0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şaşmazda bulurum selahattinim..
Keskeye yer yok Turkay.Arabada baska kimsenin olmamasi belki daha iyi. Ciddi bir kaza atlatmissin.Sukur mal zarari disinda bir zarar gelmemis.Uygun bir dille, sakin bir sekilde anlat.Dikkatli arac kullandigini, bundan boyle cok daha dikkatli olacagini soyle. Tekrar gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun Türkay. Resimlere ve anlattığına bakılırsa çok ucuz atlatmışsın gibi duruyor. Darbeyi büyük oranda lastikler emdiği için hem kaporta fazla zarar görmemiş hem de muhtemelen darbenin şiddeti azalmıştır. Umarım porya rulmanı dışında yürüyende önemli bir problem yoktur. Ahmet'in de dediği gibi olayı soğukkanlı bir şekilde anlatırsan bir problem olacağını sanmıyorum.
Türkay çok geçmiş olsun kardeş, yeni gördüm hafta sonum patladı satış toplantısından...Yine de sanki hızlı girmişsin viraja gibi Ucuz yırtmışsın tekrar çok geçmiş olsun...
Naptın Türkay İçim acıdı yaa janta bakınca ne şiddetle çarptığın belli oluyor zaten ne lastik kalmış nede jant.Kırılmış yahu Büyük geçmiş olsun birde sana ders
Geçmiş olsun Türkay kardeşim. Allah beterinden saklasın. Forum üyelerinin başından çok kazalar geçiyor. Arabalar gözemi geliyor ne oluyorsa.
kazanın en küçüğü bile hepimizden uzak olsun. sana da geçmiş olsun türkay kardeş, inşallah son kazan olur bu
Geçimiş olsun Türkay.Sana bir şey olmaması çok sevindirici ama insan abisine bir alo demezmi?Elimden gelen ne varsa yapmaya çalışırdık.Şok olmuş durumdayım.Neyseki sana bir şey olmamış ya ona çok sevindim. Sen Cepa'yı geçtikten sonra Bilkent'e dönüş kısmında mı kaza yaptın.?Yoksa Bilkent'ten Kızılay yönünde mi yaptın kazayı?