çok canlı durdu, polis abilerin dikkatini çekcek diye çok korkuyorum, işin kötüsü ona bir şey diyemiyecek cam filmine takcak
inşallah kazasız belasız cezasız kullanırım..

el freni şovlarımız güzeldi ama aynadan baktıgımda uçuyodun sen
memlunsun demi abi? bi sorun felan yoktur umarım olursada biliyon yerimizi kop gel
Maşallah
Maşallah Türkay abi güzel olmuş ama abim yakalamasın sizi
abi dehşet oldu cidden bizimkinden süper oldu abim görsün şaşıracakel freni şovlarımız güzeldi ama aynadan baktıgımda uçuyodun sen
memlunsun demi abi? bi sorun felan yoktur umarım olursada biliyon yerimizi kop gel
hepsi fırladı sağa sola, ilerde durdum bagajı falan toparladım
memnunum memnunum bir tek korkum polis amcalar 
2 araçta birbirinden güzel.Şeritlerde yakısmıs güzel olmus. 2 aracında şeritleri güzelMaşallah
Abim nerelerde kaldı yavMaşallah Türkay abi güzel olmuş ama abim yakalamasın sizi
![]()
![]()
![]()
gelsin ankaraya ilk geldiğinde ayarlayalım şeritleri, bol bol selam söyle abiye
gri degil
Ben yaptırırsam büyük yer yani senin aractaki kırmızı yeri siyah alltaki küçük yeri ise onuda siyah veya gri yapardım
ya pandizotun üstünü doldurmuşuzhepsi fırladı sağa sola, ilerde durdum bagajı falan toparladım
memnunum memnunum bir tek korkum polis amcalar
o senin nikelaj işinide hallederiz yakında
folyo felan her türlü şeyi kaplıyoz kapı çıtalarını cart curt
şerit felan herşey dedigim gibi yakında bizim corollaya cam filmi çekecez gene orda
diger arkadaş sol camdan dalacak ben sagdan
tofux'a sataşsıngelsin ankaraya ilk geldiğinde ayarlayalım şeritleri, bol bol selam söyle abiye
Başüstüne abi ileticem selamlarını...
Tofux'a kabus zaten abimBaşüstüne abi ileticem selamlarını...
Acaba bizimki ne renk yapar![]()
tofux sana .......... diyo de anlar o
![]()
![]()
tofux sana .......... diyo de anlar o

tekrar maaşallah abi güle güle kullan
güzel olmuş sağlıkla kullan...
iyi günlerde kullan...
arabanı açmış ve yakışıklı olmuş şeritler hayırlı olsun, ya bide şu tamponlarını bi boyat kardeşim biliyorum sen böyle seviyon ama bence olmuyo böyle eğer böyle devam edersen forumda başlık atacam bak tamponları boyatman için
abi süper olmuş... arkadaki ROLLA yazısındaki R çıkar abi yerine Y koy tam olsun![]()
arkadaşlarım falan herkes rolla diyor
hatta bir kere bir polis dedi bana rolla yazısından tanıyorum arabanı diye 
Kardeşim tam şekil oldu valla 131iyi günlerde kullan...
türkayım iyi gunlerde kullan kardeşim , çok hoş olmus gercekten bi ara izmirde de görüşelim