Gönderen Konu: ben de çektim şeritlerimi ;)  (Okunma sayısı 7424 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: ben de çektim şeritlerimi ;)
« Yanıtla #40 : Eylül 15, 2009, 11:54:08 »
hande hanım aracınızın resmini bana yollayın ben size uygun rengi söyleyim

aşkolsun ferhat bey bu bölümde caşuamın resimleri mevcut zaten... :(

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/iste-benim-corollam/
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 15, 2009, 11:54:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 15, 2009, 11:57:05 »
Türkay güzel olmuş güle güle kullanın ;) ama şu altdaki sözlerini hatırlatayım bir dedim ;D
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/arac-sticker-vinyl-kusak-dusunceleriniz/
aydın abi ben beğenmiyorum bu tarz kuşak vinly vs şeyleri, çok şahin işi gibi geliyor
bence benim örneklerim sizinkinlere göre daha profesyoneldi şahine benzese de yakışmış ;) (Türkayım kırılmayacağını bildiğim için hatırlattım alın ma;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 15, 2009, 11:58:27 »
zuhahaha.. terlik yazmayın yaaa.....

dişi renk derken? araba metalik bej... bence kahverengi yakışır ya da yaldızlı bi renk.....
dişi renk :D ya pembe gibi :) metalik bej...hande hanım zevkime güvenirim, #7998A6 şu kodlu mavi, ve bildiğimiz beyaz süper yakışacaktır, paint kodlarına göre söylersek; ton 132, doygunluk 48, parlaklık 135, kırmızı 121, yeşil 152, mavi 166..rengi de şöyle göstereyim;

bu mavi, beyaz ve metalik bej nasıl durur onu da çok çakma ve acele bir şekilde paintten yaptım;
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Eylül 15, 2009, 12:00:01 »
aşkolsun ferhat bey bu bölümde caşuamın resimleri mevcut zaten... :(

http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/iste-benim-corollam/

pardon :) aslında sizin aracabada büyük siyah alta kırmızı yada benimki gibi siyah mavi olur yeşil felanda olur isterseniz pembe yaparız :D
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #44 : Eylül 15, 2009, 12:01:09 »
Türkay güzel olmuş güle güle kullanın ;) ama şu altdaki sözlerini hatırlatayım bir dedim ;D
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/arac-sticker-vinyl-kusak-dusunceleriniz/bence benim örneklerim sizinkinlere göre daha profesyoneldi şahine benzese de yakışmış ;) (Türkayım kırılmayacağını bildiğim için hatırlattım alın ma;)
vay be, tükürdüğümü yalamışım, çok şahin işi gibi geliyor demişim :) ama gerçekten de öyle be abi, gözü yoran, fazla kıvrımlı, fazla detaylı şeyleri beğenmiyorum..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 15, 2009, 12:18:31 »
vay be, tükürdüğümü yalamışım, çok şahin işi gibi geliyor demişim :) ama gerçekten de öyle be abi, gözü yoran, fazla kıvrımlı, fazla detaylı şeyleri beğenmiyorum..
ben kıvrım dememiştim ki türkayım. hatta ben aynısını denemiştim altdaki gibi birşey düşünüyorum ama şu sıralar vaktim yok ;)

yakışır dimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Eylül 15, 2009, 12:20:26 »
bu yakışır abi, süper olur hatta, o konuda koydukların çok fırfırlı şeylerdi :) ilk mesajlar falan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #47 : Eylül 15, 2009, 13:11:53 »
Türkay abi senin istedigin egzoz söyle heralde :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Eylül 15, 2009, 13:18:12 »
aynen böyle selahattinim, tam olarak böyle hem de, hem vanalı hem frame throverlı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #49 : Eylül 15, 2009, 13:20:03 »
Bu egzozdan alev cıkmasının  bence arabaya belli bi zararı vardır diye düşünüyorum .Ses ise cok güzel istediginde sessiz istediginde sesli.Zaten normal egzoz alsak silencerli olsun dtm olsun polis görünce direk cezayı yazıyor bence ilerde egzoz ya yasal olur yada herkeste bu videodaki egzozlardan olur :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Eylül 15, 2009, 13:22:17 »
hiç bir zararı yok bu ateş olayının, ek bir yakıt tüketimi de yok, zaten egzozdan atılmakta olan yanmamış benzin ve gazları yakıyor, küçük bir buji gibi bir şey var, içerden de tuşu var, istediğin zaman alev atıyorsun istediğin zaman atmıyorsun ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #51 : Eylül 15, 2009, 13:30:46 »
Hmm ben birde ek benzinle yanıyo diye biliyordum yanlıs bişiyormusum.

Benim anlamadıgın bir konuda bu egzoz meselesi.Neden egzozlara polis amcalar kızıyorlar  :D örn site içinde apartmanların birbilerine cok yakın oldugu yerlerde eger aracın egzozu standart degilde performans egzozuysa  ses fazla oldugundan ve yankı yapacagından apartmandaki insanlar sesten rahatsız olucaktır ve insanlar rahatsız oldugundan dolayı bu modifikasyon yasak.

Sonucta bu egzoz işi insanlara rahatsızlık verdiginden dolayı yasak degilmi.

Bari şöyle  kural olsun;

Site içerisi ve apartmanların birbilerine yakın oldugu yerlerde aracların düşük devirde kullanılması sonucunda insanların daha az rahatsız olması , bu kurala uymayıpta insanları rahatsız edicek kadar arabayı yüksek devirde kullanımlarda ise aracın plakasının alıp emniyete verilmesi..Böyle birşey olmalı bence :D ya hadi böyle birşey olamazda ,bari vanalı egzoz yasal olsun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Eylül 15, 2009, 13:54:06 »
sevgili türkay en iyisi ankarada bir araya gelirsek araba üzerinde konuşalım bu ayrıntıları....

cepteki paraya göre neler yapabileceğimizi belirleyelim...

tek olayım ankarada herkes gıptayla baksın arabama... eheheh...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Eylül 15, 2009, 14:09:14 »
sevgili türkay en iyisi ankarada bir araya gelirsek araba üzerinde konuşalım bu ayrıntıları....

cepteki paraya göre neler yapabileceğimizi belirleyelim...

tek olayım ankarada herkes gıptayla baksın arabama... eheheh...

hande hanım getirin biz kapı direklerine folyo yanlarına şerit çekelim isterseniz stoplarıda kırmızı folyo ile yaparız :)
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Eylül 15, 2009, 14:36:08 »
hande hanım getirin biz kapı direklerine folyo yanlarına şerit çekelim isterseniz stoplarıda kırmızı folyo ile yaparız :)

başlığımda bazı arkadaşlar fikirler vermişti... bunların tümünü birlikte değerlendirip ortaya iyi birşey çıkarmalı artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Eylül 15, 2009, 17:02:38 »
tamam hande hanım bana uyar, boşum çokca :) bu şerit meselesi falan kolay ve ucuz şeyler, ferhatın dediği stoplara kırmızı folyo çok yakışıyor sizin kasaya, cam direklerine siyah folyo tamamen sizin zevkiniz, farklı olmak iyidir siyah folyo herkeste var ;) küçük dokunuşlarla aracı kişiselleştirmek çok güzel bir şey, ben okul kampüsüne girerken artık nizamiyede beni ve aracı tanıyorlar, stiker var mı diye bakmıyorlar bile :) çok hoş bir duygu bu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #56 : Ekim 13, 2009, 23:18:47 »
Burası batıkent mi? ilkyerleşim tarafı bende burda oturuyorum ama hiç görmedim bu aslanları yollarda:)))
...toyota corolla 98 model gli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Ekim 14, 2009, 00:21:39 »
ben bilkentteyim, şeritleri çekmeye ferhat kardeşimin yanına gittim, yıldız sanayinin orası bu resimlerin çekildiği yer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ae101
    • www.muhammetaliyavuz.com
« Yanıtla #58 : Aralık 17, 2009, 13:26:30 »
tamponları boyatsan daha güzel olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #59 : Aralık 17, 2009, 13:32:36 »
tamponları boyatsan daha güzel olur diye düşünüyorum
hiç beğenmiyorum beyaz tamponu..hele benim araba hiç gitmez..tamponlarım boyanmayacak :)