Kardeş, tek lastik alma sakın. Alacaksan en azından iki tane al, önlere takarsın. Tek alırsan, Allah muhafaza hiç beklemediğin bir yer ve zamanda sana sıkıntılı anlar yaşatabilir. Lastik, fren balataları, amartisör gibi hayati önem taşıyan parçalar en azından karşılıklı çift olarak değiştirilmelidir 
şu an üstünde takılı olan lastiğin aynısından almayı planlıyordum, şöyle kar yağana kadar kullancam sonra 4ünü birden atcam diye düşünüyordum
Türkay benim eski Marchall lastiklerden birinde logar kapağı üzernden geçtiğim için balon ve yarık oluşmuştu , latikler seninkiler gibi durumu pek iyi değildi bende yeni bitane almiyim diyip, aynı lastiğin çıkmasını aldım ve arkaya taktırttım 3 5 ay öyle kullanıp şimdi aracımda takılı olan jant ve lastiklerle değiştirdim direk, sende çıkma al bence bitane ve arkaya tak, yaza zaten 4 tane yeni alman lazım, hem çıkma lastiği 30 liraya almıştım ben, masraf etmemiş olursun.
Türkay benim eski Marchall lastiklerden birinde logar kapağı üzernden geçtiğim için balon ve yarık oluşmuştu , latikler seninkiler gibi durumu pek iyi değildi bende yeni bitane almiyim diyip, aynı lastiğin çıkmasını aldım ve arkaya taktırttım 3 5 ay öyle kullanıp şimdi aracımda takılı olan jant ve lastiklerle değiştirdim direk, sende çıkma al bence bitane ve arkaya tak, yaza zaten 4 tane yeni alman lazım, hem çıkma lastiği 30 liraya almıştım ben, masraf etmemiş olursun.

çıkmayı 30 liraya bulsam hemen alcam

lastikçiler 70 istiyor çıkma marangoni zeta linea lastiğe..6mm profil varmış lastikte, benim şu an kullandıklarımda 5 mm profil var.
O lastik 150'den aşağı değildir herhalde
yahu boşver dostum para falan önemli değil genç adamız heralde olcak... sana bişey olmaması önemli.. çok geçmiş olsun..
türkay dostum lastik konusunda yardımcı olabilirim.. biz bi çok markanın bayisiyiz.. sen istediğin özellikleri parasını falan yazda ben yardımcı olmaya çalışayım sana.. istersen bana mesaj yolla..
aldım lastik

hem de 5 liraya, hastik cenneti gibi bir yere gittim kaybolarak (kazım karabekir değil) ivedikte saçma bir yerde milyon lastik vardı, 195-45 16 var mı dedim, verdi bir tane michelin 5 lira verdim aldım lastiği, jantı da 100e almıştım yıldız sanayiden, 20 lira da takma rot-balans vs verdim 125 liraya jant-lastik işi tamamdır..çok mutlu oldum

2 ay bu lastiklerle idare etcem sonra kışlık takımı takarım kar kalkınca ankaradan bu jantları beyaza boyatcam 4 tane de adam gibi lastik alcam (vatana millete hayırlı olsun) artık kaymadan kullancam
Türkay daha geçen kış Ostim'i bulmakta zorlanıyordun şimdi bu 131 sayesinde Ankara'da gitmedik görmedik sanayi,çıkmacı,hurdacı bırakmadın
Bu akşam bi ara sanayiye uğramıştım Türkay. Bi de Dörtnal'a uğrayım hem senin arabaya bakayım hemde ustaya 1-2 şey sorayım dedim. Meğer dün teslim etmişler senin arabayı

Hadi geçmiş olsun.
Bu arada 5 liraya lastik nerde be kardeşim, detayları pm'den bekliyorum

Gidelim 1-2 takım alalım
5 lira mı 
he ya

şaka gibi

Türkay daha geçen kış Ostim'i bulmakta zorlanıyordun şimdi bu 131 sayesinde Ankara'da gitmedik görmedik sanayi,çıkmacı,hurdacı bırakmadın 
maşallah abi ya, gerçekten öğreniyorum, mesela bugün ivedik tarafından girdim, 88 otodan, o yoldan tamamen iç güdülerimle ilerleyip batıkente çıktım sonra da yine iç güdülerimle o köprüyü buldum ve şaşmaza çıktım

çok mutlu olmuştum o yoldan bulunca, zaten o arada bir yerde buldum bu lastiği

Bu akşam bi ara sanayiye uğramıştım Türkay. Bi de Dörtnal'a uğrayım hem senin arabaya bakayım hemde ustaya 1-2 şey sorayım dedim. Meğer dün teslim etmişler senin arabayı
Hadi geçmiş olsun.
Bu arada 5 liraya lastik nerde be kardeşim, detayları pm'den bekliyorum
Gidelim 1-2 takım alalım 
ah be erhanım ben 2. lastiği bulamadım

bulsam 4-5 takım alırdım vallahi, bir de dişlerini görsen..şaka gibi, 9mm diş var, üretim tarihi de eski değil, 2 yıllık lastik..michelin.. gerçi yanak pek iyi durumda değil, sanırım bmwden falan çıktı yanlamış da yanağı zorlamış gibi, içten kauçuğu kalmış ama teller falan sağlam
Sağlam bir yermi orası Türkay.5 TL şaka gibi.Hırsızlık malı olmasın sakın
5 liraya.Dikkat et derim.Tabanı bitmiş lastiklere üzerinden tekrar makineyle geçerek kanal açıyorlar.O da sana gelmemiştir inş.çok riskli oluyor.
Aracında çıkmış hadi hayırlı olsun.
Sağlam bir yermi orası Türkay.5 TL şaka gibi.Hırsızlık malı olmasın sakın

yok abi ya bu gittiğim yer çıkma lastikçi falan değil, atık lastikçi

çöpçü gibi bir şey, ben gittiğimde bir kamyon vardı, lambur lumbur lastik atıyorlardı içine, adam da bana "atık olarak satsam 5 liraya satcam zaten, işini görsün bari" dedi, elinde 45 yanak lastik bir tek bu varmış, ne soran oluyormuş ne alan, benim şansıma böyle güzel buldum
5 liraya.Dikkat et derim.Tabanı bitmiş lastiklere üzerinden tekrar makineyle geçerek kanal açıyorlar.O da sana gelmemiştir inş.çok riskli oluyor.
Aracında çıkmış hadi hayırlı olsun. 
ben zaten patlayacağını düşündüm, janta takar takmaz 50psi hava bastık ne olacağını görmek için, maşallah bir şey olmadı, diş açmak gibi bir şey yapılmış olamaz diğer lastiklerimin durumu kötü, onlardan daha fazla gibi duruyor, daha büyük gibi
Türkay banada bir adet Dezent F model 17" jant bulsana canım kardeşim
ferdi abi gerçekten astra jantı kullandığıma şükrettim

herhangi bir jant olaydı yanmıştım, bulunmuyor, anca biri kırcak vs de 3lü satcak 2li satcak falan

aynen öyle Türkay. Ama sen yine de fırsatın olursa bakıver
aklımda ferdi abi, bakarım inşallah bulurum
şu an üstünde takılı olan lastiğin aynısından almayı planlıyordum, şöyle kar yağana kadar kullancam sonra 4ünü birden atcam diye düşünüyordum
Tek lastik alacaksan da çıkma al, yeni alma diye yazacaktım, sen çoktan çıkma almışssın bile. Bunu söylememin nedeni, gerçi sen biliyorsundur ama bilmeyen arkadaşlar için yazayım; farklı diş profillleri veya aynı profille farklı diş derinliği olması durumunda lastiklerin yere basma düzeyleri de farklı olacaktır. Bu ise özellikle sert frenlemeler, ıslak ve/veya kaygan zeminler, sert manevralar gibi durumlarda istemeyen ve/veya tahmin bile edilemeyen kaymalara neden olup, tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Zorunlu kalınması durumunda da, değişen lastiğin değişmeyen karşılığı ile birlikte arka lastiklerle yer değiştirilmesidir.
Tekrardan geçmiş olsun, kazasız belasız günlerde güle güle kullanman dileğiyle
5 Lira mi? Masallah. Benim lastik yarildiginda bulsam ben de alirdim