0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Türkay. Buara sanırım o virajda bir sorun var cok fazla kaza oluyor. Tamam orada hep kaza oluyor ama bu ara bi fazla sanırım yolda yağ tarzı şeyler birikmiiş. Buarada yapabilceğim bişey varsa hiç çekinme.
türkay çok geçmiş olsun,dün aynı saatlerde benımde basımdan bı kaza geçti ama ben değildim kaza yapan bizde çok uğraştık kazadan sonra ordan birinin verdiği tesellide şuydu;olur yaa kaza bu senin araban varda kaza yapıyon olmayan ne yapsın tekrar geçmiş olsun...
Türkay kardeşim geçmiş olsun, çok üzücü bi olay olmasına rağmen sende birşey olmadığı için sevindim, sağlık sıhat yerinde olduktan sonra maddi kayıplar çalışarak yerine gelir, elimizden gelicek birşey varsada çekinmeden söyleyebilirsin kardeşim.
O viraj sabıkalı bir viraj.Oradan TIR'ın yoldan çıktığına bile şahit olmuştum.Türkay sen zaten orda bir kaza daha atlatmıştın geçen yıl.Adamın biri önüne atlamıştı viraja yetişmeden az geride.hatırladın mı?
Elinde çanta ile bir amca önüne atlamamışmıydı.Sende zor kurtarmamışmıydın Türkay.Hayatın,film şeriti,panik bunları ne çabuk unuttun.
Geçmiş olsun Türkay.Yanlız aksda eğilmiş gibi duruyor. Alt şasi kollarında umarım sorun yoktur. Varsa da ısıtarak düzelttirme derim. Celette tarzı tezgah ile soguk çekme yapmaları daha iyi olur.