0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ey güzel kardeşim benim, içim acayip sıkıldı bugün, bidaha forum toplantılarına adımı yazmıycağıma tövbe ettim. bu konudada ben sana haber vericem telden
Tebrikler, teşekkürler. Yanlız sen bu genel buluşmaya katılamayacaktın diye biliyorum. Öyle konuşmuştuk sanki yazın. Bunca hazırlanmışsın, yazık oldu. Aslında aylar öncesinden duyuru yaptık. Bende en az senin kadar hevesliydim arkadaşım bu etkinliğe.Konusu açtım, liste oluşturun dedim, üyeler email attım filan. Ama son bi haftadır oluşan aksaklıklar nedeniyle katılamayacak gibiydim. Şimdi onların üstüne yürümemeye karar verdim. Hevesim kırıldı hepten. Size iyi vakit geçirmenizi diliyorum.
Sayın ACD listede sizin isminiz zaten yoktu
bana da yer bakarmısın ahmetcim. henüz belli değil ama cumartesiden de gelebilirim.tarihi geçmiş öğretmenevi kartı geçiyo mu öğretmenevinde
Ben CUma akşamından Sakarya / Geyveye gidiyorum Ahmedim nişanlımın yanına, sizin işiniz tam kesinleşsin bende alırım nişanlımı gelirim.
Eşim gelmek isterse bende gelebilirim Ahmet ama hanımın bu konuya çok sıcak bakacağını sanmıyorum. Gelme durumu olursa cepten ararım.
İş sebebiyle yalnızca pazar yada hiç gelemeyebilirim Ahmet can kardeşimle telefonda görüştüm
Farların hayırlı olsun Ahmedim
Yettim abicimmmm =) 1 saat rötarlıda olsa burdayım Abicim ellerine sağlık harika olmuş kaliperler bütün halde daha tatlı durmuş Tam istediğim resimler Allah kaza bela vermesin inşallah abi bi nazar boncuğu tak artık demedi deme Ya daaa dur dur en geç 20 gün içinde görüşücez Nazar boncuğun sticker mı olsun içeriye asmalık mı