0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haydaa... geçmiş olsun...
Mesut başkan geçmiş olsun cidden çok üzüldüm sabah sabah kötü bi haber napacaksınız şimdi çıkartamıcakmısınız otoparktan?
eee ne anladım ben bu işten.....bende burda heves edip duruyordum modifiyeye.....gözüm korktu...mantıklı açıklaması varsa eyvallahta yoksa bunun anlamı nedir? ben pek çok araba görüyorum yollarda, modifiye edilmiş....
Gecmis olsun.
Büyük geçmiş olsun Bi an kendimi gördüm yazdıklarınızda. 3 kere çevirmeye denk geldim ve her defasında bir şekilde göndermişlerdi beni. Aynı durumdan başım belaya girmesin diye en sonunda ne var ne yok söktüm arabadan. Hatta konu da açtım bununla ilgili. Allah kahretsin böyle uygulamayı. Terörist muamelesi görüyoruz resmen. Kime ne zararımız var anlamadımki.
Mesut abim gelmıs gecmıs olsun malesef polis'ler modifiyelı araclarla hep uğraşıyorlar. dun de benım basıma geldi tutturmus film çekmıssın die bende film değil o renklı cam dedim kazı onu dedi sen kazı eğer film çıkarsa ruhsatı uzerine yapıcam dedim, bişey elde edemedi isteseydi yazar geçerdi bizde malesef bakakalıyoruyz arkasındanBöyle üzücü şeyler yaşamamak dileğiylee.... geçmiş olsun
mesut geçmiş olsun, ceza durumunu anladım da otoparka çekme konusunda bi zorunluluk varmıymış acaba,bilen arkadaşlar varmı?
Ya insanın zoruna biraz da o gidiyor. Madem bu yasak o zaman kökünden kazıyacaksın.Bir de Eyüp çok doğru söylemiş. Trafiği tehlikeye sokan ne arabalar dolaşıyo piyasada. Onlarla uğraşsana sen.
"asıl görüntü kirliliği sensin" derdim ben olsam.....ben sizin arabayı çok beğeniyorum ya hırs yaptım polislere şimdi.....
Hukuk okuyup savcı olacaksın arkadaş bu ülkede...
Mesut geçmiş olsun çok üzüldüm gıcık mı kapıyorlar nedir modifiyeli araçlara takıyorlar