0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17' astra tek jantını almışsın zaten ondan yana sorun yok.. daha kar yağmasına çok var bence kar takımlarını şimdiden takmana gerek yok.. astra jantındaki lastikler kaç kmlikti ?
türkay geçmiş olsun kardeş .kendi sitem ve hastalıklarla uğraşmaktan daha yeni mesaj yazıyorum .ALLAH BETERİNDEN SAKINSIN .İNŞALLAH
jantlarımı çok seviyoru yaa herkes 17 sanıyor 16" aslında benim jantlar, kara bence de çok var, şöyle adam gibi yağması yılbaşından sonra falan, aralık ortalarında takarım kışlık takımımı, evet ya ben 16"lere döneyim alayıp bir lastik...lastikler iyi durumda değil ya, 1 yıl daha gider ama iyi durumda değiller hani
Kardeşim sen ne zaman geldin de bu kadar deli dolu vakit geçirdin? bende arabasızım ve 10'luk otobüs kartım var birlikte takılabiliriz Yarın dörtnalda olacağım kısmetse bora alıyorum ustalarımız bir baksın, orda olursan görüşürüz. Sana birşey olmamış ya o sevindirdi beni Çok geçmiş olsun... Bu arada telefona bak arıyoruz açmıyorsun
yani bencede mantıklı olanı o olur.. Senin jantlar baya güzel biraz daha keyfini çıkar.. Al bi tane lastik rolla sevinsin Gelecek senede 3 tane lastik alırsın zararın olmaz sadece biri erken alınmış olur
Off çekip durma koca adam.Konuyuda içimide daralttın.Balkona çıksam rahatlarmıyım acep