bir işe yaramaz. Bizim bu insanlardan kaçmamız her bakımdan daha hayırlıdır.''
diye.
Peki meydan bu insanlara mı kalsın Kemal abi? (Bunlara insan dediğim için de tüm insanlardan özür diliyorum ayrıca!)
Hayata bakış açım çok uymasa da,edebi ustalığı tartışılmaz Nazım Hikmet'in ''Kerem Gibi'' adlı şiirinde bir dize vardır: Sen yanmazsan,ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...
Birileri bu varlıklara onların anladığı yöntemle gerekli cevapları vermeli diyorum. Saygılarımla...
  Düşüncelerinizde çok haklısınız.Bende bazen haksız ve yersiz olaylarda kendime hakim olamıyorum. Hatta eşimle bile, yolda bu gibi olaylara sebep olanlar yüzünden tartışma yaşadığım olmuştur.Tabiiki bunlara meydanı bırakmak son derece yanlıştır.Ancak o kadar çok kendini bilmez insanlar var ki, bunlara insan demek bile caiz değil. Adam yol vermedi diye tabancayı çekip rastgele ateş ediyor.Sizi tahrik ediyor olay çıkartıyor.Aynı şekilde karşılık vermek bazen büyük felaketlere yol açabiliyor.Bizim bütün sorunumuz eğitim ve kültür eksikliği.Bunu çözemediğimiz takdirde bu bahsettiğimiz olaylar her zaman olacaktır.Hakkı bey'in de dediği gibi devlet otoritesi çok önemli. Suçlular lehine çok boşluk var.Haklı olan haksız çıkabiliyor.Önce adalet kavramının çok iyi irdelenmesi ve inandırıcı olması gerekir.Polis bile bazı olayları görüp, görmemezliğe geliyor. Kısaca ;'' balık baştan kokar'' sözü her yerde karşımıza çıkıyor.

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #51 : Ekim 16, 2009, 22:24:55 »
  Düşüncelerinizde çok haklısınız.Bende bazen haksız ve yersiz olaylarda kendime hakim olamıyorum. Hatta eşimle bile, yolda bu gibi olaylara sebep olanlar yüzünden tartışma yaşadığım olmuştur.Tabiiki bunlara meydanı bırakmak son derece yanlıştır.Ancak o kadar çok kendini bilmez insanlar var ki, bunlara insan demek bile caiz değil. Adam yol vermedi diye tabancayı çekip rastgele ateş ediyor.Sizi tahrik ediyor olay çıkartıyor.Aynı şekilde karşılık vermek bazen büyük felaketlere yol açabiliyor.Bizim bütün sorunumuz eğitim ve kültür eksikliği.Bunu çözemediğimiz takdirde bu bahsettiğimiz olaylar her zaman olacaktır.Hakkı bey'in de dediği gibi devlet otoritesi çok önemli. Suçlular lehine çok boşluk var.Haklı olan haksız çıkabiliyor.Önce adalet kavramının çok iyi irdelenmesi ve inandırıcı olması gerekir.Polis bile bazı olayları görüp, görmemezliğe geliyor. Kısaca ;'' balık baştan kokar'' sözü her yerde karşımıza çıkıyor.
Ne diyeyim Kemal abi. Söylenecek şeyleri zaten söylemişsiniz. Çok haklısınız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ekim 16, 2009, 23:08:30 »
olmak yada olmamak yani durup gerçek bi kavga edip sonu ne olursa sonuna kadar gideceksin ki artık lan kelimesinden bile adamlar silah çekiyor yada hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam edeceksin.Ben şahsen öyle yapıyorum ve kimseye bulaşmıyorum
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #53 : Ekim 16, 2009, 23:40:53 »
olmak yada olmamak yani durup gerçek bi kavga edip sonu ne olursa sonuna kadar gideceksin ki artık lan kelimesinden bile adamlar silah çekiyor yada hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam edeceksin.Ben şahsen öyle yapıyorum ve kimseye bulaşmıyorum
Mustafa bey, emin olun ki siz aslında en doğrusunu yapıyorsunuz. Kavga etmek sorun değil de, silah olayına artık çok sık rastlıyoruz.
3.sayfa haberi olmamak için, sanırım benim de artık bazı şeyleri sineye çekmem gerekiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ekim 17, 2009, 13:38:15 »
sizinde dediğiniz gibi Cüneyt bey silah olayları gerçekten çok fazla hiç yokken adam kessilenm vurulan bi ülkede yaşıyoruz ve bekar iken gerçekten agresiftim ama evlendikten sonra bide çocuğun var ise gerçekten dikkat etmek zorundasın arkada gözü yaşlı birilerini bırakmamak için.
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ekim 17, 2009, 13:55:15 »
harbiden ya bu silah olayı çok fazlalaştı bi haberde vardı duymuşsunuzdur adam trafikte tartışıyo iniyolar arabadan,biri silahı çekiyo diğeride çekiyo ilk çeken benimki kurusıkı benimki kurusıkı diye silahı atıyo :)
2011 auris d4d comfort extra kar beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ekim 23, 2009, 01:20:51 »
Okulda Nöbetçi olduğum bir gün bir öğrenci, düşüp kolunu kırmıştı, o zamanlar okulda arabası olan öğretmen çok azdı, (Övünmek gibi olmasın benim vardı) Okul müdürü çocuğu hastaneye götürmemi rica etti, ikide sınıf arkadaşı geldi bizimle, birisi galiba oğlanın sevgilisiydi , ağlayıp durdu zavallı...çocuk acıdan kıvranıyor, kız ağlayıp duruyor, trafik yoğun , ben stres içinde, bastım gaza kaptırdım gidiyorum, polis durdursa bir şey demezdi heralde, çocuğun durumu ortada...sanırım bir göbekten fazla hızlı dönüp bir kamyonetin önüne çıktım, kamyonet eski püskü bir şeydi, galiba frenleride zayıftı;.. gerçi ben döndükten sonra hızla devam ettim ama galiba kamyonetin şöförü panikledi, duramayacak çarpacak sandı heralde, ... hiç kimseye hiç bir şey olmamasaına rağmen arkamdan yetişip küfür etmeye başladı; insan azmanı kıllı bir yaratıktı, cahil bir öküz olduğu her halinden belliydi, adam öyle bir küfrediyorki , ağıza alınmaz valla, ana avrat düz gidiyor, arabadaki kızlar utançtan kıpkırmızı oldular...baktım olacak gibi değil, trafik yoğun kaçamıyorumda, torpidodan silahımı aaldım, silah dediğim aslında çakmak, adama dönüp gösterdim, "bi daha küfret  bakayım" dedim..adam arabasını durdurdu, o trafikte inip yaya olarak kaçtı..sadece o değil çevremdeki bütün araçlar bir anda toz oldu, o ağlayan kız gülmeye başladı, kolu kırık çocuk bile o can acısına rağmen kahkahalarla gülüyor...hastaneye varıp çocuğu alçılanmaya verdikten sonra acildeki polise gidip durumu anlattım, birisi plakayı bildirir diye, ama plaka falan bildiren olmadı, acildeki polis bile gülmekten katldı valla...sonraları yaptığımın yanlış olduğunu anladım ve o çakmağı aartık aarabada taşımıyorum

İşte bu da o meşum tabaanca çakmak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ekim 23, 2009, 01:27:30 »
 :rofl: bunca küfürden sonra sen in arabanı bırak kaç :)

şanslıymışsınız ya onda gerçeği olsaydı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #58 : Ekim 23, 2009, 08:59:44 »
insan azmanı kıllı bir yaratıktı, cahil bir öküz olduğu her halinden belliydi
torpidodan silahımı aaldım, silah dediğim aslında çakmak, adama dönüp gösterdim, "bi daha küfret  bakayım" dedim
Bir öğretmenden alıntıdır :(
Üslup?
Oyncak da olsa silah?
Bir ülkeyi ayağa kaldıracak meslek grubudur öğretmenler. Yani bize öyle öğrettiler. Ama bize öğretilenlerin hangisi gerçek hayata dair ki? O kamyonetteki, gerçek bir silah çıkartsaydı bunun karşılığında, yanındaki öğrencilerden birini vursaydı, sonrada da deseydi ki, o adam bana silah çekti, ben de kendimi savunmak için ateş ettim! Bunu vicdanın taşıyabilir miydi çok merak ediyorum?

Seni takdir eden çok kişi çıkacaktır,buna eminim ama, ben kendi adıma yakıştıramadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ekim 23, 2009, 10:38:30 »
o değil de adamda gerçeği olsaydı sayın aksüyek ne yapardı onu merak ediyorum ben....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."