0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yapmadık ki
ölesine dedim bende zaten abi şeritler güzel olmuş abi güle güle kullan.abi şu egzoz ağızlığını değişsen fena olmicak silencerli güzel birşey alsan subi style egzoz fena durmaz rolla'da ^^
güzel gider de bilmiyorum yai o iş yaş gibi, vanalı düşünüyorum
şu doğanlara takılan tipten mi abi
yok atakan abi silencerli modeller gerçekten çok uygun.özellikle günlük kullanım için.aparat takılı iken ses çıkmıyor büyük miktarda kesiyor sesi.aparat takılı iken dikkat edilmesi gereken en önemli husus 3500 d/d'den ötesini geçmemek.üst devirlerde kullanmak motoru sıkıyor.
çok güzel olmuş benim corollaya da olu mu ki??
türkay hakikaten aracı farklı göstermiş,güzel olmuş elinize sağlık, sol arka çamurluğundan öpmüşler galiba yalnız ferhatın aracındakinide yeni görüyorum kıskanmasın sakın onunki de 10 numara çok güzel durmuş
Ovv çok güzel olmuş, özellikle renk seçimleri mükemmel kırmızı-siyah Ayrıca iki araçtaki Türkei ve Tofux lar da güzel olmuş Bu arada sonuna kadar siyah tampon Allah kaza bela vermesin
ellerine sağlık hoş durmuş Allah kaza bela vermesin.
gerçekten çok hoş olmuş kazasız cezasız inşallah
Güle güle kullan kardeşim
Türkay hayırlı olsun çok yakışmış gerçekten şunuda söylemeden geçemiycem benim raca leylek diyosunda senin araba master degree leylekmiş yahu ön lastik ve çamurluk arasına kolum girer sanırım şaka bi yana depo kapının oraya sürtmüşlermi Türkayım ?
olur hande ablam olur, çok da güzel olur, hatta daha dişi renkler kullanılır, yazı olarak da terlik yazılır, ooooh
zuhahaha.. terlik yazmayın yaaa.....dişi renk derken? araba metalik bej... bence kahverengi yakışır ya da yaldızlı bi renk.....