Gönderen Konu: kaza yaptım..TH 131 sanayide..  (Okunma sayısı 13838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • hkup@mynet.com
  • Kan Grubu: ---
Ynt: kaza yaptım..TH 131 sanayide..
« Yanıtla #100 : Ekim 06, 2009, 21:52:32 »
geçmiş olsun .
98 euro civic 1,4is

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ekim 06, 2009, 21:52:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ekim 06, 2009, 22:37:43 »
Türkay kırık jantla ilgili ne düşünüyosun. Şaşmazda bildiğim güzel bir yer var. Yalnızca jant lastik tamir işi yapıyorlar. Temiz de iş yapıyorlar.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Ekim 06, 2009, 22:40:05 »
abi elimde zaten bir takım daha jant-lastik var, şu an masrafı fazlalaştırmayı düşünmüyorum, kışlık takımımı takcam, 14" leri, sonra da jantı tamir ettircem ya da yerine tek bir tane alcam yıldız sanayiden, hangisi uygun gelirse, yıldızsanayide de 100 liraya bulabilirim bu jantı çünkü :) tamir ettirirsem hepsini tamir ettircem ve beyaza boyatcam..ama ankaradan kar kalkınca yapcam onu tabi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ekim 06, 2009, 22:45:59 »
Haa iyi o zaman Türkay :)
Fotoları sabah göremedim. Şu an baktım da fazla bişey yok neyseki. Tekrar geçmiş olsun.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #104 : Ekim 06, 2009, 22:53:18 »
abi vurduğum zaman çok korktum, arkadaki araçtakiler falan bayağı içeri girdi sanmış aracın, jant bütün darbeyi emmiş, çamurluktan alsaydım ilk darbeyi bayağı bir gircekti içeriye..toyotamı bir daha çok çok sevdim, sağlam araba vesselam
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #105 : Ekim 07, 2009, 01:10:30 »
geçmiş olsun benm oglanda serviste kaza yaptım :]
çok dogru söylüyorsun ben far hizasından bir minibüsün arka tanponuna vurdum çamurluk ve kaput tamir edilemicek kadar hasar aldılar  ...
ama aracın yuruyenide darbe almış senn yaptırtırken özn göstert eski düzenini tutmaya bilir
corolla sol HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #106 : Ekim 07, 2009, 12:03:25 »
size de geçmiş olsun, bir şeyiniz uok inşallah..ben arabamı çok çok çok seviyorum, yan sanayi hiç parça kullanmadım, (aks körüğü dışında sanırım, saçma bir körük de 190 lira olur mu yaa...yan sanyi 20 lira) bakalım burdan çıkınca bir de sanki aracı alıyormuş gibi yetkili servise check up a götürcek bir sorun var mı diye..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Ekim 07, 2009, 16:58:42 »
Geçmiş olsun Türkay Allahtan sana birşey olmamış. AMan dikkat.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #108 : Ekim 07, 2009, 22:51:30 »
çıkardım aracı sanayiden..cillop gibi olmuş, sanırım çamurluk ve far birbirine tam oturmamış yarın gündüz gözüyle bir bakmayı planlıyorum, jant masrafıyla uğraşmayım şimdi dedim, kar takımlarını taktım, ama anında gidip yıldız sanayiden bir tek astra jantı aldım (sevmem öyle jant tamiri kaynak vs can taşıyoruz içinde) 4 jant şu an sanayide, lastik alcam jantlar da boyancak beyaza (aydın abi selamlar :) ) kar yağana kadar o jantlarla yola devam ederiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Ekim 07, 2009, 22:56:07 »
hadiii geçmiş olsun türkayım.. inşallah fazla bişey istememişlerdir.. çamurluk far oturması sorun değil gelince ben iki çakarım oturur o :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #110 : Ekim 07, 2009, 23:18:01 »
lastik işi canımı sıktı ya..aynı lastikten bir tane alıp bir süre daha öyle mi kullansam yoksa adam gibi 4 lastik alsam mı çok arada kaldım..masraf yapmak istemiyorum zaten..oof of :( böyle kullanıp bahara mı taksam jantlarımı of ya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #111 : Ekim 07, 2009, 23:22:36 »
17' astra tek jantını almışsın zaten ondan yana sorun yok.. daha kar yağmasına çok var bence kar takımlarını şimdiden takmana gerek yok.. astra jantındaki lastikler kaç kmlikti ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #112 : Ekim 07, 2009, 23:23:33 »
türkay geçmiş olsun kardeş .kendi sitem ve hastalıklarla uğraşmaktan daha yeni mesaj yazıyorum .ALLAH BETERİNDEN SAKINSIN .İNŞALLAH
araç bakım ürünleri hakkında her şey ....

http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php?board=12.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #113 : Ekim 07, 2009, 23:30:27 »
17' astra tek jantını almışsın zaten ondan yana sorun yok.. daha kar yağmasına çok var bence kar takımlarını şimdiden takmana gerek yok.. astra jantındaki lastikler kaç kmlikti ?
jantlarımı çok seviyoru yaa :) herkes 17 sanıyor :) 16" aslında benim jantlar, kara bence de çok var, şöyle adam gibi yağması yılbaşından sonra falan, aralık ortalarında takarım kışlık takımımı, evet ya ben 16"lere döneyim alayıp bir lastik...lastikler iyi durumda değil ya, 1 yıl daha gider ama iyi durumda değiller hani :)
türkay geçmiş olsun kardeş .kendi sitem ve hastalıklarla uğraşmaktan daha yeni mesaj yazıyorum .ALLAH BETERİNDEN SAKINSIN .İNŞALLAH
sağolasın engin abi, geldi eçti böyle bir şey de..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #114 : Ekim 07, 2009, 23:32:55 »
jantlarımı çok seviyoru yaa :) herkes 17 sanıyor :) 16" aslında benim jantlar, kara bence de çok var, şöyle adam gibi yağması yılbaşından sonra falan, aralık ortalarında takarım kışlık takımımı, evet ya ben 16"lere döneyim alayıp bir lastik...lastikler iyi durumda değil ya, 1 yıl daha gider ama iyi durumda değiller hani :)

yani bencede mantıklı olanı o olur.. Senin jantlar baya güzel biraz daha keyfini çıkar.. Al bi tane lastik rolla sevinsin :D Gelecek senede 3 tane lastik alırsın zararın olmaz sadece biri erken alınmış olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Ekim 07, 2009, 23:37:13 »
  Off çekip durma koca adam.Konuyuda içimide daralttın.Balkona çıksam rahatlarmıyım acep :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Ekim 07, 2009, 23:44:50 »
Kardeşim sen ne zaman geldin de bu kadar deli dolu vakit geçirdin? bende arabasızım ve 10'luk otobüs kartım var birlikte takılabiliriz ;) Yarın dörtnalda olacağım kısmetse bora alıyorum ustalarımız bir baksın, orda olursan görüşürüz. Sana birşey olmamış ya o sevindirdi beni Çok geçmiş olsun...

Bu arada telefona bak arıyoruz açmıyorsun :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #117 : Ekim 08, 2009, 00:08:26 »
Kardeşim sen ne zaman geldin de bu kadar deli dolu vakit geçirdin? bende arabasızım ve 10'luk otobüs kartım var birlikte takılabiliriz ;) Yarın dörtnalda olacağım kısmetse bora alıyorum ustalarımız bir baksın, orda olursan görüşürüz. Sana birşey olmamış ya o sevindirdi beni Çok geçmiş olsun...

Bu arada telefona bak arıyoruz açmıyorsun :)
yarın kaçta gidiyosun kardeşim? geleyim ben de görüşelim biraz..duştaydım ya görmedim aradığını :D çıkınca aradım bu sefer de senin telefona ulaşılamıyor dedi..ben aldım aracı ya, rahatladım mutluyum :)
yani bencede mantıklı olanı o olur.. Senin jantlar baya güzel biraz daha keyfini çıkar.. Al bi tane lastik rolla sevinsin :D Gelecek senede 3 tane lastik alırsın zararın olmaz sadece biri erken alınmış olur
boyatcam jantları :) beyaz yapcam, JDM olsun, çok USDM yüklendik :) lastik işini bir kaç günde karar vercem ya..haftaya takılmış olur muhtemelen
  Off çekip durma koca adam.Konuyuda içimide daralttın.Balkona çıksam rahatlarmıyım acep :)
abi arada kalmak çok kötü bir şey ya..gerçekten :) oflayıp duruyorum ben napayım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Ekim 08, 2009, 00:17:55 »
Gozun aydin Turkay. Insallah kazasiz belasiz, gule gule kullan.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Ekim 08, 2009, 07:28:54 »
Kardeş, tek lastik alma sakın. Alacaksan en azından iki tane al, önlere takarsın. Tek alırsan, Allah muhafaza hiç beklemediğin bir yer ve zamanda sana sıkıntılı anlar yaşatabilir. Lastik, fren balataları, amartisör gibi hayati önem taşıyan parçalar en azından karşılıklı çift olarak değiştirilmelidir ;)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem