Gönderen Konu: kaza yaptım..TH 131 sanayide..  (Okunma sayısı 13830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
kaza yaptım..TH 131 sanayide..
« : Ekim 04, 2009, 13:18:45 »
2 yıldır bilkentte okuyorum, hep anlamamışımdır bilkent köprüsünden aşağı, eskişehir yoluna düşen insanları..Düşülebiliyormuş, gayet mümkünmüş, bunun için acemi olmanıza gerek yokmuş, salakça bir şey yapmanıza gerek yokmuş, sizden önce birinin orda kaza yapması ve yolda yağ mıdır  benzin midir bir şeyin akması yeterli oluyormuş..yanlış eğimi olan bir virajla birleşince kötü sonuçlar doğurabiliyormuş..allahtan bu yılın başında bariyerler tamamen haşat olduğu için beton bloklar döşendi viraja, o bloklara bile en az 10-20 kişi vurdu 1 ayda..neyse dün ben o virajda önden kayarak o beton bloklara çarptım, bende de suç çok, virajı biliyorum, yolun eğimini biliyorum, viraja yanlış açıyla yanlış hızla girdim, bir de yoldaki yağa girince sağ önden vurdum betona..aracı çekici ile götürmek zorunda kaldım şaşmazdaki yeni dörtnal otoya..ama insan arkadaşlarının kıymetini bu zamanlarda anlıyor, özellikle kaza yaptı gel diye aramadan, 4 araba toplandı, çekici işini ayalardılar vs gerçekten duygulandım..ben çekici ile şaşmaza giderken bana yardım eden arkadaşım park caddesinde, ümitköyde kaza yaptı, benim aracı bırakıp onunkini götürdük iskitlere(kendi servisi var) o sırada yine bana yardım eden arkadaş da geliyordu onun da aküsü bitti, takviye kablosuyla bile çalışmadı...22.00 civarından 3.30 civarına kadar bunlarla uğraştık, aslında eğlendim gibi, sanırım arabalar sanayiden çıkınca dün geceyi hatırlayıp bol bol gülcez..inşallah ustalar fiyat konusunda bizi üzmez :( kazanın fotoğrafları;

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

kaza yaptım..TH 131 sanayide..
« : Ekim 04, 2009, 13:18:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: kaza yaptım..TH 131 sanayide..
« Yanıtla #1 : Ekim 04, 2009, 13:29:44 »
türkay geçmiş olsun,şükür ki bu kadarla kurtulmuşsun.böyle durumlarda zaten belli olur arkadaşlık.onlarda gerekeni fazlasıyla yapmışlar.efsaneyi en kısa zamanda eski haliyle görmek dileğiyle..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 04, 2009, 13:30:36 »
Geçmiş olsun türkay.. Allahtan sana bişey olmamış, gelen arabaya gelsin
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #3 : Ekim 04, 2009, 13:32:38 »
türkay geçmiş olsun,şükür ki bu kadarla kurtulmuşsun.böyle durumlarda zaten belli olur arkadaşlık.onlarda gerekeni fazlasıyla yapmışlar.efsaneyi en kısa zamanda eski haliyle görmek dileğiyle..
gerçekten duygulandım abi izmirde bile çekiciyle bu kadar uyguna götüremezdim, 60 liraya bilkentten şaşmaza götürdük arabayı, tabii ki arkadaşlarımın sayesinde..araba işi kolay, çok büyük bir sıkıntısı yok, 3-4 güne çıkar o, pazartesi başlarlarsa hemen, parça sıkıntısı çekmezlerse
Geçmiş olsun türkay.. Allahtan sana bişey olmamış, gelen arabaya gelsin
bak çok beğendin nazar değdi :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2009, 13:33:58 »
Geçmiş olsun Türkay abi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2009, 13:34:37 »
Geçmiş olsun Türkay abi..
teşekkürler ramazanım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2009, 13:35:03 »
Geçmiş olsun Türkay Abi.Kafana takma araba önemli değil yapılır biter, önemli olan sende bişey olmaması..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2009, 13:35:23 »
Türkay geçmiş olsun. :(   Allah beterinden hepimizi korusun.

Yazdıklarını okurken başım döndü hepsi üst üste gelmiş. Önemli olan sizde birşey yok.
Aracını da inşallah fazla masraf yapmadan çıkarırsın.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2009, 13:37:24 »
Geçmiş olsun Türker Abi.Kafana takma araba önemli değil yapılır biter, önemli olan sende bişey olmaması..
kemerim takılı olmasına rağmen başımı bir yere vurdum, yanımda arkadaşım vardı o da dizlerini vurmuş, kemer takılı olmasaydı kim bilir ne olcaktı!!
Türkay geçmiş olsun. :(   Allah beterinden hepimizi korusun.

Yazdıklarını okurken başım döndü hepsi üst üste gelmiş. Önemli olan sizde birşey yok.
Aracını da inşallah fazla masraf yapmadan çıkarırsın.

abi 22.00 civarında ben vurdum saat 3.30a kadar 3 arabayla uğraştık..şaka gibi bir gündü..bir de ikinci kazada polis geldi, arabada sigorta yokmuş, internet çıktısı peşinde koştuk falan.zor bir gündü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 04, 2009, 13:39:16 »
valahi türkay dün arabanın resimlerine bakıyordum,tam şu tamponları gövde rengine boya falan yazacaktım ki baktım başka arkadaşlar yazmışlar demekki bu haliyle seviyo diye yorum yazmadım.birimizin nazarı değdi herhalde hayırlısı olsun .herşey insanlar için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Ekim 04, 2009, 13:42:16 »
valahi türkay dün arabanın resimlerine bakıyordum,tam şu tamponları gövde rengine boya falan yazacaktım ki baktım başka arkadaşlar yazmışlar demekki bu haliyle seviyo diye yorum yazmadım.birimizin nazarı değdi herhalde hayırlısı olsun .herşey insanlar için.
hakan abi sadece forum değil, 2 gündür arabayı çok konuşuyorlar, sabah sanayideydim, 110.000 bakımı yaptırdım, yağ ve yağ filtresini değiştirdim, orda ustalar bayağı bir övdü, çok temizmiş vs şeklinde, sonra arkadaşlarımla buluştum ordakiler çok övdü, kaza yaptım, arkadaki arabadan inenler, nazar değdi 2 gündür bu aracı konuşuyorduk dedi, zaten bütün arkadaşlarım çok lafını ediyorlar..ama en çok da benim nazarım değdi, arkadaşım araba arıyor, corolla önerdim, 11 yıldır bozuldu diye sanayiye gitmedim sadece bakıma götürürüyorum daha çekici nedir bilmez dedim..öğrenmiş oldu!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2009, 13:42:43 »

Kesin benim nazarım değdi :( Canlı canlı görünce çok beğenmiştim ...
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 04, 2009, 13:48:33 »
türkayım geçmiş olsun :( bi yardıma ihtiyacın varsa maddi manevi bi telefon yeterli biliyosun :(
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #13 : Ekim 04, 2009, 13:49:25 »
türkayım geçmiş olsun :( bi yardıma ihtiyacın varsa maddi manevi bi telefon yeterli biliyosun :(
çok sağol ferhatım bilirim, teşekkür ederim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 04, 2009, 13:52:01 »
çok sağol ferhatım bilirim, teşekkür ederim ;)

üzme kendini kardeşim cana gelecegine mala gelsin
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #15 : Ekim 04, 2009, 13:53:13 »
türkay abi geçmiş olsun cana gelicegine mala gelsin  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 04, 2009, 13:54:40 »
geçmiş olsun
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #17 : Ekim 04, 2009, 14:01:00 »
haydaaa çok geçmiş olsun Türkay abi sana bişey olmamış ya... İşini bilmeyen belediye yüzünden o tür yüzlerce kavşaktan birinde bilerde olabilirdik... Neyse daha fazla konuşmayayım.. Kesinlikle nazar değmiş ya.. Şanssız gir gece olmuş. :( gerçekten çok üzüldüm umarım çok fazla masraf çıkmaz da bi an önce kavuşursun aracına...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 04, 2009, 14:02:22 »
türkay ben bizim nazarımız değmiştir diyorum ama bu işte birazda bilkentli kızların nazar işi var gibi..şaka bi yana bişeyi gözünden sakınınca başına muhakkak bişey geliyor.kendi aracıma mümkün olduğunca özeniyorum geçen geri gelirken tamponu kaldırıma sürttüm.nazarlık oldu diye düşünüyorum.bu kazanda senin için nazarlık olsun allah daha büyüğünden cümlemizi korusun.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #19 : Ekim 04, 2009, 14:09:59 »
abi bu ikinci nazarlık, birinde egzosu vurdum kaldırıma geri yanaşırken nazarlık dedim, dün sabah taktım yerine çok basit bir işti, akşamına büyük nazarlık geldi...