0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeş, tek lastik alma sakın. Alacaksan en azından iki tane al, önlere takarsın. Tek alırsan, Allah muhafaza hiç beklemediğin bir yer ve zamanda sana sıkıntılı anlar yaşatabilir. Lastik, fren balataları, amartisör gibi hayati önem taşıyan parçalar en azından karşılıklı çift olarak değiştirilmelidir
Türkay benim eski Marchall lastiklerden birinde logar kapağı üzernden geçtiğim için balon ve yarık oluşmuştu , latikler seninkiler gibi durumu pek iyi değildi bende yeni bitane almiyim diyip, aynı lastiğin çıkmasını aldım ve arkaya taktırttım 3 5 ay öyle kullanıp şimdi aracımda takılı olan jant ve lastiklerle değiştirdim direk, sende çıkma al bence bitane ve arkaya tak, yaza zaten 4 tane yeni alman lazım, hem çıkma lastiği 30 liraya almıştım ben, masraf etmemiş olursun.
aldım lastik hem de 5 liraya, hastik cenneti gibi bir yere gittim kaybolarak (kazım karabekir değil) ivedikte saçma bir yerde milyon lastik vardı, 195-45 16 var mı dedim, verdi bir tane michelin 5 lira verdim aldım lastiği, jantı da 100e almıştım yıldız sanayiden, 20 lira da takma rot-balans vs verdim 125 liraya jant-lastik işi tamamdır..çok mutlu oldum 2 ay bu lastiklerle idare etcem sonra kışlık takımı takarım kar kalkınca ankaradan bu jantları beyaza boyatcam 4 tane de adam gibi lastik alcam (vatana millete hayırlı olsun) artık kaymadan kullancam
5 lira mı
Türkay daha geçen kış Ostim'i bulmakta zorlanıyordun şimdi bu 131 sayesinde Ankara'da gitmedik görmedik sanayi,çıkmacı,hurdacı bırakmadın
Bu akşam bi ara sanayiye uğramıştım Türkay. Bi de Dörtnal'a uğrayım hem senin arabaya bakayım hemde ustaya 1-2 şey sorayım dedim. Meğer dün teslim etmişler senin arabayı Hadi geçmiş olsun.Bu arada 5 liraya lastik nerde be kardeşim, detayları pm'den bekliyorum Gidelim 1-2 takım alalım
Sağlam bir yermi orası Türkay.5 TL şaka gibi.Hırsızlık malı olmasın sakın
5 liraya.Dikkat et derim.Tabanı bitmiş lastiklere üzerinden tekrar makineyle geçerek kanal açıyorlar.O da sana gelmemiştir inş.çok riskli oluyor.Aracında çıkmış hadi hayırlı olsun.
şu an üstünde takılı olan lastiğin aynısından almayı planlıyordum, şöyle kar yağana kadar kullancam sonra 4ünü birden atcam diye düşünüyordum