0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla bu aralar mağaza değişti 11 de kapatıyoruz mağazayı 11 den sonrada nete bile giremiyorum yorgunlukdan neredeyse
Allah kolaylık versin abi ya
Bende gelmeyi çok isterdim ama pazartesi okulla ilgili yapmam gereken seyler var oyuzden gelemiyorum kalbim sizinle
ctesi ararım ahmet görüşürüz. gidilecek yer (mangal ya da oturma mekanı) belli mi?
Ben yarın sakaryaya doğru yola çıkıcam işyerinden izin aldım 15:00 gibi çıkarım yola cumartesi günüde Allah nasip ederde bi aksilik çıkmazsa geliyoruz ACD yengeni iyi ağırlıycaksın bak ona göre kapışırız orda yoksa deve hörgücü
Yengeme saygım sonsuz da senin için söz veremem abi Tamam devenin kendisi İnşallah öbür hörgücün CoCo da gelirde sırtında 2 kambur naparsın bilmiyom
Beklemesin valla yivvvvrim zorlandığım an kalkar kaçarım erkekliğin %90 nı kaçmaktır bilirsin sen Bu arada fotoğraf makinasını getiriyorum bak arabanın ön koltuğuna ve bagaja bişeyler doldurda çöksün, bikaç adam gibi foto çekeyim sana yivvvvrimmm
Sulak yerde yetişmiş kırsal camış
Ahmet çok keyifli bir gündü gerçekten, gelen herkeze çok teşekkürler, yemek sefhası süperdi kalede manzara mükemmeldi resimlerden 1 2 tane ekliyim kalanını gün içerisinde eklemeye çalışırım foruma