0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi dehşet oldu cidden bizimkinden süper oldu abim görsün şaşıracak el freni şovlarımız güzeldi ama aynadan baktıgımda uçuyodun sen memlunsun demi abi? bi sorun felan yoktur umarım olursada biliyon yerimizi kop gel
2 araçta birbirinden güzel.Şeritlerde yakısmıs güzel olmus. 2 aracında şeritleri güzel Maşallah
Abim nerelerde kaldı yav Maşallah Türkay abi güzel olmuş ama abim yakalamasın sizi
ya pandizotun üstünü doldurmuşuz hepsi fırladı sağa sola, ilerde durdum bagajı falan toparladım memnunum memnunum bir tek korkum polis amcalar
tofux'a sataşsın gelsin ankaraya ilk geldiğinde ayarlayalım şeritleri, bol bol selam söyle abiye
Tofux'a kabus zaten abim Başüstüne abi ileticem selamlarını... Acaba bizimki ne renk yapar
tofux sana .......... diyo de anlar o
arabanı açmış ve yakışıklı olmuş şeritler hayırlı olsun, ya bide şu tamponlarını bi boyat kardeşim biliyorum sen böyle seviyon ama bence olmuyo böyle eğer böyle devam edersen forumda başlık atacam bak tamponları boyatman için
abi süper olmuş... arkadaki ROLLA yazısındaki R çıkar abi yerine Y koy tam olsun
Kardeşim tam şekil oldu valla 131 iyi günlerde kullan...
türkayım iyi gunlerde kullan kardeşim , çok hoş olmus gercekten bi ara izmirde de görüşelim