0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut geçmiş olsun, ceza durumunu anladım da otoparka çekme konusunda bi zorunluluk varmıymış acaba,bilen arkadaşlar varmı?
ya sigara yasağının yine mantıklı bir açıklaması var... bunu anlayacak zeka düzeyine erişemedim ben hala..... bir de parka çekilmesini hele ölene kadar anlayamam......
*?!^>xyZ!?***?? başkada bir şey demiyorum ben.Bune böyle yahu.Gerçi işgüzar,üstüne üniformayı giyince kendini bir b..k yerine koyan insan çok.Polis sivil yaşamda,asker vatani görevinde bıkıyor,bıktırılıyor.Bu tarz görevlere insanlar getirilirken hatta mülakat döneminde belli psiko testler yapılmalı.Zekası,algılama yeteneği ve olaylara bakış açısı değerlendirilmeli.Her polis Adana'lı filmindeki YAvuz başkomiser gibi olursa varya ülkede insan kalmaz herkes kaçar gider. Neyse geçmiş olsun kardeşim.Ne diyelim gücümüz yetmiyor ki böylelerine. İşte bundan eminim.Vallahi dersiniz Aynen öyle Eyüp.Yerinde bir tespit yapmışsın.Savcı yada hakimim dedinmi polis müdürü dışında kimse sana ceza da kesemez kimliğinede bakamaz.Bu uygulamayı yapacak müdürde pek tanımıyorum.
yada baban yada amcan polis memuru gibi bişey olucak veya çok sıkı tanıdıkların olucak bu ülkede Eyüp
bazı memurlar egolarını tatmin etmek veya aracı kıskandıklarından mıdır bilemiyorum böyle keyfi uygulamalar yapıyorlar.
Çevrede birsürü lüks araç filmli dolaşıyor kimsenin birşey dediği yok güçleri bir tek garibana yetiyor....