0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O kırmızı mavi tepe lambaları yasak değil mi
Olmaz olurmu Ahmet.Yasak tabii ki.A6 alırsam eğer panjur ile birikte arka camada takacağım.Cumhurbaşkanlığı korumalarında ki gibi.Bu şe..sizler ile başka baş edilmiyor Yeni profil fotoğrafın çok hoş görünüyor Ahmet.Melekler gibi
Aman yakalanmada çünkü trafik magandası çok polis var Evet melek Dur bari konu açayım yeni meleklerime
Ya bu tip insanlar neden bana denk gelmiyor ki ?
sağ sol ileri geri nerde boşluk var oraya girerim acelem varsa
Böyle öküzler çok, bizim Sincanda kaynıyo bunlardan Allah'ın işine karışılmaz da neden yaratmışki bunları acaba
bizim hanım bugün boş durmamışaraç sahibinin ismini adresini öğrenmiş, ayrıca polise ve jandarmaya plakasını vermiş, gördükleri yerde eksik buldukları zaman çatır çatır ceza yazacaklar, hanımın adliyede çalışmasının faydası
bu nedenle bunlar yolada gelmeyeceğine göre bunların huyuna suyuna gitmeliyiz.
ne yapcan? dövcen mi? senin ne farkın kalcak o zaman o öküzden?
Öyle deme! Öküzlerin çobanlara ihtiyaçları vardır Türkay. Öküzler başıboş bırakıldıklarında, etraflarına zarar verirler (Bu mesajın sonuna bir de şu beygir konusunu ekleyecektim,ama neyse )
Sincan,Etimesgut,Keçiören ve Siteler tarafı kımıl kımıl kaynıyor.Sadece Sincan olsa öpüp başıma koyacağım
aman abi zaten bi baktım cüneyt rumelili yazıyor son mesaj, aha dedim bana cevap verdi kesin beygir konusunu yazdı abimsin saygılar