0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayret edilecek birşey.... madem sakıncalı muayenede geçmesin...bu nasıl iş anlamadım....(türkaya katılıyorum artık dayanamayacağım bir sövme bölümü açılsın)
Nasıl iş bu anlamadım şimdi araç muayneden cam filimi var olduğu için hafif kusurla geçiyor. Daha sonra trafik kapatıyor tekrar muayneyemi gönderiyor Mesut tamda bayram üstü küçük kazadan sonra bu olay baya bir canını sıkacak gibi görünüyor
sevindim çıkardıgına mesut başkan
arkadaşlar ve abilerim herkezin mesajını tek tek okudum herkeze fikirlerini paylaştığı için çok teşekkür ederim, aracı 189 TL ceza ödeyerek geçici trafiğe çıkardım Gürkan AKSOY arkadaşımızın belirtiği gibi aracın filmini söküp muayeneye girmem gerekiyormuş eski muayenem ne olucak şimdi ona okadar verdiğim para, bu konuda bilgisi olan varmı acaba ? sadece filmimi muayene edicekler yoksa yine sıfırdan muayenemi yapılıcak ?
Ferhat çok sağol ama dertler daha henüz bitmedi, şimdi gidip filmeri söktürmem lazım, bunun içinde camlar kapıdan çıkarılıcak kapı döşemeleri bidaha sökülücek, benim filmler camları sökülüyken çekildi filmler fitillerin içinbde kalıyor
filmleri sökmeden gitsen muayeneye ? ? sonuçta muayeneden geçecek
tüh ya bizim ülkemiz neden böyle anlamıyorum
peki özelikle belirtiliyormu filimlerin sökülüp muayne olması gerek diye.Herhangi bir belge varmı bunu belirten yoksa sadece muaynemi yapılması gerekiyor.Belki gene geçersin muayneden filimlerle.Takipçilerle bir konuşmanı öneririm.
geçmez Türkay elimdeki kağıtta Film Cam Uygunsuz diye bir ibare yazıyor
sen yine de git mesut abi, çok ciddiyim dene bi şansını, tüv-türke göre cam filmi uygunsuz değil, hafif kusurlu diyecektir muhtemelen, iki kurum arasında tutarsızlık var! yok olmaz geçmez derlerse söktürürsün
Mesut abi konuyu simdi gördüm.Cok geçmiş olsun.Benim anlamadıgım araba muayeneden camlarda film oldugu halde geciyor ama polisler yine yazıyor ceze.Nası bir ülkede yasıyoruz
Geçmiş olsun Mesut. Mübarek gün, kötü bir şey söylemek istemiyorum ama çok üzüldüm. "herşeyde vardır bir hayır" diye düşünelim ki, hayır olsun
Çok geçmiş olsun Mesut. Kesin aksi birisine denk gelmişsin sen. Muayeneden geçiyor araçlar ama malesef o anki ruh durumuna bağlı olarak polise takılıyor. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
abi çok geçmiş olsun ama belliydi böle bişe olucağı,eğer plaka takılı olsaydı sene otoparka çekemezlerdi,sadece film cezası keserlerdi(dipnot:filmde ilk çevrilmede ceza 2.de bağlanma)ama polisler bazen direk otoparka çektiriyor bunun nedenide daha çok yolmak için,sistem kapalı sorgulama yapılamadı diyip otoparka çektiriyorlar eğer ağız yaparsanız telefonla sorgulama yaptırmaya zorlayın o zaman çekemezler otoparka.tekrar geçmiş olsun abi
Mesut Abi, sen vizeye değil de görüntüye girceksin galiba Modifiye açılımı istiyoruz
abi geçmiş olsun