Gönderen Konu: arabam bağlandı :(  (Okunma sayısı 9519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: arabam bağlandı :(
« Yanıtla #40 : Eylül 16, 2009, 16:13:58 »
hayret edilecek birşey.... madem sakıncalı muayenede geçmesin...

bu nasıl iş anlamadım....

(türkaya katılıyorum artık dayanamayacağım bir sövme bölümü açılsın)

Hande hanım katılıyorum size kesinlikle hem muayene kısmına hemde sövme bölümüne.

Nasıl iş bu anlamadım şimdi araç muayneden cam filimi var olduğu için hafif kusurla geçiyor. :blink:
Daha sonra trafik kapatıyor tekrar muayneyemi gönderiyor  :wacko:  :wacko:

Mesut tamda bayram üstü küçük kazadan sonra bu olay baya bir canını sıkacak gibi görünüyor :(

Bekir aynen dediğin gibi oluyor, muayeneden cam filmi yüzünden hafif kusurlu geçen aracım, şimdi polise takılıp filmi sökülüp tekrar muayeneden geçmesi gerekiyor :( birde bana muayene için ayın 24 üne kadar gün verdiler buda ayrı bir saçmalık tabi, arada bayram var bukadar kısa sürede nasıl yaptırıcam bu işi ?

bu iş tamamen planlanmış bişey bence, devletin bütçesinde açık çıkınca herzamanki gibi keseyi doldurmak için vatandaşın sırtına atlıyor, daha sonrada vatandaştan topladıkları parayı baştakiler ona buna fors ve hava atarak cebe indirip harcıyor servet yapıyor.

sevindim çıkardıgına mesut başkan

Ferhat çok sağol ama dertler daha henüz bitmedi, şimdi gidip filmeri söktürmem lazım, bunun içinde camlar kapıdan çıkarılıcak kapı döşemeleri bidaha sökülücek, benim filmler camları sökülüyken çekildi filmler fitillerin içinbde kalıyor :(

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 16, 2009, 16:13:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 16, 2009, 16:17:16 »
arkadaşlar ve abilerim herkezin mesajını tek tek okudum herkeze fikirlerini paylaştığı için çok teşekkür ederim, aracı 189 TL ceza ödeyerek geçici trafiğe çıkardım Gürkan AKSOY arkadaşımızın belirtiği gibi aracın filmini söküp muayeneye girmem gerekiyormuş eski muayenem ne olucak şimdi ona okadar verdiğim para, bu konuda bilgisi olan varmı acaba ? sadece filmimi muayene edicekler yoksa yine sıfırdan muayenemi yapılıcak ?
filmleri sökmeden gitsen muayeneye ? ? sonuçta muayeneden geçecek :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 16, 2009, 16:23:33 »
Ferhat çok sağol ama dertler daha henüz bitmedi, şimdi gidip filmeri söktürmem lazım, bunun içinde camlar kapıdan çıkarılıcak kapı döşemeleri bidaha sökülücek, benim filmler camları sökülüyken çekildi filmler fitillerin içinbde kalıyor :(

tüh ya :( bizim ülkemiz neden böyle anlamıyorum
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 16, 2009, 16:24:05 »
peki özelikle belirtiliyormu filimlerin sökülüp muayne olması gerek diye.
Herhangi bir belge varmı bunu belirten yoksa sadece muaynemi yapılması gerekiyor.Belki gene geçersin muayneden filimlerle.Takipçilerle bir konuşmanı öneririm.
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Eylül 16, 2009, 16:30:23 »
filmleri sökmeden gitsen muayeneye ? ? sonuçta muayeneden geçecek :)

geçmez Türkay elimdeki kağıtta Film Cam Uygunsuz diye bir ibare yazıyor

tüh ya :( bizim ülkemiz neden böyle anlamıyorum

valla özgürlük diye yırtınıp hiçbir kötü yanı olmayan özgürlüklerimizi kısıtlıyorlar malesef :(

peki özelikle belirtiliyormu filimlerin sökülüp muayne olması gerek diye.
Herhangi bir belge varmı bunu belirten yoksa sadece muaynemi yapılması gerekiyor.Belki gene geçersin muayneden filimlerle.Takipçilerle bir konuşmanı öneririm.

Bekir Türkayada dediğim gibi elimdeki kağıtta Film Cam Uygunsuz diye bir ibare yazıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • BÜYÜK İZMİR BULUŞMASI :)
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 16, 2009, 16:34:12 »
Vay anasını be  >:(
2002 corolla H/B 1,6 terra   iZMİR / Balçova

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 16, 2009, 16:38:33 »
geçmez Türkay elimdeki kağıtta Film Cam Uygunsuz diye bir ibare yazıyor
sen yine de git mesut abi, çok ciddiyim dene bi şansını, tüv-türke göre cam filmi uygunsuz değil, hafif kusurlu diyecektir muhtemelen, iki kurum arasında tutarsızlık var! yok olmaz geçmez derlerse söktürürsün
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #47 : Eylül 16, 2009, 16:44:21 »
Mesut abi konuyu simdi gördüm.Cok geçmiş olsun.Benim anlamadıgım araba muayeneden camlarda film oldugu halde geciyor ama polisler yine yazıyor ceze.Nası bir ülkede yasıyoruz  !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 16, 2009, 16:56:39 »
Geçmiş olsun Mesut. Mübarek gün, kötü bir şey söylemek istemiyorum ama çok üzüldüm. "herşeyde vardır bir hayır" diye düşünelim ki, hayır olsun
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 16, 2009, 17:04:52 »
Çok geçmiş olsun Mesut. Kesin aksi birisine denk gelmişsin sen. Muayeneden geçiyor araçlar ama malesef o anki ruh durumuna bağlı olarak polise takılıyor. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Eylül 16, 2009, 17:33:21 »
sen yine de git mesut abi, çok ciddiyim dene bi şansını, tüv-türke göre cam filmi uygunsuz değil, hafif kusurlu diyecektir muhtemelen, iki kurum arasında tutarsızlık var! yok olmaz geçmez derlerse söktürürsün

Bi muameleciyle konuşucam artık Türkay bakalım mutlaka böyle bi durumla karşılaşmışlardır onlar ne diyorsa ona göre hareket edicem.

Mesut abi konuyu simdi gördüm.Cok geçmiş olsun.Benim anlamadıgım araba muayeneden camlarda film oldugu halde geciyor ama polisler yine yazıyor ceze.Nası bir ülkede yasıyoruz  !!!

Selahattin çok teşekkür ederim, aynen dediğin gibi oluyor ve herzaman dediğimiz gibi burası Türkiye burda herşey olur ! ! !

Geçmiş olsun Mesut. Mübarek gün, kötü bir şey söylemek istemiyorum ama çok üzüldüm. "herşeyde vardır bir hayır" diye düşünelim ki, hayır olsun

Abi sorma ben sabahtan beri okadar kötüyümki ne keyif kaldı ne bayram sevinci içine ettiler herşeyin, 2 tane çömez, biri arabama bindi kaçmiyim diye otoparka giderken, bende yolda bikaç soru sordum afalladı kızardı, daha acemi çaylaklar, akılları sıra artisik yaıyorlar belkide böyle arcı olana şahsi kıl oluyor nerden bilebilirizki ! !

Çok geçmiş olsun Mesut. Kesin aksi birisine denk gelmişsin sen. Muayeneden geçiyor araçlar ama malesef o anki ruh durumuna bağlı olarak polise takılıyor. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun.

Hasan abi çok teşekkür ederim iyi dileğin için, burası Türkiye işte hiçbirşey doğru değilki zaten !!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 16, 2009, 19:35:55 »
geçmiş olsun...
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Eylül 16, 2009, 20:00:18 »
Teşekkür ederim Emrah çok sağol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #53 : Eylül 16, 2009, 20:11:06 »
abi çok geçmiş olsun ama belliydi böle bişe olucağı,eğer plaka takılı olsaydı sene otoparka çekemezlerdi,sadece film cezası keserlerdi(dipnot:filmde ilk çevrilmede ceza 2.de bağlanma)ama polisler bazen direk otoparka çektiriyor bunun nedenide daha çok yolmak için,sistem kapalı sorgulama yapılamadı diyip otoparka çektiriyorlar eğer ağız yaparsanız telefonla sorgulama yaptırmaya zorlayın o zaman çekemezler otoparka.tekrar geçmiş olsun abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sen dost olursan sayısız dost görürsün(hz.mevlana)
« Yanıtla #54 : Eylül 16, 2009, 20:15:54 »
mesut abi çok geçmiş olsun.
96 corolla 1.6 16valve GLİ a/c(beyaz güvercin)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #55 : Eylül 16, 2009, 20:17:21 »
Mesut Abi, sen vizeye değil de görüntüye girceksin galiba  :huh:

Modifiye açılımı istiyoruz  !!!  >:(
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Eylül 16, 2009, 20:18:47 »
abi geçmiş olsun
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Eylül 16, 2009, 20:24:07 »
abi çok geçmiş olsun ama belliydi böle bişe olucağı,eğer plaka takılı olsaydı sene otoparka çekemezlerdi,sadece film cezası keserlerdi(dipnot:filmde ilk çevrilmede ceza 2.de bağlanma)ama polisler bazen direk otoparka çektiriyor bunun nedenide daha çok yolmak için,sistem kapalı sorgulama yapılamadı diyip otoparka çektiriyorlar eğer ağız yaparsanız telefonla sorgulama yaptırmaya zorlayın o zaman çekemezler otoparka.tekrar geçmiş olsun abi

Onur kardeşim valla oldu bitti artık 2 çömeze denk geldik aracı trafikten men ettiler :( geçici olarak çıkardım ama ayın 24 üne kadar muayeneye sokmam lazım aracı

Mesut Abi, sen vizeye değil de görüntüye girceksin galiba  :huh:

Modifiye açılımı istiyoruz  !!!  >:(

Alperen çok sağol, benimde öğrenmek istediğim o, muayenede nasıl bir yol izlemem lazım kimseninde bilgisi yok sanırım bu konuda, bayram bitimine kadar halletmem lazım bu işi

abi geçmiş olsun

Teşekkür ederim Atakancım sağol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Altı Yere Yakın Olandan Korkacaksın
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Eylül 16, 2009, 20:28:33 »
geçmiş olsun mesut. Genc ve tecrübesiz polis trafikte çok var.gecen sene bende temmuz ayında aracta zincir yok diye ceza yemiştim.bakalım daha neler göreceğiz
1998 Toyota Corolla 1.3 XL Zeytin Gri
GaLaTaSaRaY
Nokia E71

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Eylül 16, 2009, 20:34:04 »
Geçmiş olsun Mesut. Bence tipten falan gıcık kapmışlar birşeye...Çok anlamlı gelmedi bana yapılan...TÜV'den geçen arabayı nasıl çekiyorsun deseydin??
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı