0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla Ahmet yengenle adapazarında yeni açılan bi yer varmış mağzaların olduğu alışveriş merkezi gibi oraya gitmemiz lazım öncelikle ama bi ara görüşmemiz lazım sen gelemezmisin adapazarına senin araba tüplü benimki benzinli su gibi içiyor valla
İnşallah Ahmet. Allah İzin verirse mutlaka geleceğim.
Benim gelme şansım yok Ahmetim 18'inde iş var. Umarım çabalarına değer.
Ben geliyorum Ahmedim zaten Düzcede bi işimde var hem onuda halletmiş olurum, cumartesi ordayım inşallah yengenle birlikte
Ya arkadaşlar Bugün Seda arkadaşım bayan yoksa ben gelmeyim dedi ben de ordaki arkadaşlar eşleriyle gelir dedim ama. Bayan arkadaş olacak mı. Eğer benden başka bayan olmazsa mahvederim seni dedi arkadaş. Ona göre. Mesut Eğer yengemiz gelirse ben yırttım demektir. Bu arada burayı sel götürüyor. Acaip yağmur yağıyor. Hatta Arap kızı camdan bile bakıyor.
Şuna bak yaaa hani gelmiyodun sen Neyse gelde sorucam sanaa
ACD varsa Sıkıntı yok. Tamamdır Ahmet saygılar.
Liste ne durumda abi şimdi?
Ulen ben oraya gelebilmek için , pazartesi izmite gelen ve görüşmek için söz verdiğim adamı ektim oda düzcede oturuyor iki işi birden hallederim diye delirtme adamı asıl ben sana sorimda gör sen Hazım abi sıkıntı yok yengeyi getiriyorum + 1 bayan arkadaşınıda getiriyorum ben 2 bayanla gelicem yani Hazım abi , Seda hanım gönül rahatlığı ile gelebilir.
Ahmet eğer hafta sonuna yengeni kandırırsam gelicem ama biraz zzor gibi gözüküyo beyoğlu mağazaya geçince akşam 11 mağaza kapanışı olunca bi pazar kaldı onada belki büyük patrondan izin alamayabiliriz
Vay vay vay Erdinç abim sen nerelerdesin ya büyük patron neti de yasakladı heralde abi Herzaman beklerim abicim buyur gel yeterki...